• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşkence gören çocukların babası hakkında suç duyurusu

bence anne , baba ve komşular hepsi yargılanmalı.
Komşular sesleri duyup müdahele etmemiş.
En kötüsüde çocukları dövmenin normal olduğunu düşünüp ara ara döverdi bu kadar kötü dövdüğünü bilmiyorduk gibi saçma açıklama yapan komşuları.Demekki onlarda çocuklarını dövüyor,kocaları dövüyor ve normal sanıyorlar bu durumu.

ÇOCUK DÖVÜLMEZ..Çocuk yaramazlık yapmaz,dayağı hak etmez .
Burada KK da kaç anne var ,teyze var,hala var ,insan var sonuçta.
Çocukları bizim korumamız lazım.Öncelikle Allah'a inancımızdan sonra insan olduğumuzdan.Kimin çocuğu olduğu önemli değil.Sonra buralarda haberlerde hayıflanır dururuz.

Ve adamin umrunda degil ben iki kat giymisim usumusum elim ayagim sabah zabita merkezine plaka bilgisi vericem tekrar

Belki dedigim seylere inanmayacaksin ama belediyenin bu hizmeti var. Arabalarla dilencileri alip dagitiyorlar sonra aksam da topluyorlar. Evet maalesef boyle bir sey var.

Yani belediyenin kadrolu dilencileri var. Hergun evlerinden alinip belirli noktalara birakiliyorlar luks arabalarla. Sonra aksam mesai bitiminde de geri toplayip evlerine birakiyorlar. Maalesef ki bu boyle Aminecim..
ne diyosun gülüm sen ya hangi belediye bunu yapan ne yazacğımı bilemedim şu an:KK51: kii geçenlerde dilencinin birinin aylık gelirinin 20-30 bin civarı değiştiğini söylemişti bi kanal:KK51: buna gelir mi denir bilemedim ya:KK51:

ne diyosun gülüm sen ya hangi belediye bunu yapan ne yazacğımı bilemedim şu an:KK51: kii geçenlerde dilencinin birinin aylık gelirinin 20-30 bin civarı değiştiğini söylemişti bi kanal:KK51: buna gelir mi denir bilemedim ya:KK51:

Valla canim ben de duydugumda bir kac gun dumur olmustum ama oyle.
Sen ne diyosun ya 20 30 bin de para mi onlar için? Kat kat fazlasini kazaniyorlar. Vergi bile veriyorlar. Daha neler neler var da insan inanmak istemiyor iste...

Bence oz annede sorgulanmali. O da biliyor görüyordu ccocuklarin elleri deki morluklari ve zaten çocukları sözlü beyan etti gönderme bizi diye. Ama oz anne müsveddesi goz yummuş. Her ay gorusuyoruz dediği cocuklarinin 2,5 ay hastanede tedavi gördüğünu bile yeni oğreniyor. Allah belalarini versin.

Belki dedigim seylere inanmayacaksin ama belediyenin bu hizmeti var. Arabalarla dilencileri alip dagitiyorlar sonra aksam da topluyorlar. Evet maalesef boyle bir sey var.
Ben belediye araci degil de bi minibusden inen coluk cocuk gormustm kadin falanda anlik biseydi adamin tek lafini duydum.

"Ayri ayri gezin haaâ"

Onunda plakasini zabitaya verdim ama umurlarinda bile olmadi :(

Bence oz annede sorgulanmali. O da biliyor görüyordu ccocuklarin elleri deki morluklari ve zaten çocukları sözlü beyan etti gönderme bizi diye. Ama oz anne müsveddesi goz yummuş. Her ay gorusuyoruz dediği cocuklarinin 2,5 ay hastanede tedavi gördüğünu bile yeni oğreniyor. Allah belalarini versin.
Ben babanin durumu iyiymis lafinida anlamadim tek odada yasayan bir aile nasil durumu iyi olabilir ki
Ben iki evlat annesiyim allahima sukur ac kalsamda birakmam dilenirim artik toplarim ama birakamammm
Benimde cevremde cocugu birakip ozgur kiz hallerine burunen kisiler var ama ben o cocugu sokakta gorunce benim icim aciyor
Evlat nasil birakilir
Bunu halaaaa anlamiyrm :(

Son aciklamalar burodan

öz anneyı dınlemıyım sınırlerımı bozar dedim,
konusan kadın avukat daha çok sınırımı bozdu. babanın nasıl haberı olmaz nasıl fark etmez kı?
5 amelıyat her gun yara bere içinde kalan çocuklar. hala çıkmış ben ınanmıyorum kı baba önceden bılsın dıyor.
sanırım babanın evdekı vasfını saksı olarak göruyor, görmemesının bılmemesının baska açıklaması olamaz.

öz anneyı dınlemıyım sınırlerımı bozar dedim,
konusan kadın avukat daha çok sınırımı bozdu. babanın nasıl haberı olmaz nasıl fark etmez kı?
5 amelıyat her gun yara bere içinde kalan çocuklar. hala çıkmış ben ınanmıyorum kı baba önceden bılsın dıyor.
sanırım babanın evdekı vasfını saksı olarak göruyor, görmemesının bılmemesının baska açıklaması olamaz.
Evet videodada o pislik vurunca bide bakiyor morarma faln var mi diyebaba anlamasin diye cabaliyordu heralde karisik sikintili durumlar

Bu ciddi bir suçlama yalnız .

Eğer bu konuda gerekli delilin varsa suç duyurusunda bulunmalısın .

Ya da hangi belediyeden bahsediyorsan bana özelden yaz , ben ilgileneyim .

Hangi belediye olursa olsun , kadrolu işçi gibi dilenci çalıştırması inanılır gibi değil .

Bu ciddi bir suçlama yalnız .

Eğer bu konuda gerekli delilin varsa suç duyurusunda bulunmalısın .

Ya da hangi belediyeden bahsediyorsan bana özelden yaz , ben ilgileneyim .

Hangi belediye olursa olsun , kadrolu işçi gibi dilenci çalıştırması inanılır gibi değil .

Bu bi aralar cok yankilandi bir sey de yapilmadi. Belediye ismi soylemek istemiyorum. ;) hayirli aksamlar..

Back