Isınmayan Ev Sorunu Siz Olsanız ?

Odanın kapısını kapatın
Camlara sünger alın
Birde mutfakta su kaynatın
Bu saydıklarım yeterli olacaktır

Benimde salonjm birtürlü ısınmadı kombi artı elektrikli soba yakıyodum ki ufodan daha büyük bi alet bfndeki soba sönünce evde soğuyodu

Odanın kapısını kapatıp mutfaktada su kaynatıyorum koridorda petek olmadığı için ısı kaybı oluyo yada banyonun kapısını açık bırakıyorum ordaki peteğin ısıdı kotidora yetiyo öyle sıcak oluyo ki yatakodasını yakmıyorum bile

en önemli kısım yaşam alanı ama, tüm gün orda geçiyor..
evet diğer yerlerde oturmuyoruz sonuçta yatak odası felan cok sıcak terliyoruz hatta gece ama ne yaptıysam oturma odasıın ısıtamıyorum eşimde o kadar masrafı yapıp daha pahalı bir eve taşınmaktanda ufo takviyesi yapalim diyor

İŞte eşimde sizin gibi diyor.. taşınıp o masrafı yapmaktansa daha pahalı bir eve taşınmaktansa
diğer odalar zaten ısıyor oturma odasınada takviye yaparız napalım diyor..
ama her sene böyle çekilir mi 6 ay kombi yakıyorum

a++ bi ısıtıcı alın. bir de devamlı yakmayın. ara ara ısıtıp kapatın. bir aylık faturada ne kadar farkediyor ki.

a++ bi ısıtıcı alın. bir de devamlı yakmayın. ara ara ısıtıp kapatın. bir aylık faturada ne kadar farkediyor ki.
50 60 tl belki 100 yine eder hiç bilmiyorum ki üstüne birde kombi . hava günlük güneşlik düşünün daha herkes yeni yeni yakıyor ben birde üstüne ufo takviyesi yapıyorum yazın serin mis gibi ama kışın eziyetide ben çekiyorum

eşim diyor ki hem fazla kira vereceğim hemde taşınma masrafları onun yeirne kombiyi fazla yakarım..
kombiyi yaksakda oturma odası ısınmıyor ufo takviyesi istiyor :sinirli:
Aynisini benim eşim de dedi. Dediginiz sorunu ben de yasadim. Bebegimiz olmamasina ragmen tasindik.
Bizim dogru durust hic bir odamiz gunes almiyordu. Eger gunes alan oturma odasi yapabileceginiz bir oda varsa oraya kisin taşınırsınız.
Kombiyi ne kadar yakarsak yakalim isinamiyorduk biz.

Oturma odasına doğalgaz sobası alsanız

Biz de hem doğalgaz hemde doğalgaz sobasi var oturma odamız büyük giriş katta oturuyoruz güneş görmüyor ısınmaz diye doğalgaz sobası da kurdurmustuk elektrikler falan gittiğinde de kışın açıyorum sobayı mis içerisi sıcacık oluyor

Aynisini benim eşim de dedi. Dediginiz sorunu ben de yasadim. Bebegimiz olmamasina ragmen tasindik.
Bizim dogru durust hic bir odamiz gunes almiyordu. Eger gunes alan oturma odasi yapabileceginiz bir oda varsa oraya kisin taşınırsınız.
Kombiyi ne kadar yakarsak yakalim isinamiyorduk biz.
güneş alan hiç bir oda yok
yalnız diğer odalar ısıyor yatak odasında felan terliyoruz mesela
ama oturma odası ısmıyor çünkü balkon çıknıtısı var büyük ve altımdaki komşum oturma odasını yakmıyor o nedenle ısınmıyor şimdiki eviniz nasıl peki şu an yakıyormusunu kombi kaç derece eviniz ?

Oturma odasına doğalgaz sobası alsanız

Biz de hem doğalgaz hemde doğalgaz sobasi var oturma odamız büyük giriş katta oturuyoruz güneş görmüyor ısınmaz diye doğalgaz sobası da kurdurmustuk elektrikler falan gittiğinde de kışın açıyorum sobayı mis içerisi sıcacık oluyor
doğal gaz sobası nasıl oluyor kiracı iken almak mantıklımı maaliyeti ne kadar

güneş alan hiç bir oda yok
yalnız diğer odalar ısıyor yatak odasında felan terliyoruz mesela
ama oturma odası ısmıyor çünkü balkon çıknıtısı var büyük ve altımdaki komşum oturma odasını yakmıyor o nedenle ısınmıyor şimdiki eviniz nasıl peki şu an yakıyormusunu kombi kaç derece eviniz ?
Simdiki evimiz com daha iyi isiniyor. Su anda esimin gicikligindan dolayi kombi yakmiyoruz. Terliyormus beyefendi bebek olsa usur tabii. Guney cephe ev bulamadik tasinirken. Kuzeydogudayiz yine maalesef ama onceki evime gore kat kat iyi. Balkonunuzu kapattirmayi dusunmez misiniz. Dogalgaz sobasi da cok mantikli. Eski odun sobalari gibi sicacik yapiyor odayi.

doğal gaz sobası nasıl oluyor kiracı iken almak mantıklımı maaliyeti ne kadar
Screenshot_20181030-150824.png
cnm fiyatları değişiyor bin TL den başlıyor duvardan bı baca açılıyor dışarı sadece ama ev sahibiniz neder bilmiyorum konuşmanız lazım eğer taşınmak istemiyorsanız ısınmanıza çözüm olur

Alttaki komsu yakmiyorsa sorun tabii. Hali altina yayilan isiticilar var elektrikli battaniyeye benziyor. Belki o da bir cozum olabilir sizin icin.

Benim evimde hic isinmiyor. Alt katimda iki katli dukkan var ust katim da ki komsularim da kisin yok. Ben de 24 derece de yakiyorum.
Konuyu takipteyim.
peki ne kadar geliyor fatura ? altınız dükkan ise ço kzor ısınız bizim komşu yakmayınca direk düşüyor evin ısısı oda çok yakmıyor durumu yokmuş..

evet diğer yerlerde oturmuyoruz sonuçta yatak odası felan cok sıcak terliyoruz hatta gece ama ne yaptıysam oturma odasıın ısıtamıyorum eşimde o kadar masrafı yapıp daha pahalı bir eve taşınmaktanda ufo takviyesi yapalim diyor
Yatak odası ile oturma odasına yer değiştirseniz olmaz mı?

Bu yaz Bi tane klima aldık. Mobil klima diye geçiyor sanırım. Isıtması da var. 30 dereceye kadar. Uygun fiyatlı da.
Öyle bir şey alın. Yazın min 14 saat kullanımda +150 TL ekledi. Çocuk odasında onu kullanıyorum henüz kalorifer açmadım.

X