• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işlemeli havlu kenarlarım

@ycel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
145
0
96
43
İstanbul
Arkadaşlar bu havluları kardeşimin çeyizine hediye yaptım
havlu tek taraflı örnekli ben boncuklarla süsledim ve kumaş boyası ile de tamamladım
ortaya gayet hoş ve güzel şeyler çıktı..
şimdi sizlerle paylaşmak üzere ekledim..a.s.

umarım beğenirsiniz,sevgiler...:utangac:

24032008010zo2.jpg

24032008011og5.jpg

24032008012vz6.jpg

aysel emeğine sağlık çok güzel olmuşŞeniz
birşey soracağım yıkanınca boncuklar atıyormu:uhm:
bende yapmak istedim kızlara atar diye düşündüm yapmadım sen denemişsin atmıyorsa yapayım bendea.s

aysel emeğine sağlık çok güzel olmuşŞeniz
birşey soracağım yıkanınca boncuklar atıyormu:uhm:
bende yapmak istedim kızlara atar diye düşündüm yapmadım sen denemişsin atmıyorsa yapayım bendea.s

canım zaten bunlar bohçaiçin yapılan havlular bende yeni yaptım bunları elinde yıkarsan bi şey olmaz ama en güzeli kullanmalık değil göstermelik şekerim jeyyar öptüm

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizim buradada yapanlar vardı ilk başta istememiştim ama bunları görünce kararım değişti kesinlikle yapacağım...

ellerine sağlık çok güzel olmuşlar bizim buradada yapanlar vardı ilk başta istememiştim ama bunları görünce kararım değişti kesinlikle yapacağım...

beğendiğine sevindim canım sizler için yayınladım boş vakitlerimde bunlarla oyalanıyorum çok zevkli oluyor tavsiye ederim a.s.

boncukla işlemeyi görünce beğeniyorum ama yapmaya cesaretim yok sanki beceremem gibi geliyo önce şablonmu çiziyorsunuz havlunun kenarına birazcık bilgi verirseniz kimbilir belki bende başlarım

boncukla işlemeyi görünce beğeniyorum ama yapmaya cesaretim yok sanki beceremem gibi geliyo önce şablonmu çiziyorsunuz havlunun kenarına birazcık bilgi verirseniz kimbilir belki bende başlarım

tabiki bilgi veririm canım şimdi herşey kolaylaştı kesinlikle sende yaparsın uğurböcekli olan kendinden desenliydi ben işlemesini yaptım yani altında zaten çizimi oluyor.en baştaki ise fisto lar var hazır onu dikip işliyorsun.yapamayacak bi şey yok bende yapamam diyenlerdendim ama bak yaptım çok güzel olmasada yaptıkça daha da güzel oluyor umarım senin yaptıklarını da görürürüz en kısa zaman da a.s.

birtanem çok güzel olmuş yaaa
Ellerine sağlıkkkk
bende yapmak istiyorum
en başından nasıl yapıldığını anlatabilirmisin?

birtanem çok güzel olmuş yaaa
Ellerine sağlıkkkk
bende yapmak istiyorum
en başından nasıl yapıldığını anlatabilirmisin?

tabi anlatırım canım malzemeler hazır zaten şimdi bütün tuhafiyelerde bulunuyor ilk yaptığımda fisto kullandım hazır alıp dikiyorsun ve boncuklarla işliyorsun ikinci yaptığım da zaten kendinden deseni olan havlular var ona göre üzerine işliyorum tşk ederim canım sormak istediğin bi şey olursa yazarsın görüşmek üzere a.s.

Back