İskambil Falına Baktırmak İsteyenler :)

amin cnm...evt tatlim kardesin cezaevinden sag salim cikcak ve bu 6 ay icinde olcak cnm...

adım leyla...şu andaki hayatımdaki karmaşa nasıl gider meraklardayım :) tşkler cnm şimdiden...

amin cnm...evt tatlim kardesin cezaevinden sag salim cikcak ve bu 6 ay icinde olcak cnm...

ağlayarak okudum cevabını canım ya sevinçten :)
ama canım beklediğimiz ceza baya bi ağır, 6 yıl olmasın sakın o

ama var yaaa, 6 aya hele bi çıksın, ne dilersen dile benden

teşekkürler tatlım cevabın için. emeğine sağlık :26:

Son düzenleme:
benim adımda songül .2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum cnm çok sağol

cnm seni onemseyen A ,onemsemeyen ise B:))

Tatlıııımm teşekkür ederiimm , peki son sorularım Valla bak
Annem ben yada kardeşim ağır bir sağlık sorunu yaşayacak mıyız ? Psikolojik değil ama .O var zaten
Gerçekten herşey gönlünce olsun

bendeee evlınıcekmıyım hayatımda kı ınsanla fal işte
suan hayatindaki insanla evlilik gorunmuyor cnm ( fal iste :))

seni yeriiim :)) ya peki şey die sorsam bide 1 2 hafta içinde konuşma pişman oldugu söyleme tarzı şeyler olur mu??
hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)
slm tatlım adım esra baada bakarmısın?
tabi cnm sorunu sor :)

adım leyla...şu andaki hayatımdaki karmaşa nasıl gider meraklardayım :) tşkler cnm şimdiden...
nasil giderirsin bilemem cnm ama 1 sene icinde hersey yoluna girecek:)rica ederim
rica ederim cnm ins en kisa zmnda cikar cnm:)

benim adımda songül .2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor bunun hakkında bılgı almak ıstıyorum cnm çok sağol
cnm 2012 Allahin izniyle anne olcaksin:)
senin saglik sorunun olmicak cnm fakat annenin ve kardesin olcak...kardesinin saglik sorunu o kdr ciddi olmicak ama annenin saglik problemi ciddi olcak cnm...insallah hic ole saglik probleriniz olmaz cnm...

hayir cnm 1-2 hafta icinde olmicak ole bi konusma...sabrt cnm bekle iste:))daha fazla kurcalama aaa :))simdi anliyom cocuk neden kacmis senden hih:)
yaaa deme öyle demee:))) kurcalama demek kolay bide bana soor ah ahh allah beni ne etmesin ne hallere geldim bunun yüzünden:)) falcı falcı geziom bide skıldıkça bi barısaydımda kurtulsaydım

Cnm uzun vadeli calisacakmiyim suan calistigim iste? ve huzurlu olabilecekmiyim? :89:

Esimin isi buyuyecek mi? hedeflerine ulasabilecek mi?

Evliligim her daim boyle mi olacak?

Kayin validem benim hakkimda olumlu mu dusunuyor?

Arzu ettigim sey kisa vadede gerceklesecek mi?

Biraz fazla oldu ama :44:

TSK ederimm

aslında hemen düşünmüyoruz ama yinede merak ettim işte, ne zaman bebeğimiz olacak bakarmısın benim içinde bir kart?

bana da bakarmısınız bıktım bu hayattan dertt keder sıkıntı yokluk hepsı burda cocuklarım olmasa 1 dakka durmazdım bu cekılmez hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…