- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir cnm Kayserideki minik oglumuz altinda yorumuda var ama eklemedim.Mv de cikismiz cocuklari reklam malzemesi yapmayin diyeoğlumuymuş ki oo
bu ünlülerin yatacak yeri yok bu,bu nasıl bir gösteriş baaa.Hayir cnm Kayserideki minik oglumuz altinda yorumuda var ama eklemedim.Mv de cikismiz cocuklari reklam malzemesi yapmayin diye
Ve adamin umrunda degil ben iki kat giymisim usumusum elim ayagim sabah zabita merkezine plaka bilgisi vericem tekrar
nası yani ?Belki dedigim seylere inanmayacaksin ama belediyenin bu hizmeti var. Arabalarla dilencileri alip dagitiyorlar sonra aksam da topluyorlar. Evet maalesef boyle bir sey var.
nası yani ?
ne diyosun gülüm sen ya hangi belediye bunu yapan ne yazacğımı bilemedim şu anYani belediyenin kadrolu dilencileri var. Hergun evlerinden alinip belirli noktalara birakiliyorlar luks arabalarla. Sonra aksam mesai bitiminde de geri toplayip evlerine birakiyorlar. Maalesef ki bu boyle Aminecim..
ne diyosun gülüm sen ya hangi belediye bunu yapan ne yazacğımı bilemedim şu ankii geçenlerde dilencinin birinin aylık gelirinin 20-30 bin civarı değiştiğini söylemişti bi kanal
buna gelir mi denir bilemedim ya
![]()
Ben belediye araci degil de bi minibusden inen coluk cocuk gormustm kadin falanda anlik biseydi adamin tek lafini duydum.Belki dedigim seylere inanmayacaksin ama belediyenin bu hizmeti var. Arabalarla dilencileri alip dagitiyorlar sonra aksam da topluyorlar. Evet maalesef boyle bir sey var.
Ben babanin durumu iyiymis lafinida anlamadim tek odada yasayan bir aile nasil durumu iyi olabilir kiBence oz annede sorgulanmali. O da biliyor görüyordu ccocuklarin elleri deki morluklari ve zaten çocukları sözlü beyan etti gönderme bizi diye. Ama oz anne müsveddesi goz yummuş. Her ay gorusuyoruz dediği cocuklarinin 2,5 ay hastanede tedavi gördüğünu bile yeni oğreniyor. Allah belalarini versin.
Son aciklamalar burodan
Evet videodada o pislik vurunca bide bakiyor morarma faln var mi diyebaba anlamasin diye cabaliyordu heralde karisik sikintili durumlaröz anneyı dınlemıyım sınırlerımı bozar dedim,
konusan kadın avukat daha çok sınırımı bozdu. babanın nasıl haberı olmaz nasıl fark etmez kı?
5 amelıyat her gun yara bere içinde kalan çocuklar. hala çıkmış ben ınanmıyorum kı baba önceden bılsın dıyor.
sanırım babanın evdekı vasfını saksı olarak göruyor, görmemesının bılmemesının baska açıklaması olamaz.
Belki dedigim seylere inanmayacaksin ama belediyenin bu hizmeti var. Arabalarla dilencileri alip dagitiyorlar sonra aksam da topluyorlar. Evet maalesef boyle bir sey var.
Bu ciddi bir suçlama yalnız .
Eğer bu konuda gerekli delilin varsa suç duyurusunda bulunmalısın .
Ya da hangi belediyeden bahsediyorsan bana özelden yaz , ben ilgileneyim .
Hangi belediye olursa olsun , kadrolu işçi gibi dilenci çalıştırması inanılır gibi değil .