- 12 Temmuz 2011
- 4.830
- 1.854
hayir guzelim donmicek
e ama sen bana barısıcaksınız demiştin:)) hemde kısa zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir guzelim donmicek
ahh cnm bnm saooolll:)
ya 2013 de atanıcakmıyımm pekiii:)
daha doğrusu ben kamu sektöründe çalışacakmıyımmm?
nekadar hızlı bakıyosun buarada:)
lütfen benide ekle çok ihtiyacım var lütfeennn
evet cnm o sektorde calisacaksin fakat 2013dede atanma gorunmuyor tatlimm...evt hizli bakiyoruum masallah de :)
Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?
Yeni eve çıkabilicek miyiz ?
İstediğim staj yerine girebilecek miyim ?
Üniversiteyi kazanabilecek miyim ?
teşekkür ederim canımcım şimdiden .
eşimle aramız limoni kayınvaldem eşime çok baskı yapıyor ve ben 1 aylık hamileyim bu gerginlikte bu bebebk nasıl olacak çok korkuyorum huzurumuzu bozanlar allahından bulsun inşallah ne olur banda bak
Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?
Yeni eve çıkabilicek miyiz ?
İstediğim staj yerine girebilecek miyim ?
Üniversiteyi kazanabilecek miyim ?
teşekkür ederim canımcım şimdiden .
evet cnm sevgilinle aranizdaki sorunlar bitecek...yeni eve cikmicaksiniz cnm dusundugunz tarihte...evt istedigin yerde staja baslicaksin...univ kazanamicaksin cnm...rica ederim tatlim:)
seviyor guzelim :)
evet cnm yil sonuna kdr hamile kalcaksin tatlim:)
cnm benim uzulme...tabi bakarim cnm ama sorunu kendin sor cnm yani zmn dilimini sen belirle...ornegin yil sonuna kdr hamile kalcakmiyim tmm cnm ben sadece evet yada hayir olarak soyleyebilyiorum cevap
cikacak cnm ::)
evet cnm simdiden tebrikler :)
iyide cnm 1 hafta icinde olmicak 1 hafta sonra olcak belki kisa zmn dedim ama tam bi tarih solemedim o zmn sen kisa zmn icin sormustun simdi 1 hafta icinde doner mi diye soruyorsun...kisa zmn 1 haftaya mi esit oluyor?