İşkenceci üvey anneye tepkiler çığ gibi

Arkadaşım

Bu olaylar yaşanmasın da, yayınlanmasın.

Sen diyorsun ki ; hem pastam dursun hem karnım doysun. Yok öyle bi dünya vali bey.

allah belasını versın o kadının en agır cezayı alsın bıdaha gun yuzu gormesın pıslık yaratıkk

Dünyada aklımızın almayacağı ne çok kötülük var.buda onlardan biri izleyemedim o acıya şahit olmak istemedim ama şu foto ve yorumlar bile içimi parçalamaya yetti.
Zalimlerden daha zalim Allah var diyorum yoksa hiçbirtürlü içimizin atesi sönmez.
Ayrıca haberi ifşa olmasının dava edilmesini kınıyorum.

haa anladım canım gebersin oralarda kii bu tarz suçları oradakiler affetmiyor.. çeksin cezasını
Tamda bundan sebep f tipi ceza evi varya,tek kişilik koğuşta kalıyordur,avlusu bile ayrıdır bence,yarın öbürgün denetimli serbestlikden salmasınlarda

Allah belasını versin .hapiste aynısını sana yaparlar insallahhhhhhhh

Tamda bundan sebep f tipi ceza evi varya,tek kişilik koğuşta kalıyordur,avlusu bile ayrıdır bence,yarın öbürgün denetimli serbestlikden salmasınlarda
hiç aklıma gelmezdi bir insanın gebermesine sevineceğim ama dünden beri o kadar üzüldümki o çocuğun elleriyle kendini korumaya çalışmasını gebersin asla acımam..

Keşke izlemeseydim gebermek ona en büyüködül olur o kadına da aynilarini yapsinlar inşallah o çocuğu alıp sarılıp öpüp sevesim var inşallah devletkorumasına alinır o çocuk ve ne kadar da belli ki alışmış dövülmeye ses bile çikaramiyo Rabbim evlatlarımızı koru ve annesiz kalan bu masum bebekleein seslerini sen duy Rabbim hiç dayanılacak bişey değil..o kadın ah bi elime verseleede dayak nasıl atılır göstersem ona ben

Ben haberin bu sekilde yayilmasini dogru bulmuyorum. O cocuklar icin de cok kötü bu olayin ekranlara sosyal medyaya yansimasi. Izleyip ne yapacaz. Durdurabiliyor muyuz? Müdahale edemeden izliyoruz.

Dualar ederek yardımcı olabiliroz belki o çocuğa da elimizden hiç bir şey gelmiyo ne yazık.benim komşum da cocuklarini wc ye kilitleyip iskence ederdi seslerinden benim oğlum korkardi ben artık heryerde söyledim yaptıklarını da artık yapmıyor yada ben duymuyorum.......

Videoyu izleyeyim dedim yarida kestim yuregim dayanmadi bir insan nasil bu kadar cani olabilir kücucuk cocuk iskence yaptigi yaa Allah kahretsin en büyük cezayi alir insallah ayni muameleyi gorur hapiste pislik..

Bu videoyu izledigimde tuylerim diken diken oldu. .

Sanki benim ayaklarıma indi o darbaler
Sanki benim ağzıma sokuldu o oklava
Ben firlatildim kafamin üstüne bi hıcimla.
Canım yandı benim hemde çok yandı o yavru nasıl dayandı o kadar darbelere. .

Icine attı yavrum buyudugunde bi volkan gibi patlayacak o öfke. .

O kadına diyecek ne bi sözüm ne bi bedduam var..

Ben çok Üzgünüm kendime gelemiyorum

vicdanları, gönülleri, ruh halini kanatan, parçalayan, darmadağın eden, nükleer bomba etkisi yapan görüntüler. izlememiş olmayı tercih ederdim. hele ki bunu yapan canlı ile aynı türden olduğunu bilmek, ayrı bir ızdırap kaynağıdır.

ben ki internet üzerinde bulunan gelmiş geçmiş en bakılamaz görüntüleri bile robot gibi izleyebilen biri olarak, bu güne kadar hiçbir görüntüden bu kadar çok etkilenmedim. ağladım, ağladım, ağladım...
etkisinden biraz kurtulduktan sonra görülüyorum ki, bu olay aile içi şiddet tartışmasını gündeme taşıyabilir. bu olay kadar extreme olmasa bile, ucundan kulağından, kılı kadar dahi olsa, içinde şiddet eğilimi olan bir insanı bir an bile olsa düşündürebilir. kendini sorgulayabilir. eşine çocuğuna ufacık dahi şiddet uygulayabilen her insan, bu hale gelmekten, anlık bile olsa insanlığını topyekün kaybetmekten korkmalıdır.

