İŞLETME bölümü okuyan arkadaşlar tanışalım mı?

işletme okyan biri daha geldi.. buyrun soruları alayım..hihoyyyt

işletme 3. sınıf arkadaslar.. bi senede hazırlık programı var.. 4 senedir üniversitedeyim yani..

Ben müfettiş,hakim olmak istememkiiii,hiç bana göre değil :1no2:

Ben de idari hakimlik sınavlarına girmek istiyordum ama artık bizim için çok zorlaştı önceliği hukukçulara veriyorla onlardan da bize hiç yer kalmıyor. Oyüzden girmeye bile gerek yok boşuna.

genc arkadaşlar benım oglum bu sene ıtu işletme muhendıslıgını kazandı benım merak ettıgım konu şu bu sene hasırlık okuyor hangı kurslara gıtmesı gerektıgını bana yasarsanız sevınırım

genc arkadaşlar benım oglum bu sene ıtu işletme muhendıslıgını kazandı benım merak ettıgım konu şu bu sene hasırlık okuyor hangı kurslara gıtmesı gerektıgını bana yasarsanız sevınırım

bende hazırlık okudum.. sizin merak ettiginiz ne ile ilgili kurslar.. hazırlık programı için mi yoksa diger sınavlar içinmi.. tam bir sey belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz..a.s.

bende hazırlık okudum.. sizin merak ettiginiz ne ile ilgili kurslar.. hazırlık programı için mi yoksa diger sınavlar içinmi.. tam bir sey belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz..a.s.

benım merak ettıgım ilerde işe gırerken bılmesı gereken yabancı dıller kursu veya iş için başka kurslara gerek varmı tam anlatabıldımmı bılmıyorum ama ılgılendıgın için teşekkurler

işletme 3. sınıf arkadaslar.. bi senede hazırlık programı var.. 4 senedir üniversitedeyim yani..

bu bolumu secmekle sence ıyı yapmışmıyız odtu endustı muhendıslıgını ıstıyordu ama ıkı soruyla ıstedıgı yerler gıttı buraya severek gıttı cokda memnun şimdılık daha hazırlık ama allaha şukurler olsun ısteyerek gıdıyor yapabılırse mastırını nasıpolursa endustrı yapıcak

benım merak ettıgım ilerde işe gırerken bılmesı gereken yabancı dıller kursu veya iş için başka kurslara gerek varmı tam anlatabıldımmı bılmıyorum ama ılgılendıgın için teşekkurler

yabancı dil bilmek her meslekte cok önemli hep bir adım öne cıkarır.. vasıflı yada vasıfsız olsun eger yabancı diliniz varsa mutlaka iş bulursunuz.. sanırım ingilizce hazırlık programına tabi. o nedenle bir baska yabancı dil kursunada gidebilir almanca rusça fransızca vs.. istege baglı sınırı yok =) mesleki sınavlara 4.sınıfta girecek muhasebecilik, mali müşavirlik, hesap uzmanlıgı gibi sınavlar var daha hazırlık sınıfında bu kurslara gitmesi cok anlamsız.. fakat 3.ve 4.sınıf bunun için ideal zamanlar diye düşünüyorum.. gerci 2. 3. 4. sınıfta ne yapmak istedigi dahada belirginlesir o nedenle acele etmeyin...
bu bolumu secmekle sence ıyı yapmışmıyız odtu endustı muhendıslıgını ıstıyordu ama ıkı soruyla ıstedıgı yerler gıttı buraya severek gıttı cokda memnun şimdılık daha hazırlık ama allaha şukurler olsun ısteyerek gıdıyor yapabılırse mastırını nasıpolursa endustrı yapıcak
akademik kariyer düşünüyorsa vede severek gidiyorsa neden iyi olmasınki.. hermeslek zordur ve kendince güzelligi vardır.. önemli olan sevmek ve ilerde ne istedigini bilmek hedefinin olması.. :1hug:a.s.

ankarada kursları varmış canım onları araştırıcam ailem de burda okulum da başka bi yerde hazırlanmak iyi olucak diye düşünüyorum

bu kursların idari hakimliğin sınavı içinmi yoksa yoksa olmak için kurs şartmı biraz konuyu açabilirmisin şartlarını falan CADIARZU

yabancı dil bilmek her meslekte cok önemli hep bir adım öne cıkarır.. vasıflı yada vasıfsız olsun eger yabancı diliniz varsa mutlaka iş bulursunuz.. sanırım ingilizce hazırlık programına tabi. o nedenle bir baska yabancı dil kursunada gidebilir almanca rusça fransızca vs.. istege baglı sınırı yok =) mesleki sınavlara 4.sınıfta girecek muhasebecilik, mali müşavirlik, hesap uzmanlıgı gibi sınavlar var daha hazırlık sınıfında bu kurslara gitmesi cok anlamsız.. fakat 3.ve 4.sınıf bunun için ideal zamanlar diye düşünüyorum.. gerci 2. 3. 4. sınıfta ne yapmak istedigi dahada belirginlesir o nedenle acele etmeyin...

akademik kariyer düşünüyorsa vede severek gidiyorsa neden iyi olmasınki.. hermeslek zordur ve kendince güzelligi vardır.. önemli olan sevmek ve ilerde ne istedigini bilmek hedefinin olması.. :1hug:a.s.

saol canım bılgılendırdıgın için cok teşekkur ederım:nazar:

bende işletme okuyorum ve biliyorum ilerde bi yere gelebilmek adına kendimize katacağımız olmadan yürümüo bu hayat galesi...bu yüzden seher ablacım sana da tavsiyem erkek çocuğu biraz derslerle haşır neşir değil aksine üniversitedeyse de ehl-i keyif yaşar bu yüzden göndereceğin kurslarla da onu ayrıca desteklemiş ve sosyalitesini arttırmış olursun bilgine;)-tatlicadiarzu-

aynıyıs canımm ben topkle kimse ilgilenmiyor die hiç bakmamıştım
çok güzel olmuş biraz canlılık getirelim barikaydirigubbakcemile5

selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
zeynepberre ne kadar güzel hayırlı olsun

lost87 ve güzelim arkadaşlar nasıl iş bulabildiniz mı?

Merhaba kızlar bende işletme okuyorum benimki 2 yıllık ama uzattım şimdi yarım dönemim kaldı inşallah bitacek az kaldı...bitince heralde üstümden tonla yük kalkacak...

Merhaba kızlar bende işletme okuyorum benimki 2 yıllık ama uzattım şimdi yarım dönemim kaldı inşallah bitacek az kaldı aslında 4 yıllığa tamamlayabilirim ama yeter bu kadar sıkıldım yapamam daha :)) ...bitince heralde üstümden tonla yük kalkacak...

allah allah mesajımı tamamlamadan nie gitti 2 kere yollamış oldum...her neyse işletme okuyorum bende :)))

Back
X