İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

canım, benim bi erkek kardeşim var. ve şuan cezaevinde. sağ salim hayırlısıyla ceza evinden çıkabilecek mi ve ne zaman çıkabilecek. lütfen bakar mısın. tek derdim bu :KK43: Allah başka dert vermesin ama çok zor bi durum arkadaşlar ya....
Bu arada Allah tüm kader mahkumlarını sevdiklerine en kısa zamanda kavuştursun inşallah ! ( amin ) :26:

fala bakacağınız için şimdiden çok teşekkürlerrrr :26:

amin cnm...evt tatlim kardesin cezaevinden sag salim cikcak ve bu 6 ay icinde olcak cnm...

adım leyla...şu andaki hayatımdaki karmaşa nasıl gider meraklardayım :) tşkler cnm şimdiden...

amin cnm...evt tatlim kardesin cezaevinden sag salim cikcak ve bu 6 ay icinde olcak cnm...

ağlayarak okudum cevabını canım ya sevinçten :)
ama canım beklediğimiz ceza baya bi ağır, 6 yıl olmasın sakın o :KK43:

ama var yaaa, 6 aya hele bi çıksın, ne dilersen dile benden :KK69:

teşekkürler tatlım cevabın için. emeğine sağlık :26:

Son düzenleme:
benim adımda songül .2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum cnm çok sağol

bendeee evlınıcekmıyım hayatımda kı ınsanla :KK52: fal işte :KK9:
suan hayatindaki insanla evlilik gorunmuyor cnm ( fal iste :))

seni yeriiim :)) ya peki şey die sorsam bide 1 2 hafta içinde konuşma pişman oldugu söyleme tarzı şeyler olur mu??:KK61:
hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)
slm tatlım adım esra baada bakarmısın?
tabi cnm sorunu sor :)

adım leyla...şu andaki hayatımdaki karmaşa nasıl gider meraklardayım :) tşkler cnm şimdiden...
nasil giderirsin bilemem cnm ama 1 sene icinde hersey yoluna girecek:)rica ederim
ağlayarak okudum cevabını canım ya sevinçten :)
ama canım beklediğimiz ceza baya bi ağır, 6 yıl olmasın sakın o :KK43:

ama var yaaa, 6 aya hele bi çıksın, ne dilersen dile benden :KK69:

teşekkürler tatlım cevabın için. emeğine sağlık :26:
rica ederim cnm ins en kisa zmnda cikar cnm:)

benim adımda songül .2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum cnm çok sağol
cnm 2012 Allahin izniyle anne olcaksin:)
Tatlıııımm teşekkür ederiimm , peki son sorularım :KK70: Valla bak :KK1:
Annem ben yada kardeşim ağır bir sağlık sorunu yaşayacak mıyız ? Psikolojik değil ama .O var zaten :KK9:
Gerçekten herşey gönlünce olsun :KK31:
senin saglik sorunun olmicak cnm fakat annenin ve kardesin olcak...kardesinin saglik sorunu o kdr ciddi olmicak ama annenin saglik problemi ciddi olcak cnm...insallah hic ole saglik probleriniz olmaz cnm...

hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)
yaaa deme öyle demee:))) kurcalama demek kolay bide bana soor ah ahh allah beni ne etmesin ne hallere geldim bunun yüzünden:)) falcı falcı geziom bide skıldıkça bi barısaydımda kurtulsaydım:KK70:

Cnm uzun vadeli calisacakmiyim suan calistigim iste? ve huzurlu olabilecekmiyim? :89:

Esimin isi buyuyecek mi? hedeflerine ulasabilecek mi? :KK34:

Evliligim her daim boyle mi olacak? :KK69:

Kayin validem benim hakkimda olumlu mu dusunuyor? :KK74:

Arzu ettigim sey kisa vadede gerceklesecek mi? :KK61:

Biraz fazla oldu ama :44:

TSK ederimm :KK71:

aslında hemen düşünmüyoruz ama yinede merak ettim işte, ne zaman bebeğimiz olacak bakarmısın benim içinde bir kart?

kizlar iskambil faliniza baktirmak istiyorsaniz buyrun topigime:))yalnz sunu soyliyim eglencesine yapiyorum bunu yani pek ciddiye almayin soylediklerimi:)baktirmak istiyorsaniz sorunuzu yazin ama soru evt veya hayr seklinde olsun:) ornek: dizi oyuncusu olcakmiyim :78:

bana da bakarmısınız bıktım bu hayattan dertt keder sıkıntı yokluk hepsı burda cocuklarım olmasa 1 dakka durmazdım bu cekılmez hayatta

X