• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugün Alibeyköy´de "Resim" bölümüne yazilacaktim ama bir iki evragim eksik cikinca yarin tekrar gidecegim...insALLAH güzel bir dönem olur!

Evet, makina dikisini ögrenmek istiyordum ama o sadece hafta iciymis...bende Ekim/Kasim gibi kendime is bakacagim icin bosuna hafta ici kurslarina yazilmayayim dedim...!

Kismet böyleymis...Oklul´da sanat dersini cok severdim...tazelemis olurum..HAYIRLISI! opuyorumnanaktan

Olsun hayırlısı olsun
Bu arada bana yakınsın Kasımpaşadayım

Bende yazıldım sonundaaaa opuyorumnanaktan
ıngilizce kursuna yazıldım bakalım nasıl olacak. Ekimde başlayacakmış

geçen sene bilgisayar kursuna gitmiştim gerçekten eğitimi güzel
bu sene kısmet olmadı :)

bildiğim kadar anlatayım önce 1.kur da temel bilgileri alıyorsun kur arası ve kur bitirme sınavlarına giriyorsun. başarılı görülürsen sertifika almaya hak kazanıyorsun ilk kurda temel ingilizce alıyorsun zamanalrın 1 kısmı kendini tanıtma meslekler ülkeler gibi
ama dediğim gibi ingilizce hakkında tam bilgim yok ben sadece izlemci olarak gördüklerimi aktardım ve bence güzelde eğitim veriyorlar. sonuçta işin ehli kişilerden ders alıyoruz

paylaşımın için teşekkürler bakalım şu araç gereç ne olacak yani kitap konusunu çok merak ediyorum biz mi alıcaz onlar mı vericek ?fisfisfis

kızlar kayıtta neler isteniyo ben unuttum ya..

kızlar bende ingilizce kursuna yazıldım bakalım öğrene bilecekmiyim açıkçası heyecanlıyım ama hırslıyımda ekimde başlıyor ayrıca bu sene iki branşa birden yazılamıyorsunuz ben bilgisayarıda istemiştim .

bende bugun yemek kursuna kayıt oldum :1closedeyes:
seneyede osmanlı mutfağına gitmek istiyorum allah nasip ederse :Saruboceq:

Bende bugün evraklarimi tamamlayip "Resim" kursuna yazildim!

Hadi HAYIRLISI!

aa kayıtlar hala devam ediyomu???

Back