hayallerini yıkmak istemem ama çevrende haksız değil bu konuda tercih kılavuzunun en kabarık listesi işletme fakültelerine ait, bu kadar öğrenciye iş nerdeee bu devirde
bi kere özel sektörde artık ileri kadrolara mühendisler alınıyor, çok biliyorum inşaat mühendisi olup yöneticilik yapan,tercihler artık böyle işletme mezunları gerçekten hakettikleri yerde değiller
haa tabiki kendini geliştirip ilerleye bilirsin ama zor canım, gerçekten zor, ama sen bu bölümü okumak istiyorsan kendini bu yönde geliştirirsin çok rahat
kendine bir soru sor işletme okuduktan sonra ne tür bir işte çalışmak istersin dediğim gibi yönetim basamaklarını artık mühendisler dolduruyor ve unutma istisnalar kaide bozmaz tatlım
biraz daha vaktin varken araştır, işletmede iş güvencesi çok çok çok az, tabiki bunu söylerken belli üniversiteleri ayırıyorum
hangi meslekte varki gerçi, her meslek gurubu düşünceli bu aralar ama bu işletmede daha fazla puanın daha güvenceli bi bölüme yeterse ve en önemlisi seninde içine sinerse bide onu düşün derim
şimdiden hayırlı olsun