İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

Canım belki lazımdır belki değildir ama söylim adım yasemin bilgesu
doğum tarihim 1994 ,üniversite varrailevi sorunlar var sevgilimle sorunlarım var.
Ne olacak bu halim bi bakıver . :KK1:

canm gene soruu :)
benim iş hayatımda ilerleme yükselme olucakmı bide eşimin iş hayatında yükselme olucakmı?
bu sene arabamız olucakmı bide bebişim bu aymı yada ilerleyen aylardamı benimle olucak gene çok sordum yaaaa:26::26::26::26:

cnm esinin is hayatinda yukselme olcak ama senin isinde olmicak cnm...bu sene araba sahibi olamicakisniz cnm...bu ay hamilelik gorunmuyor cnm...ilerleyen aylarda hamile kalcaksin cnm :)

cnm esinin is hayatinda yukselme olcak ama senin isinde olmicak cnm...bu sene araba sahibi olamicakisniz cnm...bu ay hamilelik gorunmuyor cnm...ilerleyen aylarda hamile kalcaksin cnm :)

off ya yükselme yok desene :)))
açıköğretim sınavlarımı geçebilicekmiyim peki bu sefer 4e geçiyim artık ya yeter para verdiğim :2::2::2::2::2::2:

canım ya bana baktımda bi soru daha sorabilr miiim? :)) eski sevgilim bana 1 hafta içinde döner mii pişman olduunu söyler mi yani :/ tuhaf bencilce bi soru ama:))

Canım belki lazımdır belki değildir ama söylim adım yasemin bilgesu
doğum tarihim 1994 ,üniversite varrailevi sorunlar var sevgilimle sorunlarım var.
Ne olacak bu halim bi bakıver . :KK1:

yok cnm bilgi gerekmiyor ama evet yada hayir olarak cevap verebilirim... o sekilde sorarsan sorularini cnm cevaplarim:)ornegin sevgilimle barisacakmiyiz vs:)

yok cnm bilgi gerekmiyor ama evet yada hayir olarak cevap verebilirim... o sekilde sorarsan sorularini cnm cevaplarim:)ornegin sevgilimle barisacakmiyiz vs:)
Pekii sevgilimle sorunlarımız düzelecek mi ?
Yeni eve çıkabilicek miyiz ?
İstediğim staj yerine girebilecek miyim ?
Üniversiteyi kazanabilecek miyim ?

teşekkür ederim canımcım şimdiden . :KK31:

eşimle aramız limoni kayınvaldem eşime çok baskı yapıyor ve ben 1 aylık hamileyim bu gerginlikte bu bebebk nasıl olacak çok korkuyorum huzurumuzu bozanlar allahından bulsun inşallah ne olur banda bak

evet tatlıyım canım :82:bari canım sen bu yıl sonuna kadarki aylara bak hangi ay varsa ona göre yaz bana bende çok sıkıyorum seni ama meraktanda çatlıyorum bebişim nezan olacak diye :KK53:sanada zahmet veriyorum kusura bakma :26::26:

eşimle aram düzelecekmi
kaynanam aramızdan çekilecekmi bebeğim sağlıkla gelecek mi
lütfen çok ihtiyacım var benide gör

X