- Konu Sahibi KatnissEverden
-
Şahane çok beğendim ve çok severim sık sık ta yaparım
Ellerinize sağlık..
Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor. Hemde patlıcanlar fırınlanarak yapılmış.
Ellerinizi sağlık harika görünüyorYarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
Yağda kızartma çok ağır yapıyor. Böyle hem daha hafif. Hem daha sağlıklı oluyor. Patatesi de hep baharatlayıp fırına sürüyorum. Çok daha güzel oluyor yağda yapılan kızartmaya göre.
Evet, annem haşlayarak yaptığı için ben soğumuştum biraz islim kebabındanAma fırında lezzetli olur. Patates fikri de güzelmiş hem kızartma gibi uğraştırmaz da. Bilgi için teşekkür ederim ben daha yeniyimde bu konularda sizler sayesinde öğreniyorum.
Bu arada yarışma içinmiş, bende başarılar diliyorum
Patatesi fırında yaparsan kalın ay şeklinde doğra. Az sıvıyağ gezdir üstüne o zaman canım. Patlıcanın haşlaması hoş olmaz sanırım. Benim annem de yemeğini yapardı pek sevmezdim. Közlemesi ve fırında pişmiş hali güzel oluyor. Oylama 24 mayısta başlıyor . Oy kullanmayı unutmayın.
Evett haşlama çekilecek gibi değil. patates tarifi için de teşekkür ederim, bundan böyle bu şekilde yaparım. Oy Kullanırım tabi ki. İyi akşamlar ve tekrardan başarılar...
İlk tarifimizellerinize sağlık yarışmada bol şanslar
Teşekkür ederim.
Yağda kızartma çok ağır yapıyor. Böyle hem daha hafif. Hem daha sağlıklı oluyor. Patatesi de hep baharatlayıp fırına sürüyorum. Çok daha güzel oluyor yağda yapılan kızartmaya göre.
İlk tarifimiz gelmiş.Patlıcanı haşlayarak yapmayı düşünmek dahi istemiyorum.Fırında yapılanı ondan daha iyi olur büyük ihtimalle.Ama ben kızartarak tercih ederim:)Bir anımı da anlatayım.Arkadaşım iftara çağırmıştı.Karnıyarık yapmışlardı.Patlıcanlar bildiğiniz haşlama modunda. Siz patlıcanları kızartmıyorsunuz herhalde dedim.Annesi yoo güzelce kızartırım ben demişti. O yemek bana bitmek bilmemişti.Annem nar gibi kızartır alışmışız tabi.Hakkını vermek lazım yemeğin. Sizinki de güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Adra'cım islim kebabını ve karnıyarığı bu şekil denemenizi tavsiye ederim çok güzel oluyor..Ben her tarafını yağlayıp fırına koyuyorum patlıcanlar nar gibi kızarıyorHem daha kolay,hem daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?