ehehe böle yapabliosan banada yapsana ya noluuuuuuur:/ ne zaman barısırız nolur sonumuz vs gibi bende çok baydım seni ama k.bakma tekrardan
1 ay icinde barisacaksiniz cnm :)
canım, benim bi erkek kardeşim var. ve şuan cezaevinde. sağ salim hayırlısıyla ceza evinden çıkabilecek mi ve ne zaman çıkabilecek. lütfen bakar mısın. tek derdim buAllah başka dert vermesin ama çok zor bi durum arkadaşlar ya....
Bu arada Allah tüm kader mahkumlarını sevdiklerine en kısa zamanda kavuştursun inşallah ! ( amin ) :26:
fala bakacağınız için şimdiden çok teşekkürlerrrr :26:
cnm seni onemseyen A ,onemsemeyen ise B:))Peki birinin isminin baş harfi "A"
Diğerininki "B" olsun
hangisi önemsiyor hangisi önemsemiyor ?
Canım çok yoruyorum seni ama :/ Kusuruma bakma .
çok teşekkürler canım seninde herşey gönlünce olsun
amin cnm...evt tatlim kardesin cezaevinden sag salim cikcak ve bu 6 ay icinde olcak cnm...
cnm seni onemseyen A ,onemsemeyen ise B:))
suan hayatindaki insanla evlilik gorunmuyor cnm ( fal iste :))bendeee evlınıcekmıyım hayatımda kı ınsanlafal işte
hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)seni yeriiim :)) ya peki şey die sorsam bide 1 2 hafta içinde konuşma pişman oldugu söyleme tarzı şeyler olur mu??
tabi cnm sorunu sor :)slm tatlım adım esra baada bakarmısın?
nasil giderirsin bilemem cnm ama 1 sene icinde hersey yoluna girecek:)rica ederimadım leyla...şu andaki hayatımdaki karmaşa nasıl gider meraklardayım :) tşkler cnm şimdiden...
rica ederim cnm ins en kisa zmnda cikar cnm:)ağlayarak okudum cevabını canım ya sevinçten :)
ama canım beklediğimiz ceza baya bi ağır, 6 yıl olmasın sakın o
ama var yaaa, 6 aya hele bi çıksın, ne dilersen dile benden
teşekkürler tatlım cevabın için. emeğine sağlık :26:
cnm 2012 Allahin izniyle anne olcaksin:)benim adımda songül .2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum cnm çok sağol
senin saglik sorunun olmicak cnm fakat annenin ve kardesin olcak...kardesinin saglik sorunu o kdr ciddi olmicak ama annenin saglik problemi ciddi olcak cnm...insallah hic ole saglik probleriniz olmaz cnm...Tatlıııımm teşekkür ederiimm , peki son sorularımValla bak
Annem ben yada kardeşim ağır bir sağlık sorunu yaşayacak mıyız ? Psikolojik değil ama .O var zaten
Gerçekten herşey gönlünce olsun
cnm 2013 te hamile kalcaksin cnm (2.yarisinda haziran-aralik)ben bebek istiyorum ama ne zaman olucak?tatlım
Ocak sonu şubat başı o benimle görüşecek mi?
Okulum uzamadan vaktinde bitecek mi bir de :)
kizlar iskambil faliniza baktirmak istiyorsaniz buyrun topigime:))yalnz sunu soyliyim eglencesine yapiyorum bunu yani pek ciddiye almayin soylediklerimi:)baktirmak istiyorsaniz sorunuzu yazin ama soru evt veya hayr seklinde olsun:) ornek: dizi oyuncusu olcakmiyim :78: