Arkadaşlar konu oğlum. Kötü bekliyordum ama bu çok mu kötü. Tabloyu göstereyim dizede. Sizce varmı yapabilecek bir şey, aranızda anlayan vardır belki.
www.kadinlarkulubu.com
Bak ben ne yazmışım konuyu açan kişinin önceki konusuna. Benimle aynı fikirde olmayabilirsin ama neden olayı zıt cevaplar verip polemiğe çeviriyorsun, bu yaptığın çok saçma.
İsterse 3. milyonuncu olsun. Devlet bu kişiye dört yıllık bir lisans eğitimi alma şansı veriyor mu? Veriyor. Biz de bunun üzerine konuşuyoruz değil mi? Konuyu açan kişi bunun üzerine soru sormuş. Ben de buna göre cevap yazmışım.
Türkiye'de sadece ilk 250 bine yerleşenler fakülte okuyup, işe girmiyor. Türkiye'de binlerce kişi özel üniversitede devlette kazanamadığı bölümü parasını verip okuyor. Böyle yüz binlerce genç var. Aileleri bu çocukların lisans mezunu olmalarını istiyorlar buna göre konuyu açan kişi soru sormuş o da parayı verip okutacak çocuğunu.
İsterse en tembel öğrenci olsun parasını verip diplomasını alacak, bir işe girecek çalışacak. İster tıp ister işletme en tembeli bile olsa özel okullar buna diplomasını verecekler sonra iş bulacaklar, bunun tartışma yeri burası değil.