- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pahalı ya o yüzden alamam ahsjd bırakıyorum aşağıya çıktı alabilirizInstagram da fikirzede diye bir sayfa var. İslami planlayıcı satıyor bir de Muslimwolk sitesi. Oralara da bakabilirsiniz. Ama kendimiz yaparız diye düşünüyorum ya sonuçta kendimiz yazıp çizersek o emek için bile üşenmeyiz
O da olur, ama çıktı da alabiliriz daha düzenliEvet iste boyle seyler mukemmel. bunlari evde kendimiz bi kagida gecirip guzel hi yere asalım ve isaretlemeleri yapalim. Ay sonu birbirimize atalim
Ay harika fikir. Rabbim kabul eder inşallah.Evet iste boyle seyler mukemmel. bunlari evde kendimiz bi kagida gecirip guzel hi yere asalım ve isaretlemeleri yapalim. Ay sonu birbirimize atalim
Çıktı daha mantıklı ya ben düz çizgi çizemiyorum güzel yapamam şimdiO da olur, ama çıktı da alabiliriz daha düzenli
Cetvel var ama böyle güzel olmaz yine de baksana ne kadar güzellerÇıktı daha mantıklı ya ben düz çizgi çizemiyorum güzel yapamam şimdi
Çıktı en güzeli.Cetvel var ama böyle güzel olmaz yine de baksana ne kadar güzeller
Tamam o zaman ben yarın çıkarırım, unutmazsamçiktida geldi aklima bende guzel cizemem zaten Bunlari cikarip asiyoruuz doldugu zaman birbirimize atiyoruz o zaman. Nasip olursa kizlar. Hem guzel bir rutin aliskanligi olur bizim icin
Bende insallahTamam o zaman ben yarın çıkarırım, unutmazsam
Evet ya, cuma sünnetlerini uygulayalım. Ben bu cuma hiç müsait değilim ama genel olarak uyabilirim.Cuma rutini olsun mu?
Aynı anda attık
Aynen Bakayım daha bulursam ben de atarım yarın ona göre çıktı alırız.Aynı anda attık