Kebaplar İslim (Kürdan) Kebabı (Eşimin sponsorluğunda)

Ablam bir kere denemişti.Ama biz kızartmayı tercih ediyoruz Nevoş.İnsan alıştığı tadı arıyor.Evet çok sağlıklı oluyor ama patlıcana yağ girmeyince yavan oluyor gibi geliyor.Tercih meselesi tabi.

Anladım canım
Ben kızartma karşıtıyım biraz ondan hoş geliyor bana galiba
Ama patlıcan tavayı kızartılarak yapılınca seviyorum

Anladım canım
Ben kızartma karşıtıyım biraz ondan hoş geliyor bana galiba
Ama patlıcan tavayı kızartılarak yapılınca seviyorum

Kızartmasız bir hayat olmaz olabilemez.Sen doğrusunu yapıyorsun.Keşke biz de o tada alışabilsek.

Tabi kızartma tat olarak çok güzelBen elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum çocuklarda alışkınlarNe kadar doğru bilmiyorum ama alıştık böyle gitsin

Doğru yoldasın canım.Dediğim gibi biz de keşke alışsak.Damak tadı nasılsa öyle gidiyor maalesef.

Ben de böyle yapıyorum çok hafif oluyor.Hatta karnıyarığıda böyle yaparımHem daha kolay hemde hafif oluyor
Tekrar Ellerinize sağlık

Aynen canım.Karnıyarığı da karışık kızartmayı da fırınlayıp yapıyorum. Tavuğu da yağda kızartıyordum. Fırın poşetinde havuç patatesle denedim lokum gibi oldu. Hem de daha sağlıklı.

Beğenmenize çok sevindim. Gerçekten bu şekilde hem hafif hem sağlıklı oluyor.üstelik ortalıkta batmıyor:)

Aynen canım
Tavuğu ben soslayıp teflon tavada kısık ateşte pişiriyorum yağsız kendi yağıyla şahane oluyor şiddetle tavsiye ederim

Tabi ki herkesin damak tadı farklı. Ama haşlama da hakikaten yenmez. Ben de közleme tavası var onda da salatası çok güzel oluyor.yeşil biber ve domatesle.onları da birlikte ocakta kabuklarıyla közlüyorum.başarı dilekleriniz için teşekkür ederim.

Aynen canım
Tavuğu ben soslayıp teflon tavada kısık ateşte pişiriyorum yağsız kendi yağıyla şahane oluyor şiddetle tavsiye ederim

Biliyorum canım onu da yaptım ekmek arasına koy içine İnce dilimlenmiş soğan salatasını maydanozla karıştır..Bir de ben evde mayonez yapıyorum onu koy off süper olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…