İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

eşimle aramız limoni kayınvaldem eşime çok baskı yapıyor ve ben 1 aylık hamileyim bu gerginlikte bu bebebk nasıl olacak çok korkuyorum huzurumuzu bozanlar allahından bulsun inşallah ne olur banda bak

evet tatlıyım canım :82:bari canım sen bu yıl sonuna kadarki aylara bak hangi ay varsa ona göre yaz bana bende çok sıkıyorum seni ama meraktanda çatlıyorum bebişim nezan olacak diye :KK53:sanada zahmet veriyorum kusura bakma :26::26:
cnm subat 2012 de hamile kalcaksin :)

eşimle aram düzelecekmi
kaynanam aramızdan çekilecekmi bebeğim sağlıkla gelecek mi
lütfen çok ihtiyacım var benide gör

evet cnm esinle aran duzelcek:)kaynananin aranizdan cekilmeye niyeri yk cnm...bebegin saglikla gelcek cnm...uzulme tatlim tmm mi duzelir hersey

tşk canım bu şubatda düşük yapmıtım tekrar şubattamı hamiş olacam:KK43:(

Son düzenleme:
arkadaşım söylediklerin ne kadar tutuyo merak ettim tutturduğun oldumu hiç :44:
görümcem evlenecek mi acaba :44:
bide ilerde iş sahibi olucam mı :44:
cevapların için tşk :KK54:

evet tatlıyım canım:82: sende öle. bari canım sen bu yıl sonuna kadarki aylara bak hangi ay varsa ona göre yaz bana bende çok sıkıyorum seni :KK37:ama meraktanda çatlıyorum bebişim nezan olacak diye sanada zahmet veriyorum kusura bakma :26::26::26:

ehehe böle yapabliosan banada yapsana ya noluuuuuuur:/ ne zaman barısırız nolur sonumuz vs gibi bende çok baydım seni ama k.bakma tekrardan:KK43:

Canım bana da baksana :)

1) Sevgilimle aramız düzelecek mi?
2) Ertelenen nişanımız olacak mı?

canım, benim bi erkek kardeşim var. ve şuan cezaevinde. sağ salim hayırlısıyla ceza evinden çıkabilecek mi ve ne zaman çıkabilecek. lütfen bakar mısın. tek derdim bu :KK43: Allah başka dert vermesin ama çok zor bi durum arkadaşlar ya....
Bu arada Allah tüm kader mahkumlarını sevdiklerine en kısa zamanda kavuştursun inşallah ! ( amin ) :26:

fala bakacağınız için şimdiden çok teşekkürlerrrr :26:

Tatlım peki ne zaman çıkabiliriz biz bu yeni eve ?

Bide bu sevgilim bana değer veriyor mu ?

Birde aklımda iki kişi var bu kişiler beni ne kadar önemsiyorlar ?

cnmm ne zmn yeni eve cikmayi dusundugunuz bilmiyorum ama dedigim gibi o tarihte cikamicaksiniz ama o tarihten sonra 6 ay icinde yeni evinize tasinicaksiniz cnm...evt cnm sevgilin sana deger veriyor....iki kisiden biri onemsiyor cnm ama digeri hic onemsemiyor cnm

ben de baktırabilir miyim cnm :26: bunun için ne yapmam gerekiyorrrr :KK52:
sorunu sorman yeterli cnm:)

Canım bana da baksana :)

1) Sevgilimle aramız düzelecek mi?
2) Ertelenen nişanımız olacak mı?
malesef cnm uzgunum
peki ne zaman çıkıcak tatlım bu senemi yoksa ilerliyen yıllardamı aşk artık kapımı çalsın istiyrmmmmmmm:KK17:

yil sonuna kdr biri cikacak cnm karsina :)

cnmm ne zmn yeni eve cikmayi dusundugunuz bilmiyorum ama dedigim gibi o tarihte cikamicaksiniz ama o tarihten sonra 6 ay icinde yeni evinize tasinicaksiniz cnm...evt cnm sevgilin sana deger veriyor....iki kisiden biri onemsiyor cnm ama digeri hic onemsemiyor cnm
Peki birinin isminin baş harfi "A"
Diğerininki "B" olsun
hangisi önemsiyor hangisi önemsemiyor ?

Canım çok yoruyorum seni ama :/ Kusuruma bakma .:KK31:

bebğimin cinsiyeti ne olur sence 1 kızım var buda oğlan olsun isterim ama allah büyük kısmet sen ne dersin canım
oglan geliyor cnm :)
biliom canım sabırsızlıktan işte k.bakma sana karsı bişey deil yani yerimde duramamaktan tatlım bilirsin zordur böle şeyler..:KK17:
onemli degil cnm
hayatımda ki öküzcanla evlenecek miyim :)
ahada sordum :KK37:

hayir tatlim onunla evlilik gorunmuyor sana

tşk canım bu şubatda düşük yapmıtım tekrar şubattamı hamiş olacam:KK43:(
evet cnm subat 2012 de hamile kalcaksin
arkadaşım söylediklerin ne kadar tutuyo merak ettim tutturduğun oldumu hiç :44:
görümcem evlenecek mi acaba :44:
bide ilerde iş sahibi olucam mı :44:
cevapların için tşk :KK54:

valla cnm onu arkadaslara sor tutturuyorum mu tutturmuyormuyum:)gorumcen evlencek cnm...is sahibi olcaksin evt:)

X