İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

slm kızlar baydır goruyorum burda fal bakan bırı varmıs bende fal baktırmak ıstıom ısımız fallara kaldı banada bakarmısınız ben bu sene ucretlı ogretmenlıge kabul edılmedım cıldırcam işsız bı ogretmenım haaa bırde bebek ıstıom bakmanız mumkunmu hamılelık tedavısı oluyoz ama ıs ve bebek fallarda varmı yakın zamanda:KK48:bakarsanız cok sevınırım:KK43::KK43:

boşuna dememişler fala inanma die sneye ağustos ayında %95 gelin oluom ama ben :KK16::KK16::KK16:
insallah cnm:)bi yastikta kocarsiniz insallah:)
Allah razı olsun gece gece sevindirdin beni canım :KK64: çok teşekkür ederim
rica ederim cnm:)
slm kızlar baydır goruyorum burda fal bakan bırı varmıs bende fal baktırmak ıstıom ısımız fallara kaldı banada bakarmısınız ben bu sene ucretlı ogretmenlıge kabul edılmedım cıldırcam işsız bı ogretmenım haaa bırde bebek ıstıom bakmanız mumkunmu hamılelık tedavısı oluyoz ama ıs ve bebek fallarda varmı yakın zamanda:KK48:bakarsanız cok sevınırım:KK43::KK43:

cnm 2014te ise baslicaksin cnm...seneye 2012de bebis geliyor:)

evt cnm uzun vadeli caliscaksin ayni zmnda huzurlu olcaksin:)esinin isinde bir buyume gorulmuyor cnm...evligin omur boyu bole olcak...kayinvaliden seni ck seviyor cnm:)rica ederim

Tsk ederim cnm hepsine cvp vermissin ama son sorum gozden kacti sanirim...

Arzu ettigim (kalbinden gecen) seye kisa vaadede kavusacakmiyim? :44:

Tskler...

Tsk ederim cnm hepsine cvp vermissin ama son sorum gozden kacti sanirim...

Arzu ettigim (kalbinden gecen) seye kisa vaadede kavusacakmiyim? :44:

Tskler...

pardon cnm evt gozumden kacti :)hemen bakiyorum....evt cnmm arzu ettigin her neyse kisa vadede kavusacaksin:)

slm canım banada bakarmısın :kk77:
ufukta ayrılık var mı ?
birde bi hayalim var gerçekleşecek mi ? gerçekleşecekse ne zaman :44:
şimdiden tşk:KK16:

Offf off keşke oLsa istekLerimiz, arzuLarımız...

Gerçi istemek başarmanın yarısıdır :)

çok istiyorum, başaracağıma da inanıyorum ama yine de kafama takıLıyor tabii bazı soruLar

şimdi ben onLarı sorayım siz de uygun bir zamanınızda yanıtLar, beni aydınLatırsanız gerçekten çok mutlu oLurum :)

Özel güvenLik görevLisi sınavLarında başarıLı oLacak mıyım?

AnaokuLu öğretmeni oLabiLecek miyim?

GüzeLLik saLonu işLetebiLecek miyim?

Vee HayırLı bir kısmet çıkıp evLenecek miyim?

:KK64: :KK64:

TeşekkürLer =)

rica etsem banada bakarmısınız dileğim bebek:)
cnm 2012nin ilk alti ayi icinde hamile kalcaksin cnm:)
slm canım banada bakarmısın :kk77:
ufukta ayrılık var mı ?
birde bi hayalim var gerçekleşecek mi ? gerçekleşecekse ne zaman :44:
şimdiden tşk:KK16:

cnm ayrilik gorunmuyor...hayaline gelince evet gerceklesecek 2012nin sonlarina dogru:)

Offf off keşke oLsa istekLerimiz, arzuLarımız...

Gerçi istemek başarmanın yarısıdır :)

çok istiyorum, başaracağıma da inanıyorum ama yine de kafama takıLıyor tabii bazı soruLar

şimdi ben onLarı sorayım siz de uygun bir zamanınızda yanıtLar, beni aydınLatırsanız gerçekten çok mutlu oLurum :)

Özel güvenLik görevLisi sınavLarında başarıLı oLacak mıyım?

AnaokuLu öğretmeni oLabiLecek miyim?

GüzeLLik saLonu işLetebiLecek miyim?

Vee HayırLı bir kısmet çıkıp evLenecek miyim?

:KK64: :KK64:

TeşekkürLer =)

insallah cnm hayirlisiysa olur elbet:)sinavlarda basari gorunuyor cnm...anaokulu ogretmeni olamicaksin cnm...guzellik salonu isleteceksin...cnm benim evleneceksin ama hayirli olmicak gibi pek:93:

X