- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 33
- Konu Sahibi Ponciginannesi
salon hiç ısınmıyor ve çok büyük oturma odasından daha büyükOturma odası ısınmıyorss kışın salonda oturmayı deneseniz, ısınmayan odayı kapatın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salon hiç ısınmıyor ve çok büyük oturma odasından daha büyükOturma odası ısınmıyorss kışın salonda oturmayı deneseniz, ısınmayan odayı kapatın bence
oturma odası 19 derece
diğer yerler 22 derece
ama oturma odası soguk işte.. 2 derece öyle fark ettiriyor ki alttanda yanmayınca el ayak üşüyor hemen bebeğimin burnu yanakları üşüyor
ufo yakarsam 22 dereceye çıkıyor..
diğer yerler çok iyi mesela
yatak odası cok sıcak gece terliyoruz hatta.. mutfagmda cok güzel.. bu oturma odası soguk soguk
peki evinizin ısısı kaç derece oluyor şu an yanıyor mu güne alıyor mu bu evinizhemde gecen senının aylıgı, bu sene zam da gelmiş allah yarıdm etsın hepimize.....
bizim binada az daire var, ondan kişi başı fazla düşüyor
olmazsa öyle yapalım.. peki sizi şu an kombi yakıyormusunuzbu konu biraz kisisel, ben 19 derecede ufo yakmazdim mesela.
Kisin biraz usumek bana garip gelmiyor.
Ama tabi ki rahat edemiyorsaniz edemiyorsunuzdur,
yine de bu kisi bir sekilde gecirin bence, kis gunu tasinmanin cilesi de ayri oluyor cunku, bahara veya yaza dusunun tasinmayi.
peki evinizin ısısı kaç derece oluyor şu an yanıyor mu güne alıyor mu bu eviniz
o ne kadar getiriyor aylıksizin çözümünüz doğalgaz sobası. bizim odalarda petek oturma odasında doğalgaz sobası yanıyor. gerçek soba kadar ısıtıyor ayarını yükseltirsen. 2 ayarında bile gayet sıcak yapıyor.
olmazsa öyle yapalım.. peki sizi şu an kombi yakıyormusunuz
tabi birde 6 ay kombi yanıyor
bizimde diğer yerler 22 oturma odası 18 19sabah mutfak, salon ve kızımın odası alıyor, oğlan ve bizim yatak odamız almıyor, resmen arada 2-3 derece fark oluyor,
güneş alan yerler çok sıcak 24 en az....diğer odalar 22 falan sanırım
bizde 22 23 derece üşümüyoruz ama 19 da benim eller ayaklar felan resmen buz kesiyor oturunca..su anki evim isiyi cok guzel tutuyor,
ama eski evim sizinki gibiydi, 18-19 derece civariydi tum ev, daha fazla isitamiyordum. hatta evin sorunu daha cok camlardan isi kaybetmesiydi, bu sebeple bazen cami acip odayi havalandirdigimda bile icerisi disarisi arasi buyuk sicaklik farkli olmuyordu
gene de bir kis gecirdim o evde, hasta falan olmadik , ama insan soba sicakligini ariyor tabi ki.
salon hiç ısınmıyor ve çok büyük oturma odasından daha büyük
bi geçebileceğimiz oglumun odası var ama oranın düzeninide bozmak istemiyorumAra odalardan birini oturma odası yapsanız.biz ısınmayan bir evde sadece iki çekyat ve bir televizyon koymuştuk çocuk odasına.ara odaydı en sıcak orası oluyordu.kışın ısınmamak ne demek bilirim.kalorifer+soba+battaniyeyle oturmuşlugum var.bilmiyorum.artık canınıza tak ettiyse taşının siz de
bizde 22 23 derece üşümüyoruz ama 19 da benim eller ayaklar felan resmen buz kesiyor oturunca..
oglumunda yanakları burnu.. napacağız bilmiyorum
peki şimdki evinize ne kadar fatura ödüyorsnz toplam kaç ay yanıyor ?
benim durumum size göre söylediğiniz gibi biraz daha iyi çünkü diğer yerler çok güzel ısınıyor sadece oturma odası ısnmıyor..Benim geçen seneki evim de aynı anlattığın gibiydi, tek farkı hiçbir odası ısınmıyordu. Yatak odasında ayrıca ısıtıcı açıyordum (miniklerden, hiç kapanmazdı neredeyse),ona rağmen 16-17 derece olurdu. Evde hangi odadaysa bebeğim ısıtıcıyı da oraya taşıdım hep. Öyle böyle idare ettim, üstelik ev doğu ve batı cepheydi, çok güzel güneş alırdı. ama üstüm boştu ve altımdaki de yakmıyordu. (Onun altındaki yaktığı için sıcak olurdu evi). Bence mantıklı olan taşınmak ama taşınacağın evin de sıcak olacağının garantisi yok. Bu bahsettiğim evden bir önceki evim de kuzey ve doğu cepheydi. Ayda 200-250 gelirdi doğalgaz ve 1 martta kapatmıştım doğalgazı. Sımsıcaktı. Bahsettiğim evde ise 500-550 tl yakmıştık ama gene de dediğim gibi ısınamıyorduk.
Peteklerin arkasına strafor koyup camlara fitil koymayı dene bence.
bahsettiğim annemin evi. yeni evlendim o yüzden hala bizim ev diye bahsediyorum :) bu sene yeni yakmaya başlamışlar o yüzden daha fatura gelmedi. geçen sene toplam doğalgaz faturası 300-400 arası gelirdi. bizim mutfak vs çok soğuk her yeri yakıyorduk. size yeterli olur emin olun. sokağımızda yaygın doğalgaz sobası. 200 civarı gelenler de var ama onlar diğer odaları ne kadar yakıyor bilemiyorum.o ne kadar getiriyor aylık