İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

ahh cnm bnm saooolll:)
ya 2013 de atanıcakmıyımm pekiii:)
daha doğrusu ben kamu sektöründe çalışacakmıyımmm?

nekadar hızlı bakıyosun buarada:)

evet cnm o sektorde calisacaksin fakat 2013dede atanma gorunmuyor tatlimm...evt hizli bakiyoruum masallah de :)

Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?
Yeni eve çıkabilicek miyiz ?
İstediğim staj yerine girebilecek miyim ?
Üniversiteyi kazanabilecek miyim ?

teşekkür ederim canımcım şimdiden . :KK31:

evet cnm sevgilinle aranizdaki sorunlar bitecek...yeni eve cikmicaksiniz cnm dusundugunz tarihte...evt istedigin yerde staja baslicaksin...univ kazanamicaksin cnm...rica ederim tatlim:)

Son düzenleme:
eşimle aramız düzelecek mi
kaynanamdan kurtulacak mıyız
bebişim sağlıkla doğacak mı

evet cnm sevgilinle aranizdaki sorunlar bitecek...yeni eve cikmicaksiniz cnm dusundugunz tarihte...evt istedigin yerde staja baslicaksin...univ kazanamicaksin cnm...rica ederim tatlim:)

Tatlım peki ne zaman çıkabiliriz biz bu yeni eve ?

Bide bu sevgilim bana değer veriyor mu ?

Birde aklımda iki kişi var bu kişiler beni ne kadar önemsiyorlar ?

Son düzenleme:
e ama sen bana barısıcaksınız demiştin:)) hemde kısa zamanda

iyide cnm 1 hafta icinde olmicak 1 hafta sonra olcak belki kisa zmn dedim ama tam bi tarih solemedim o zmn sen kisa zmn icin sormustun simdi 1 hafta icinde doner mi diye soruyorsun...kisa zmn 1 haftaya mi esit oluyor?

Canım bana da baksana :)

1) Sevgilimle aramız düzelecek mi?
2) Ertelenen nişanımız olacak mı?

seviyor guzelim :)

evet cnm yil sonuna kdr hamile kalcaksin tatlim:)

cnm benim uzulme...tabi bakarim cnm ama sorunu kendin sor cnm yani zmn dilimini sen belirle...ornegin yil sonuna kdr hamile kalcakmiyim tmm cnm ben sadece evet yada hayir olarak soyleyebilyiorum cevap

cikacak cnm ::)

evet cnm simdiden tebrikler :)

peki ne zaman çıkıcak tatlım bu senemi yoksa ilerliyen yıllardamı aşk artık kapımı çalsın istiyrmmmmmmm:KK17:

bebğimin cinsiyeti ne olur sence 1 kızım var buda oğlan olsun isterim ama allah büyük kısmet sen ne dersin canım

iyide cnm 1 hafta icinde olmicak 1 hafta sonra olcak belki kisa zmn dedim ama tam bi tarih solemedim o zmn sen kisa zmn icin sormustun simdi 1 hafta icinde doner mi diye soruyorsun...kisa zmn 1 haftaya mi esit oluyor?

biliom canım sabırsızlıktan işte k.bakma sana karsı bişey deil yani yerimde duramamaktan tatlım bilirsin zordur böle şeyler..:KK17:

biri bana da cevap verebilir mi lütfen. ne yapmam gerekiyor fal baktırmak içinnn :26: soru mu sormam gerekio, isim mi söylemem gerekio. çok üzüldüğüm bi konu var. bi tek onu sorcam :KK43:

X