- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
Canimbenim ya Rabbim gönlüne göre versin gonlundekini hayırlı etsin seviyorum seni
inş cnm bende seni seviorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimbenim ya Rabbim gönlüne göre versin gonlundekini hayırlı etsin seviyorum seni
amin cnm cumlemie:)))Canimbenim ya Rabbim gönlüne göre versin gonlundekini hayırlı etsin seviyorum seni
tam da çıkmadan seni yakalayım demiştim :) canım bana da bakar mısın.kurban bayramında erkek arkadaşım beni istemeye gelecek mi :)
malesef cnm gorunmuyor
cnm birkaç gun içinde nişanlımdan maddi bir beklenti içindeyim olumlu olacak mı?
Ben mutlu olacak mıyım?
Şimdiden Teşekkürler....
insallah cnm:)bi yastikta kocarsiniz insallah:)boşuna dememişler fala inanma die sneye ağustos ayında %95 gelin oluom ama ben
rica ederim cnm:)Allah razı olsun gece gece sevindirdin beni canım çok teşekkür ederim
slm kızlar baydır goruyorum burda fal bakan bırı varmıs bende fal baktırmak ıstıom ısımız fallara kaldı banada bakarmısınız ben bu sene ucretlı ogretmenlıge kabul edılmedım cıldırcam işsız bı ogretmenım haaa bırde bebek ıstıom bakmanız mumkunmu hamılelık tedavısı oluyoz ama ıs ve bebek fallarda varmı yakın zamandabakarsanız cok sevınırım
evt cnm uzun vadeli caliscaksin ayni zmnda huzurlu olcaksin:)esinin isinde bir buyume gorulmuyor cnm...evligin omur boyu bole olcak...kayinvaliden seni ck seviyor cnm:)rica ederim
Tsk ederim cnm hepsine cvp vermissin ama son sorum gozden kacti sanirim...
Arzu ettigim (kalbinden gecen) seye kisa vaadede kavusacakmiyim? :44:
Tskler...
cnm 2012nin ilk alti ayi icinde hamile kalcaksin cnm:)rica etsem banada bakarmısınız dileğim bebek:)
slm canım banada bakarmısın
ufukta ayrılık var mı ?
birde bi hayalim var gerçekleşecek mi ? gerçekleşecekse ne zaman :44:
şimdiden tşk
Offf off keşke oLsa istekLerimiz, arzuLarımız...
Gerçi istemek başarmanın yarısıdır :)
çok istiyorum, başaracağıma da inanıyorum ama yine de kafama takıLıyor tabii bazı soruLar
şimdi ben onLarı sorayım siz de uygun bir zamanınızda yanıtLar, beni aydınLatırsanız gerçekten çok mutlu oLurum :)
Özel güvenLik görevLisi sınavLarında başarıLı oLacak mıyım?
AnaokuLu öğretmeni oLabiLecek miyim?
GüzeLLik saLonu işLetebiLecek miyim?
Vee HayırLı bir kısmet çıkıp evLenecek miyim?
TeşekkürLer =)
atanacakmıyım :)
ne cabuk baktın :)