İşkenceci üvey anneye tepkiler çığ gibi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
İşkenceci üvey anneye tepkiler çığ gibi
İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) ortaya çıkardığı ‘İşkenceci üvey anne dehşeti’ haberinden sonra ‘çocuklara yönelik şiddet’ ülke gündemine oturdu. Sosyal medyada İHA’ya teşekkür edilirken, işkenceci kadına ise büyük tepki vardı.

Kayseri’deki üvey anne dehşeti hakkında konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Jülide Sarıeroğlu, “Üvey anne dahi denmemeli bu caniye. İçim yanıyor. Çocuklara yönelik şiddetin affı yok” dedi.

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) ortaya çıkardığı ‘İşkenceci üvey anne dehşeti’ haberinden sonra ‘çocuklara yönelik şiddet’ ülke gündemine oturdu. Sosyal medyada İHA’ya teşekkür edilirken, işkenceci kadına ise büyük tepki vardı.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, “Üvey anne dahi denmemeli bu caniye. İçim yanıyor. Çocuklara yönelik şiddetin affı yok” açıklamasında bulundu.

"ALLAH’IM BU KADINA GAZABINLA MUAMELE ET"

Habertürk TV Ankara Temsilcisi Veysi Ateş ise, “Soğukkanlı biri olduğumu sanırdım; taa ki üvey çocuğuna ‘oklavalı işkence yapan şey’ haberine kadar. Allah’ım bu kadına gazabınla muamele et” dedi.

Güçlü Toplum Derneği Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel, “Dehşet içindeyim! İnsanlık adına etrafımıza duyarlı olalım; çocuk-genç-yaşlı hiç fark etmez acılara göz yummayalım” ifadelerini kullandı.

VALİ İHA HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İhlas Haber Ajansı, görevi gereği olayı kamuoyuna duyurup çocuklara yönelik şiddetin yeniden gündeme gelmesini sağlarken, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’den ise ilginç bir tepki geldi. Düzgün, “Görüntüleri servis edenler için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk” dedi. Düzgün şöyle konuştu:

"Görüntülerin yayınlanması tabii çok üzüntü verici. Bu görüntüleri servis edenlerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunduk. Tabii basın kuruluşlarımızın da bu tür olumsuz görüntüleri bir basın sorumluluğu içerisinde yayınlamamasını arzu ediyoruz. Zaten görüntülere yasak gelmesi ile ilgili de muhtemelen mahkeme bugün bir karar verecek” şeklinde konuştu.

İHA

tabi kendi yönettiği ilin adı kirlenir diye suç duyurusunda bulunmuş

Bunu yayinlayanlara suç duyurusu yapacaklarina cocuklari korusunlar daha fazla koruma yasasi cikarsinlar bir sey yapsinlar bu sadece gordugumuz kismi daha kac cocuk boyle aci cekiyordur su an kac cocuk siddet goruyordur sadece boş iş yapiyorlar ya hapishanede o kadina iskence ederler insallah

Bence hayir. Bu goruntuyu yayanlara suc duyurusu acilmamali. O yavrucagin acilarini gorduk. Biz acilarini gorduk diyemi dayak yedi cocuk? Hayir? Ne alaka.
Bizim gormemiz o cocuk icin kotu bisye vesile olmadi. O cocugu gormemiz bizim icin guzel bisye vesile oldu; gozumu actik. O cocugu gormemiz o yavrucuk icin iyi biseye vesile oldu; o cocugu koruycaZ.
Ve baska yavrularimiz icinde guzel biseye vesile oldu, onlari unutmuycaz.

Bu video sadece bilinclenmemizi sagladi.
Karsi komsunun hal ve haraketlerini takibe alin dedi bu video sadece. Keske daha once boyle vicdansizlari oldgunu gorseydikte " komsum cocugunu dovuyor,polise gitsemmiki gitmesemmiki" diye dusunmek yerine hemen solugu karakolda almis olsaydik. Biz bu haberi gorene kadar kac cocuk daha boyle olaylara maruz kaldi.
Sustukca ne canlar yaniyor, o yavrularimiz aglaya aglaya aci cekiyor uyanalim!

bu kadın birinin kızı kardeşi komşusu arkadaşı yani bizimde çevremizde bu potansiyele sahip insanlar vardır ne kadar farkındayız

Kayseri Valisi Orhan Düzgün senin insanlığından şüphe ederim , gel beni de bul dava et .

Ben bu videoyu izlemeseydim ( ki hepsini izlemeye dayanamadım) habere beddua okuyup geçecektim belki de .

Ama bu görüntüler yüzünden bir çok insan ayaklandı .

Diğer konuda da yazdım Bakanlığın ilgili biriminin telefonları kitlenmiş Kayseri de . Sen git bu iki çocuğa sahip çık , görüntüleri servis edeni dava edene kadar !

Yeni bir telefon görüşmesi daha yaptım , kendini savunacak avukat bulamamış o pislik , çaldığı kapılar yüzüne kapanmış ilk önce . Sonradan ya buldu ve devlet atadı bilemem .

O çocuklar için çığ gibi yağdı insanlar nasıl kırılan kalplerini , bozulan psikolojilerini biraz olsun rahatlatırız diye.

Sen de git ne yapabilirim de bu yavruları daha mutlu ederim diye düşün .

Çocukların ifşasını mı düşündün bu suç duyurusunda bilemiyorum ama tanınmıyorlar zaten .

Yani tepkiler büyüdü de ne oldu ! Bu mahlukatı alıp cezaevinde tek kişilik yatakta yatırırp hergün ekmeğini suyunu aşını vermeyecekler mi ? Ceza mı bu ? O sabilere yaptıklarının karşılığı bu mu !!!

Neeeeeeee eğer doğruysa sende cezanı bulasın valii.. ifşa olmasaydı o çocuğun durumu nasıl ortaya çıkacaktı..

açık söyleyeyim ne videoyu izledim ne de haberi okudum.. içinde çocuk olan hiçbir olaya tahammül edemiyorum.. ama bu sadece olayın görünen tarafı, kimbilir neler oluyor başka evlerde..

Bundan daha fazlası olamaz artık !
Gerçi yeni doğan bebeğini döven mahlukatı görünce de böyle demiştim...Aklım duruyor, kaldıramıyorum

şu kısmı yeni okudum sana öyle bi sayasım varkii VALİ umarım birileride senin için dava açarr umarımm..

Aslında haber eski bir olaydan.kadın ceza almış ve çocuklar babası ile mutluymuş şimdi..

Ne diyecegimi bile bilemedigim dayak atan insan gorunumlu seyi beni elime verselerde su hamile halimlede olsa evirip cevirip bi dovsem. Duvardan duvara sacindan tutup atsam ne guzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…