işletme 3.sınıf zorlandığınız dersler???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş hukuku,vergi ve maliyet beni biraz zorlamıştı :)

bende içmimarlık okudum ardından ikinci üniversite olarak işletmeye kayıt yaptırdım, hazırlık sınıfından 3. sınıfa geçtim.
öğrenim hayatım boyunda hep teknik ve görsel dersler gördüğüm için işletmeden çok korkuyorum ve mezunda olmak çok istiyorum... sizce nasıl çelışmalıyım.................geçmek için

dersler korkulacak gibi değil... yardımcı kitap aldın mı bol bol da soru çözdün mü oldu bu iş demektir... bende 2 yıllık muhasebe okudum. 3.sınıftan devam ettim. ve 4.sınıfa geçtim..
son anlara sıkıstırma derım ders çalısma olayını.... sımdıden başlasan her gun bı ünite bitirsen bile senın için çok ii olur.. o sınav haftası tekrarın daha kolay olur...

maliyet muhasebesi
aslında düz mantık bir ders
ama sayılarla uğraşmaktan hiç hazzetmeyen bir tip olarak
o derse çalışmayı sevmediğim için hep aksattım

bu yıl alttan kalan dersim o yüzden vermem gerek

merhabalar ben bu sene mezun oldum sonunda 3.sınıf derslerinin maliyeti ve finansalı zordur en çok zorlayan bu 2 derstir diğerleri kolay diye sakın boşlama ama. yoksa benim gibi basit dersin 2 sene arkanda kalır ben ybs diye bi ders vardı nasıl olsa bu bilgisayar biliyorum ne olacakki dedim 2 vize 2 final 1 de büt yaptım 2. büt. te geçtim ama istersen daha çnceki yıllarda çıkmış sınav sorularını çalışabilirisin istersen elimdeki sorulardan gönderebiilim...

kızlar ben işletme 1.sınıfım kaldım derslerden tekrar ediyrum 1.sınıfa. vaji illetiyle ugrastım yendim çok şükür bu sene gecmem lazım bana yardımcı olurmusunuz bende 3.sınıf olcakmıyım internetten ve verdikleri kitaplara calışyrum nasıl bi yardımcı kitabı almalıyım murat yayınlarını övüyrlar ama blmyrum iktisad çok zor yaaaa:bbo:

canım öncelikle geçmiş olsun inş bu sene üstesinden gelirsin
ben halkla ilişkiler son sınıfım. iktisat mantığını çözünce çok kolay bir ders , ben mantığını anladığım için bana zevkli geldi.muratilk:içelim:umut kitabından çalışman aö.kendi sitesindeki soruları çözmen ve kendi kitabındaki sorulara bakman yeterli olucaktır eğer iktisattan takıldığın olursa sorabilirsin özelden yardımcı olurum.

benimde en zorlandığım ders maliyet muahsebesş ve finansal okulda grömüştüm ama o zaman da anlamıyordum ama bu sene kesin bitireceğimmmm

kızlar derslere bu ay daha sıkı çlşyrum şimdlk güzel gidiyor iktisadta zorlanıyrum ama onuda basarcgm inş. hırslıyım allahtan bi mani gelmezse geçicem bu :Saruboceq:

kaldıklarım finans iş hukuku ve türk vergi sistemi.Finanstan bu sene murata gidicem geçmem şart

en zoru maliyet muhasebesi derler ama ben sadece türk vergi sisteminden kaldım mafoldumben

bende geçen yıl çalıştığım için derslere bakmaya fırsat bulamdım vee 3.sınıfta 4 dersten kaldım maliyet finans vergi iş hukuku...bu yüzden işi bıraktım vee bu sene hepsini geçicemmmm...ben murat yayınlarından çalışıyorum.çevremdekiler bunu önerdiler çünkü...herkese başarılar:)

evet muart yayınları iyi dershane olarakta en pahalı orası ama finanstan muratın kıtabı oldugu halde gecemedm bu yüzden bu sne dershaneye gdcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…