İşkence gören çocukların babası hakkında suç duyurusu

Hamilelik daha bir duygusal yapıyor zaten. İlk haberi duyduğumda anneleri öldü sandım öyle olmasını isterdim keşke ölmüş olsaydı babayla anne bir değil sorumsuz umursamaz anne çok ters geliyor bana.

Geçenlerde eşimle konuştuk. Daha bu olay patlak vermemişti.
Aileler bir çocuğu evlatlık almak istediklerinde yatacağı yatağa kadar araştırılıyor, oysa bir çok aileye baskın yapılsa bir çok çocuğun yatacağı yatak yok demişti eşim. Ben de boşanan eşlerde de çocuğu alma yarışı oluyor ama sonrasında o çocuklara bakan olmuyor, onlarda da denetim yok demiştim.
Belki gereksiz şeyler düşündük eşimle ama bu konuyla ilgili haberi her okuduğumda da haksızmıyız demeden geçemiyorum.
Umarım öz anne de yargılanır, hepsi güzel bir ceza alır. ..

evlaefe ilgilendigin icin, cok tesekkürler. Keske herkes böyle duyarli olsa, Türkiye simdi bambaska bir durumdaydi. Hayret ediyorum senden baska nasil kimse ilgilenmemis.
Bu arada acaba Suriyelimi diye aklimdan gecti ?Bir insan nasil bunu yapar ? Hangi amacla ?
Ne insanlar var su dünyada ? Inanilir gibi degil.
Lütfen pesini birakma bizide haberdar et.

Çok teşekkür ederim, umarım ilgin alakan sayesinde birşeyler yapılır. Akşamdan beri gitmiyor gözümün önünden o kızın hali.
Böyle anne babalarıda cezalandırmak gerek,bu nedir ya? El kadar bebeyi sokakta çıplak ayak bırakabiliyorlar. Belki kendi çocuğu bile değil,kaçırdı dilendiriyor. Herşey olabilir.
Geçenlerde markete girerken kucağında bebek bir kadın gördum,dileniyor mama bez alacağım diye. Girdim markete mama bez,yiyecek aldım kadın yüzüme bakmadı,bir teşekkür etmedi,resmen para istiyormuş,anne olsa bebeğine mama alınınca sevinir dimi yok kadında bir damla sevinme belirtisi.
Polisi aradım bende anlattım ama ben telefonla konuşurken yokolmuş ortalıktan. Birşey yapamadım.

Yok canm turk adam gayet duzgun konusuyor .Suriyelilerde var bi kac tane ama hic onlar ciplak soymuyor boyle 153 de arayacagim.Cok sukur o konuda cok duyarli bir yapim var su kacagindan supheli duruma herseyi yetkililere bildiriyrm genelde.Ama bu cocuklari gorunce fena oldum.
ben gecen bir suriyeliye bez aldim kadina altin vermisim gibi sevindi gormen lazim.Insan var insan var.Sariyer merkez muhtari cok eski arkadasim onunlada gorusucem bugun.Sagolsun oda cok duyarli bir insan beni yonlendirir gerekli yere iletir yada .
Bu arada yeni yilimiz daha guzel daha mutlu daha huzurlu ve daha kotu haberler duymamak dileklerimler hepimize hayirli baslar insallah.

o baba yıllarca çocuklarından duymadımı beni dövüyor lafını. görmedimi morklukları. senelerce dayak yemiş bu çocuklar. ee mutlaka görmüştür.
evet babada suçlu

ayy kıyamam bunlara..peki bu asamdan almadımı polis bu çocukları..

İnşallah güzel haberler verirsiniz bize.
Çok teşekkür ederim, inşallah 2016da barış,huzur sağlık mutluluk olur,kimse açlık,yokluk yüzü görmez ve inşallah çocuklar hep mutlu olur.

Duyarlilik cok önemli birsey, gördügünü, sana etik gelemyen ne olursa hemen polisi arayip söyleyeceksin.
Yani bu cocuklarda komsularda bile suc var, sen komsu olarak babayi ikaz edecegine direk hemen polisi arayacaksin.
Cocuk bunlar ya ? Nesinden korkuyorsunda polisi konu komsuyu ayaga kaldirmiyorsun ?
Komsuluk yeri geldiginde komsunun sagligindanda bir haber olmak.

o baba yıllarca çocuklarından duymadımı beni dövüyor lafını. görmedimi morklukları. senelerce dayak yemiş bu çocuklar. ee mutlaka görmüştür.
evet babada suçlu
KESİNLİKLE SUÇLU VE DAVA AÇILMIŞ VERSİN HESABINI..sinirden büyük harf ile yazdım..

Arkadaslar bunu paylasmak nedir Allah hakki icin biri bana aciklasim yaaa
Begenen kisi sayisini gorunce dedim yuhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…