ebevynler kendisini şiddete yönlendiren durumların farkında olup, önlem almalıdır. şiddete meyil nispeten evde daha çok vakit geçiren annelerde çocuğuna karşı rastlanmaktadır. çocuğuna yada eşine şiddet eğilimi olan anne yada babalar aşağıda alıntıladığım yazıyı mutlaka okumalılar:

anne baba, çocuğunun yanında bulunduğu her ânı, çocuğun yanında bulunuyor olarak düşünse de, çocuklar için böylesi bir birliktelik doyurucu bir birliktelik değildir. çocuk kendisi ile ilgilenilmesini, kendisine cevap verilmesini, kendisinden bıkılmadan, usanmadan konuşulmasını ister... ama çoğu defa annenin (veya babanın) çocuğun bu ilgi ihtiyacına karşılık verecek enerjisi ve vakti yok gibidir.

örneğin; akşama kadar okulda arkadaşları ile birlikte olan çocuk eve geldiğinde annesinden biraz olsun ilgi bekler; ancak anne, ev işleri ile ya da televizyon dizileri ile meşguldür... çocuğun ilgi beklentisi ile anneye her bir yanaşmasında alacağı cevap "şu an işim var, geç odana oyna, beni rahatsız etme"dir...

işte çocuğun bir yandan ilgi beklentisi, diğer yandan da anne babanın bu beklentilere karşılık veremiyor oluşu, anne baba ile çocuk arasında "beklenti çatışmasını" doğdurur.

her bir beklenti çatışması da şiddete kapı aralar...

eğer bir kere daha ve topluca yazmak gerekirse, bir annenin çocuğuna ilgi gösterememesinin ve çocuğuna karşı şiddet uygulamasının nedenlerini aşağıdaki sorularda aramak gerektiğini söyleyebiliriz...

1- anne babanın yaşama sevinci var mı?

2- anneye annelik statüsü verilmiş mi?

3- anne, çocuğunu dilediği gibi terbiye etme özgürlüğüne sahip mi?

4- anne ilk dört yaşına kadar annesinden uzun süreli ayrı kalmış mı?

5- anne inançlı mı?

6- anne, şiddetin hâkim olduğu bir ailede mi yetişti?

7- anne geçmişte herhangi bir tacize uğramış veya tecavüz yaşamış mı?

8- anne, ailesinden yeterince destek alıyor mu?

9- anne isteyerek mi çocuk sahibi oldu?

10- anne çocuğu benimsemiş mi?

11- anne, eşini seviyor mu, benimsemiş mi?

12- anne, eşi tarafından seviliyor mu, benimsenmiş mi?

13- annenin sanal bağımlılığı var mı?

14- anne sigara, alkol ve uyuşturucu kullanıyor mu?

15- annenin yeterince sosyal yaşantısı var mı?

16- anne kişisel karakter olarak hırslı ve öfkeli mi?

17- anne çocuk terbiyesinde bilinçli mi?

18- anne kendi merkezciliğinden çıkabilmiş mi?

19- annenin empati yeteneği var mı?

20- anne yeterince uykusunu alabiliyor mu?

21- annenin yemek düzeni var mı?

22- annenin gün planlaması var mı?

23- annenin hâlâ enerjisi var mı?

24- anne yeterince hareket ediyor mu?

25- annenin fiziksel bir rahatsızlığı var mı?

26- anne ekonomik olarak rahat mı?

yukarıdaki sorulara verilecek her bir olumsuz cevap annenin çocuğuna ilgi göstermesinin önüne geçecek bir bariyerdir. ve bu sorulara verilecek her bir olumsuz cevap, o evin içindeki çocukların şiddet görme ihtimalinin de yükselmesi anlamına gelmektedir.

Allah ım deli olacam ya. " ay mahallemin adı çıkmasın, ay şehrimin adı çıkmasın, ay köyümün adı çıkmasın" diye diye sapıkları ellerinizle gizleyip etrafı sapıktan geçilmez ettiniz bea.
Tövbe estafurullah ya.

videosunu izlemeyi birakin, haberi okumak bile midemi bulandirmaya yetti
nasil bir akil hastasidir bu ya
Allahim sen evlatlarimizi vicdansizlardan koru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…