• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismek kursları harika mutlaka herkese tavsiye ederim.4 sene gittim ben Allah kısmet ederse bu senede gidicem.bir çok arkadaşım oldu yaşca benden büyük insanlar çok güzel paylaşımlarımız oldu.telefonlaşırız arada görüşürüz.hem yeni birşeyler öğrenip hemde arkadaşlık kurmak güzel.

arkadaslar, istanbulda sadece bayanlara ait yüzme kursu bilenler varmi karma olmicak?
canım ümraniye tepe üstünde belediyeye ait bir havuz var burası daha uygun fiyatlı bir yer fakat çok kalabalık oluyor ve çakmakta adliyenin yakınında okyanus spor merkezi var burayı tavsiye ederim.

hergünmü belli günlerdemi oluyor malum oğlum bu yıl okula baslıycak

7 eylülde başlıyor kızlar kayıtlar bu sene sadece bir branştan kayıt yapılıyormuş.bende karar veremedim bilgisayara mı yoksa muhasebeye mi kayıt olsam diye.bilgisayar biliyorum az çok ama sertifikam yoktu sanırım bilgisayara gidicem

Aslında bende istiyorum gitmek ama el sanatları zevk için karar veremedim yaw.
Hangisine gitsem falan diye.
Bide Kayıt internet üzerinden mi .

Bana lazım olan kursları hep uzağa koymuşlar :umursamaz: dikiş öğrenmek istiyorum ben kaydirigubbakcemile2

arkadaşım sana lazım olan branşı uzak yere koymamışlardır. dikiş değilde giyim olarak bakarsan hemen hemen her kurs merkezinde bulabilirsin bana bulunduğun ilçeyi söylerden sana yardımcı olabilir...

bana yakın diye, istanbul bahçelievler çalışlarda bugün grafikerlik kaydı yaptırdım annem gitti sağolsun, inanılmaz bir kuyruk varmiş 2.ci kur hafta sonu öğlen, bakalim ilk defa gidicem aricaklarmiş bayanlar ikinci kur nedir?

bana yakın diye, istanbul bahçelievler çalışlarda bugün grafikerlik kaydı yaptırdım annem gitti sağolsun, inanılmaz bir kuyruk varmiş 2.ci kur hafta sonu öğlen, bakalim ilk defa gidicem aricaklarmiş bayanlar ikinci kur nedir?

grafik kursu haftasonu ders saati bellidir.ilk kur yani ilk başlayan öğrencilerin dersdleri bitip sertifika sınavlarından sonra 2. kur başlar ve sizi telefonla bilgilendirirler. ama içiniz rahat olsun isterseniz aralık ocak gibi gidip kurs merkezinize de sorabilirsiniz..

grafik kursu haftasonu ders saati bellidir.ilk kur yani ilk başlayan öğrencilerin dersdleri bitip sertifika sınavlarından sonra 2. kur başlar ve sizi telefonla bilgilendirirler. ama içiniz rahat olsun isterseniz aralık ocak gibi gidip kurs merkezinize de sorabilirsiniz..

Teşekkür ederim, hafta sonu oglenı tercıh ettım ben 2 kur denmıs arıcaklarmıs evet, ocakta baslar herhalde

Arkadaşlar ben yeni ismeğin ingilizce kursuna kayıt oldum ingilizce kursuna giden arkadaşlar şöyle genel bir bilgi verebilirseniz sevinirim kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar ben yeni ismeğin ingilizce kursuna kayıt oldum ingilizce kursuna giden arkadaşlar şöyle genel bir bilgi verebilirseniz sevinirim kaydirigubbakcemile5

bende bugun gıdıp kayıt olmak ıstıyorum canım ama kararsızım ingılızcemı bılgısayarmı:kedi:

ıstanbulun neresindekilere gidiyorsunuz Kızlar
Bende ıstiyorum ama çok üşengeçim malesef ki

kadıkoydekıne gıdıcem canımm bende usenıorumm valllaakaydirigubbakcemile3 ustumu yavas yavas gıyınmeye basladım ama ya alllah

Ben Kasımpaşadayım Takı Tasarım Falan Filan o tarz bişeye istiyorum amaç zaman geçirmek için
hafta içi akşam

ben ingilizce deidğim gibi ama kimsede bilgilerini paylaşmıyor şöyle güzelce açıklasalar kafamızdaki soruları giderseler ne güzel olucak fisfisfis

gittim ingılızceye kayıt oldumm geldımm haber verıcez dedıler bakalım nolucak.

Back