işletme 2. sınıfta okuyanlar gecenler

işletme 2. sınıf zor mu sizce?

• zor

OY: 4 80,0%
  • kolay

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
işletme 2. sınıf ta zorlandıgınız dersler nelerdi?yerimseniben
ve hangi derse nasıl nekadar zaman ayırıp çalıştınız?:uhm:

lütfen cvp yazarmısınız ilgili arkadaşlarım

uzulme ya ben cevap yazayım ben 1.sınıfta cok sıkı calısıyordum evdeydım 2.sınıfta bır sure calıstım bosladım ve kaldım 1den mat var benım 2den de 4 dersım var istatıstık ıkt teorısı tıc hukuku ve muh uygulamaları zor geldı demekkı kaldım ama acıkogretım az calıs olmuyor sıkı calısmak gerek duzenlşı her gun 1 sa 2 saat mesela mat ıcın kursa yazıldım bu sene kalmıycam dıye umud edıyorum oyle bır sansımda yok acıkcası yas ılerlıyo 30 umu gelmeden mezun olmalıyım telası sardı benı soruları ezberle gec onada pek ınanmıyorum calısmak gerek ılla ama yavas yavas olsun gozunde korkmasın ))baska sorun olursa yaz bana cevaplarım

:kedi:sagol tatlım ya sonunda biri duydu sesimi benimde 1 den mat var ders alcam bi ay onun için şimdi 2 sınıfa başlamadım daha çalışmaya cok çalışamıyorum ama artıkın bişiyler yapcez:roflol:

senınde mat var ozel ders mı alacaksın ya su gecmıs yıl sorularını cozersen bana yaz olur mu

Ben iki senelik işletme okudum ikinci sınıfım bitti geçemediğim bi kaç ders var allah'ın izniyle bu sene geçecek gibi görünüyorum
biz dört senede görülen tüm dersleri gördüğümüz için sıkıntın olduğunda yardımcı olabilirim

coook incesin canm benim yardımlarını bekliyorum:enbuyukkk:

2.sınıfın bütün derslerimi zor acaba ben 1.sınıfta pek çalışmadan geçmiştim ama ön bilgim olmadan 2.sınıfı geçmem epey zor galibamuhasebeyi bilmeden maliyet muhasebesini veremem yani benceama çok mu zor onu soruyorum ben 1den kaç kat zordur:))

1.sınıf gene kolyadı ben busene 2.sınıfı bitirdim ve istatistik,maliyet muhasebesi,iktisat teorisi gerçekten çok çok ıyı çalışılması gereken dersler çalışmadan kesin kez geçilmez. Ben internetten konu anlatımlı cd aldım ve onlarla gectım çok yararlı

1. sınıftaki gibi yine 2. sınıfa giderken en önce ve en çok muhasebeye çalıştım 2 yılda büte kaldım. ama nedense bütte 75 üzeri not alıyorum. Bence o yüzden korkma sen çalışabildiğin kadar çalış büte kalırsan geçersin çünkü ben en çok muhasebeden korkuyorum dolayısıyla en çok ona çalışıyorum ve bütte biraz kolay oluyor galiba ki bu kadar yüksek alabiliyorum.başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…