1 yaşayan var. 5 düşük olduGeçmiş olsun canım bende de öyle olmuştu. Biraz toparla kendini. 2. Düşük mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yaşayan var. 5 düşük olduGeçmiş olsun canım bende de öyle olmuştu. Biraz toparla kendini. 2. Düşük mü
Sizin ilk düşük müGeçmiş olsun canım bende de öyle olmuştu. Biraz toparla kendini. 2. Düşük mü
Evet ilk geb3liğim düştü şimdi yine hamileyim 18. Haftam. Genetik test verdin mi 5 düşük çok fazla değil miSizin ilk düşük mü
Teşekkür ederim. Çok üzüldüm gerçektenİkisi de 6 haftalık. Önce de düşük yaptım. 6 haftayı geçemiyorum. Dün Dr 6+1 deyince oh bu sefer 6 haftayı geçebildim demiştim. Bu sefer kanama alanı da yoktu. Çok ümitlenmiştim. Size de geçmiş olsun
Kan sulandırıcı filan kullanıyor musunuz?İkisi de 6 haftalık. Önce de düşük yaptım. 6 haftayı geçemiyorum. Dün Dr 6+1 deyince oh bu sefer 6 haftayı geçebildim demiştim. Bu sefer kanama alanı da yoktu. Çok ümitlenmiştim. Size de geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Geçmiş olsunben de bikaç gün önce düşük yaptım, daha yeni öğrenmiştim hamile olduğumu
Sizin geçen ay ki kaç haftalıkken düşmüştü ?
Geçmiş olsun nedir son durumun ? Ben de daha önce bir düşük yaptım kanama alanı yoktu kese birden bozuldu ve düşük başlamıştıKanamam vardı acile gittim. Hatta bebek büyümüş iki gündür 3.88 olmuş. Kalp atışını duydum. Bir de 3.5 cm kistim var. Şimdi (22.50) sancımın ardından tuvalete bir parça düştü. Et parçası gibi. Ama kalp atışını duyup bu kadar çabuk düşük olur mu. Kanama alanı bile yoktu kesede. Acaba kistim mi düştü. Ya da düşük yapmıştım tekrar regl olmadan tekrar hamile kaldım acaba ondan mı parça kaldı o düştü. Başına gelen var mı böyle bişey. Düştü diye çok korkuyorum
Genetiğe gitmemi yeni söylediler. Bakalım gidince ne çıkacakEvet ilk geb3liğim düştü şimdi yine hamileyim 18. Haftam. Genetik test verdin mi 5 düşük çok fazla değil mi
Çok sancım vardı. Tuvalete gittim düştü. Kanama da bir ki gündür vardı ama ultrasonda yoktuBenim düşük 1 hafta sürdü az az kanamalar gitgide artarak haftasına düştü ve dayanılmaz ağrılarım vardı sizin ki nasıl öyle düşmüş anlamadım ve gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun
Düştü canım maalesefGeçmiş olsun nedir son durumun ? Ben de daha önce bir düşük yaptım kanama alanı yoktu kese birden bozuldu ve düşük başlamıştı
Bebeği görünce veriyor Dr kan sulandırıcısını öyle dedi. Gördüğünde de lekelenmelerim başlamıştı. İki defa kullandım bıraktım kanamam olunca. Önceki bir hamileliğimde de 4+2 iken başladım ama yine kanama alanı oldu bıraktımKan sulandırıcı filan kullanıyor musunuz?
Genetik testlerinizi yaptırdınız mi siz ve eşiniz?Bebeği görünce veriyor Dr kan sulandırıcısını öyle dedi. Gördüğünde de lekelenmelerim başlamıştı. İki defa kullandım bıraktım kanamam olunca. Önceki bir hamileliğimde de 4+2 iken başladım ama yine kanama alanı oldu bıraktım
Baktırın dedilerGenetik testlerinizi yaptırdınız mi siz ve eşiniz?
Ihmal etmeyin nolur. Bu şekilde bir arkadaşım var ilk çocukta sorun yok. Ama ikinci kisyik fibrozisli. Meğer eşi de kendi de taşıyıcıymış. Onun da tekrarlayan düşükleri vardı.Baktırın dediler