- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.638
- 63
- 34
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
bilen çıksa çok sağlam duamı alacak acayip canım çekti eşim de bayılır, kafama göre yaparsam yazık ederim diye yapmıyorum
nasıl emoji bırakıyorsunuz mesajlara?
Hangi emoji? Şu tarz klavyeden kullandığım mınasıl emoji bırakıyorsunuz mesajlara?
İşkembe eşim sevmiyor.Ondan hiç yapmadım ama kkda tarif var vereyim.
başkalarına emoji bırakıyoruz ya beğenmedim, muhteşem vs onu diyorumHangi emoji? Şu tarz klavyeden kullandığım mıyoksa mesaja beğenme, üzgün, gülme gibi mi?
teşekkür ederim ama benimki hazır pişmiş işkembe olur mu bilmiyorumİşkembe eşim sevmiyor.Ondan hiç yapmadım ama kkda tarif var vereyim.
Çorbalar - İşkembe Çorbası-Cp Yumurta Sponsorluğunda
merhabalar Bu kategorıde ıskembede olmalıydı deyıp kolları sıvadım:KK49: sevenide sevmeyenide cok olan bir corbadir ama sevenler bilir vazgecilmez bir corbadir:KK54: ben fazla alir duduklude haslarim, kucuk dograr birer corbalik posetler dondurucuya atarim tek seferde bikac yapimlik corbam hazir...www.kadinlarkulubu.com
Çorbalar - İşkembe Çorbası (Konya -Adıyaman Yöresi)Sütaş Yoğurt Sponsorluğunda
Merhaba hanimlar biraz acemiyim ilk yalnislarim olursa magzur görün bugunde sansa cektim tam yukkuycem gelen giden eksik olmadi inşallah begenirsiniz. Adiyaman konya yoresine ait bir çorba seveni sevmeyenide vardır ama ben 3 tabak yemedem kalkmam okadar seviyorum herkese bol sans diliyorum...www.kadinlarkulubu.com
@serguzest87 bunlara bak canım:)
Bak tarifi tıkla orada piştikten sonra yapılacak işlemler var onları yapbaşkalarına emoji bırakıyoruz ya beğenmedim, muhteşem vs onu diyorum
teşekkür ederim ama benimki hazır pişmiş işkembe olur mu bilmiyorum
Bak tarifi tıkla orada piştikten sonra yapılacak işlemler var onları yap
Bak böyle yazmış 2.tarifte ve görsellerde var.Bence bak.başkalarına emoji bırakıyoruz ya beğenmedim, muhteşem vs onu diyorum
teşekkür ederim ama benimki hazır pişmiş işkembe olur mu bilmiyorum
Bak tarifi tıkla orada piştikten sonra yapılacak işlemler var onları yap
ay teşekkür ederim kaç aydır şunu yapmak aklıma gelmedi jsncjdjdkdkŞuradan yapılıyorEki Görüntüle 2826102
teşekkür ederiiim eğer miktar farklıysa yine burdayımBak böyle yazmış 2.tarifte ve görsellerde var.Bence bak.
Pisdikden sonra suyu duduklude iskembeyi aldım içinden kaba.
Dilim dilim uzun kesip kup kup dogradim kaba aldim hepsini.
Dogramis oldugum iskembeyi kendi suyuna geri bosalttim ve kisik da altını açtım.
Terbiyesini hazirladim un yogurt yumurta limon ozlestirdim suyundanda alip puruzsuz kivam haline geldi. Karistirrarak iskembeye döktüm.
Hazir pişmiş işkenbeyse ayni sekilde suyunu kaynat dedigim sekilde yapYoğurt ,sarmsk, yumurta, limon, un,bunlari güzelce karistir,sarimsakla limonu bol yap ama yeterince olsun. Iskenbenin suyuna dök.
Iskenbelerîde duduklude pisir ister rabattant gecir isterde küçük küçük dora.
Sizin için tarifi öğrendim gelinimizden soledim cok aciliyeti var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?