aslında hemen düşünmüyoruz ama yinede merak ettim işte, ne zaman bebeğimiz olacak bakarmısın benim içinde bir kart?
:)))hatali o gibi gorunuyor ama sen affetmeye hazirsin coktan cnm neden sen konusmuyorsun onla sen ara seviyorsun iste yalnis yapsa bile sevmekten vazgecemiyorsun...pismanim demesi ck mu onemli cnm barisman icin sen ara zaten aradiginda tavri yeter pisman olup olmadigni anlamak icin:)yinede sen bilirsin:)hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)
yaaa deme öyle demee:))) kurcalama demek kolay bide bana soor ah ahh allah beni ne etmesin ne hallere geldim bunun yüzünden:)) falcı falcı geziom bide skıldıkça bi barısaydımda kurtulsaydım
rica ederim guzelim:)çok teşşekkür ederim tatlım .ağzından bal damlıyor
Cnm uzun vadeli calisacakmiyim suan calistigim iste? ve huzurlu olabilecekmiyim? :89:
Esimin isi buyuyecek mi? hedeflerine ulasabilecek mi?
Evliligim her daim boyle mi olacak?
Kayin validem benim hakkimda olumlu mu dusunuyor?
Arzu ettigim sey kisa vadede gerceklesecek mi?
Biraz fazla oldu ama :44:
TSK ederimm
2012 de geliyor bebis cnm :)aslında hemen düşünmüyoruz ama yinede merak ettim işte, ne zaman bebeğimiz olacak bakarmısın benim içinde bir kart?
tabi cnm sorunu sorbana da bakarmısınız bıktım bu hayattan dertt keder sıkıntı yokluk hepsı burda cocuklarım olmasa 1 dakka durmazdım bu cekılmez hayatta
Selam canım bizimde ev alma hayalimiz var önümüzdeki yaza istiyoruz alabilecekkmiyiz kartlar ne diyo?
2012 de geliyor bebis cnm :)
siz yapin cocugu cnm benim:)insallah hemen olur cnm cok istiyorsun belli:)sen istedin ben baktim cnm ama dedigim kesinlikle olcak diye bisey yk:)zmn gostericek bunu...basindada belirtigim gibi ben eglencesine bakiyorum hic kimseyi uzmek istemiyorum...fala ne kdr inanilir bilemem cnm:)ama cok ciddiye alma okis:)ama çooookkk geççç tatlımmm ben zaten korunmuyorum ve hazırlıklara başladımmmmm
evt cnm :))sizde gule gule oturun:)yeni evinizde
ayy birisi sormuş ordan aklıma geldi, iki yıl içinde ev alabilecekmiyiz? bunada bakabilirmisin lütfen?
canım saol bir şey daha sorsam :) o hiç mi görüşmeyecek artık onun için bitti mi?
2012 de geliyor bebis cnm :)
tabi cnm sorunu sor
evt canim alcaksiniz:)gule gule oturun
onemli degil cnm nasl bisey odlgunu bilirim:)))hatali o gibi gorunuyor ama sen affetmeye hazirsin coktan cnm neden sen konusmuyorsun onla sen ara seviyorsun iste yalnis yapsa bile sevmekten vazgecemiyorsun...pismanim demesi ck mu onemli cnm barisman icin sen ara zaten aradiginda tavri yeter pisman olup olmadigni anlamak icin:)yinede sen bilirsin:)
yok bebeim ben arayamamama o beni faceten ekledi işte dandik bi neden için ve hala duruyo silmedim oda silmedi..hani dandik bşe içinde eklicek adam deil kendince cool takılan tiplerden artist biraz erkekligine laf ettirmeyenler olurya onlardan:)) ama 2 kere döndü bana belki yine döner diorum ama bn cesaret edemem o yzden senide sık bogaz ettim böle ya :) :44:
2012 miii yani seneyeeeeebiz daha yeni evlendik yaaahu ben şöyle 3 yıl sonra gibi bi cevap bekliyordum.. amaniiiiiin, önlemini almak lazım..
bu arada teşekkür ederim baktığın için
rica ederim cnm:)Teşekkürler hayatim emegine saglık
bi kac ay mi demek istedin cnm:)valla ole baktim falina bir kac icinde nisan gorunmuyor cnm sanabi kaç içinde nişanlanabilecekmiyim ????
goruseceksiniz cnm:)daha gec bi tarihe ertelenecek cnm gorusmeniz...mart ayinda gorusme yapcaksiniz cnm:)
bi kaç içinde nişanlanabilecekmiyim ????
peki bu yaz evilik görünüyor mu
peki bu yaz evilik görünüyor mu