bunu söylediğimiz zaman da itiraz ediyor babası. hatta sinirleniyor. annesi de ben evladımı yanımda istiyorum diyor.. sanırım ben annemin üvey evladı filan oluyorum bu durumda
Tubacım böyle şeyleri kafana takma takarak mutsuz olursun eşini de mutsuz edersin. Ben sana diyeceğimi dedim.
Yapacak başka bişeyin yok bence.
Önce sakin olmalısın ve sabırlı mantıklı düşünüp mantıklı hareket etmelisin.
Yoksa bu işin sonu senin için hüsran olacaktır.
Dikkat ettiysen çevrende dahil olmak üzere herkes elinde çomağıyla sana yaklaşıyor ben sana zeytin dalı uzatmanı tavsiye ediyorum.
Bırak sen değil eşin istesin ve bu da senin elinde kardeşim.
Sana bir misal vereyim.
Benim eşimin bir kardeşi var yaşı benden büyük ve yarı zeka özürlü.Kendisini çok severim çok bakmışlığım var bana Yengecim deyişi var görsen ağlarsın.
Neyse eşim bana dedi ki annem vefat ettiği zaman kardeşimi yanıma alacağım bizimle kalacak dedi.
Ölene dek bakarım ama aynı evde yaşanacak biri değil. Çünkü wc sonra ellerini yıkamaz wc taharat alamaz altına kaçırır kaşıklıktan kaşık alır kullanır ağzıyla yalar tekrar temizlerin içine koyar vs. ben kv gidince onlarla uğraşmaktan temizlik vs derken çok yorulurum.Düşünse böyle bir insan senin evinde yaşıyor hemde yaşı senden büyük ben 40 yaşındayım kaynım 42 yaşında eli ayağı tutuyor saat zaman bilmez para bilmez ama liste yap alış verişe gönder oradakiler yardımcı olursa alır gelir balık tutar satar vs. ama dedim ya çok zor biri.
Neyse ben eşime hiç HAYIR kalamaz demedim. Kv kalmaya gittiğimiz de eşime daha önve yaptıklarını söylemezdim ama son gittiğimiz de söylemedim görmesini sağladım eşim çok sinirlendi kardeşini kaç kere uyardı ama düzelme olmadı tabi. Evimize döndüğümüz dw eşim durup dururken ben kardeşimi yanıma asla almam diken üstünde oturamam dedi.
Ben bir kere bile bişey demedim.
Ne yapacaksın peki kardeşine kim bakacak dedim?
Huzur evine yatırcam diyince karşı çıktım bize yakın bir ev alırsın orada yaşar ben ona bakarım dedim o zaman sustu.
Ne demek istediğimi anladınmı canım?
Sen ASLA bişey deme eşine zaten seni seviyor ve değer veriyorsa senin sessizliğini görüp senin adına konuşacaktır canım.
Ama sen inat edersen muhalif olursan şikayet edersen eşin asla senin yanında olmayacaktır.