İşkenceci üvey anneye tepkiler çığ gibi

Allah bunları kahretsin. Bu nasıl insanlik. Bikaç saniye izleyebildim.
Yavrum benim. O masum ne yapmış olabilir.
Gozyaslarimi tutamiyorum.

ben de izleyemedim Allah o canavarı kahretsin... ciğerim yandı o cocugun yerınde kendim varmışım gibi canım yandı... söyleyecek cok sey var ama bi işe yaramıyor o cocugun hayatı mahvoldu omrü boyunca silinmicek aklından yasadıkları ve kım bılır gelecegını nasıl etkileyecek bu canavar da bi kac yıl yatar ıyı halden ındırım alır af çıkar falan filan..:=(

o sondaki smiley yanlış olmus başka tuşa bastım galiba......

Öyle çok şey oluyor ki. Basın yasağı oluyor. Bi haber yaşayıp gidiyoruz.

gözümüz açık olmalıyız, beddua yerine dikkat etmeliyiz ve aile işlerine karışmalıyız.

Ölmezzzzz ve sürüm sürüm sürünür insallah. Allah kahretsin onu pislik mahlukat vicdansiz geberemez de gebermek icin dua eder insallah cani oyle yansin ki iki taraftada yansin insallahhh

Allaha havale ediyorum boylelerini.izledigim anda saclarimin dipleri dislerin agridi gozume uyku girmesi sinirden bu nedir.o bebelerin gunahi nedir.o cocugun halini gordukce yuregim aciyor offf allahim ne kötü bir ortam ama ilahi adalet vardir.rabbim o cocuklarin yuzlerini guldursun

valiye bak beee heyy yavrum heyy..
el kadar sabilerin canını değil kendi yönettiği ilin ve doğal olarak makamının incileri dökülmesin derdinde.

vali bey o görüntüleri kaldıysa vicdan kırıntısı öyle izleyin.makamlarınız batsın. hiçbir kat mevkii makam bu bebeklerin gözyaşlarından daha değerli değil..

Dayağı yiyipte ağlamaya bile bırakılmamak...

Okadar şey varki söylenecek, yada belkide hiç birşey yoktur.

Hapisteki son ânına kadar yaşamanı ve hergün yaptıklarının beterini çekmeni diliyorum.

İçim parçalandı . 13 aylık bebeğim var sütüm kesilmesi diye unutmaya çalışıyorum izlediklerimi ama olmuyor. Unutamiyorum. Anasiz kalmış yavruya analık edeceğine zulmetmis. Yatacak yeri yok o kadının. İnanıyorum ki, Allahım o kadına en zor ölümü tarttırir.

Bu pislik kadını sokak ortasında yatırıp vücudundaki her deliğe oklavaları soksunlar o zaman işte yüreğimizin acısı azıcık da olsa hafifler. Eğer benim de bana muhtaç evladım olmasaydı bu pisliğe elimden geleni yapabilir hapiste bile yatabilirdim.

allah islah etsin bu kadınada aynisini yapsınlar orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…