İşkembe Çorbası Tarifi

çok çok teşekkür ederim yapılışını biliyorum ama terbiye malzemelerinin miktarından emin değilim sadece, 1 kg pişmiş işkembe için ne kadar su ve malzeme gerekiyor bilmiyorum

bilen çıksa çok sağlam duamı alacak acayip canım çekti eşim de bayılır, kafama göre yaparsam yazık ederim diye yapmıyorum
3 kaşık unu 2 kaşık tereyağı ile kavurun. 4-5 diş sarımsak rendesi ekleyip, unun kokusu çıkınca 1 litre su ilave edip, kaynayana kadar çırpın. Hazır işkembenin 1/3’ünü içine ekleyin. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyin. 15 dk daha kaynatın.
Sonra dilediğiniz gibi servis yapın. Kalan işkembeleri de poşetlere bölüp, dondurucuya atın.
Afiyet olsun, bende çok severim işkembeyi, canım çekti

teşekkür ederim

işkembenin pişmiş ve çiğ hali aynıdır değil mi et gibi küçülmez yani gramaj olarak
Yok cnm deyisme olmaz diye biliyorum pişmiş zaten seninki pismeseydi ozamn kuculme oluyodu pisine kadar kivriliyolardi az daha küçük gorunuyolardi

Yok cnm deyisme olmaz diye biliyorum pişmiş zaten seninki pismeseydi ozamn kuculme oluyodu pisine kadar kivriliyolardi az daha küçük gorunuyolardi
sonunda dişime göre bir tarif buldum gayet güzel oldu sonunda yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…