Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm gene soruu :)
benim iş hayatımda ilerleme yükselme olucakmı bide eşimin iş hayatında yükselme olucakmı?
bu sene arabamız olucakmı bide bebişim bu aymı yada ilerleyen aylardamı benimle olucak gene çok sordum yaaaa:26::26::26::26:
cnm esinin is hayatinda yukselme olcak ama senin isinde olmicak cnm...bu sene araba sahibi olamicakisniz cnm...bu ay hamilelik gorunmuyor cnm...ilerleyen aylarda hamile kalcaksin cnm :)
he birde açıköğretim sınavlarına giricem yarın bu sefer geçebilicekmiyim üst sınıfa
evt cnm gececeksin :)
cok tatlisin cnm ya:)ay desene ben bebiş diye kafayı sıyıracam
cnm erkek arkadasin mulakati gececek ama senin atama gerceklesmicek cnm 2012 de :93:
Canım belki lazımdır belki değildir ama söylim adım yasemin bilgesu
doğum tarihim 1994 ,üniversite varrailevi sorunlar var sevgilimle sorunlarım var.
Ne olacak bu halim bi bakıver .
beni görmedin heraldeBebek varmı ufukta birde bu sıkıntılar biticekmi
Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?yok cnm bilgi gerekmiyor ama evet yada hayir olarak cevap verebilirim... o sekilde sorarsan sorularini cnm cevaplarim:)ornegin sevgilimle barisacakmiyiz vs:)
cnm sorunu sor:)bende istiyorumm lütfenn
Bebek varmı ufukta birde bu sıkıntılar biticekmi
canım ya bana baktımda bi soru daha sorabilr miiim? :)) eski sevgilim bana 1 hafta içinde döner mii pişman olduunu söyler mi yani :/ tuhaf bencilce bi soru ama:))