İşin içinden çıkamıyorum

darkpink

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
82
6
13
İstanbul
Merhaba Kızlar ...
Ailevi bi takım sorunlar yaşıyorum. Annem ve babam yaklaşık 10 yıl önce boşandılar . Babamla hiç görüşmüyoruz zaten akıl saglıgı ve mantıgı yerınde olan birisi değil bencil antisosyal ve evlat nedir bilmeyen biri . Kardeşim var annemle yaşıyorlar ve başka bi şehirde . annemin uzun zamandır beraber olduğu bi adam var arada sırada annemin evınde kalıyormus tabi kardeşim de bunlara şahit .. Yaşanan tüm özeli ister istemez görüyor ve bundan çok rahatsız .Benim yaşadığım ile gelip burada kalmak istiyormus beni yurda ver ama yine de burda kalmam diyor . Bende kal diyorum istemıyor eşim epey soğuk biri ve kayınvalidemlerle aynı binadayım huzur vermeyecekler bize biiliyorum Gelip gidip anası bakmadı oğlumun üstüne yıktı diyecekler kaynanamı tanıyan herkes benımle aynı fikirde . 3 yıl var Liseyi bitirmesine .. Erkek cocugu gurur yapıp yanlış bişey yapmasından korkuyorum Yaşadığı yerde sosyal hayatı da yokmuş cok bunalıyorum abla diyor . Ne yapacağımı bilmiyorum

Gelen bazı yorumlar üzerine bu yorumumu burada paylaşma ihtiyacı duyuyorum :

Yanıma alamam demedim..
Alırım .. BEn her türlü de lafını veririm ama o bunlara şahit oldukca dışlanmışlık pskolojıne gırermı ..
Aynı seyleri yasadım bende teyzemde kaldım ama eniştemin bütce yaparkenki konuşmaları bıle benı gunlerce bunalıma sokardı . Lise yıllarım hep ağlamakla geçti ..
Yanımda mutlu olur mı ki asla kalmam dıye bu kadar diretirken.

Bi arkadar sosyal hizmetler yurdundan falan bahsetmış asla öyle bı yere vermem .. Benım dusundugum yurt ücretli özel yurtlar disiplinli ilgili hocaların bulundugu cemaat veya devlet değil ... Ama hangisi mantıklı işin içinden çıkamıyorum sorunda burda başlıyor

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar ...
Ailevi bi takım sorunlar yaşıyorum. Annem ve babam yaklaşık 10 yıl önce boşandılar . Babamla hiç görüşmüyoruz zaten akıl saglıgı ve mantıgı yerınde olan birisi değil bencil antisosyal ve evlat nedir bilmeyen biri . Kardeşim var annemle yaşıyorlar ve başka bi şehirde . annemin uzun zamandır beraber olduğu bi adam var arada sırada annemin evınde kalıyormus tabi kardeşim de bunlara şahit .. Yaşanan tüm özeli ister istemez görüyor ve bundan çok rahatsız .Benim yaşadığım ile gelip burada kalmak istiyormus beni yurda ver ama yine de burda kalmam diyor . Bende kal diyorum istemıyor eşim epey soğuk biri ve kayınvalidemlerle aynı binadayım huzur vermeyecekler bize biiliyorum Gelip gidip anası bakmadı oğlumun üstüne yıktı diyecekler kaynanamı tanıyan herkes benımle aynı fikirde . 3 yıl var Liseyi bitirmesine .. Erkek cocugu gurur yapıp yanlış bişey yapmasından korkuyorum Yaşadığı yerde sosyal hayatı da yokmuş cok bunalıyorum abla diyor . Ne yapacağımı bilmiyorum

Yaşadıkların için üzgünüm canım Allah yardımcın olsun..:2:
Bence sen annenle konuş anne ya evlenin ya da kardeşimin gözüne soka soka bir şeyler yapma de yani ?!!!!

Yaşadıkların için üzgünüm canım Allah yardımcın olsun..:2:
Bence sen annenle konuş anne ya evlenin ya da kardeşimin gözüne soka soka bir şeyler yapma de yani ?!!!!

Ben bekarken de aynı sorunları yaşadık defalarca evi terkettim kavga ettım yeri geldi güzelce konustum anlamadı .
Bu benim hayatım benim evim sizi ilgilendirmez deyip geçti herseferinde . ..Suan kardesımın ne yaşadıgını tam olarak bildiğim için içim cok huzursuz .

eğer imkanın varsa kardeşinin de istediği gibi bir yurda kaydını yaptır haftasonu yanında kalır senin gözünün önünde olur.. eşin soğuk biriyse zaten davranışları kardeşini daha çok bunalıma sokar bence kendini daha kötü hisseder..
inşaallah bu durumu derslerini etkilemez de bitirir okulunu seninde gururun olur Allah yardımcın olsun

Ben bekarken de aynı sorunları yaşadık defalarca evi terkettim kavga ettım yeri geldi güzelce konustum anlamadı .
Bu benim hayatım benim evim sizi ilgilendirmez deyip geçti herseferinde . ..Suan kardesımın ne yaşadıgını tam olarak bildiğim için içim cok huzursuz .

Çok zor bir durum yaşadağın şehirde yatılı bir okul var mı peki kardeşini oraya yazdırsanız sadece hafta sonları gelse evine yanına??

Çok zor bir durum yaşadağın şehirde yatılı bir okul var mı peki kardeşini oraya yazdırsanız sadece hafta sonları gelse evine yanına??

Yatılı okul var gerekirse özel yurda da yazdırırım ama daha da bunalıma girip yanlş cevre edinmesinden korkuyorum .. Nasıl güvenicem o benim canım , evladım gibi ..

eğer imkanın varsa kardeşinin de istediği gibi bir yurda kaydını yaptır haftasonu yanında kalır senin gözünün önünde olur.. eşin soğuk biriyse zaten davranışları kardeşini daha çok bunalıma sokar bence kendini daha kötü hisseder..
inşaallah bu durumu derslerini etkilemez de bitirir okulunu seninde gururun olur Allah yardımcın olsun

Amin canım sağol ... İlk cagrdıgımda zaten ilk tepkisi eniştem var abla gelmem sana biliyosun dedi direk . Kötü biri değil aslında eşim ama o da içten içe istemez zamanla davranıslarına da yansıyacak bana ve ona .. Annesının doldurusuna da hemen gelen birisi zaten . Kardeşimin düzenini bozup daha da mutsuz etmekten korkuyorum .. Hoşşş suanki yaşamına düzen denilirse ..

buna benzer bi konu daha vardı daha öncelerden...

annenizle konuştunuzmu.

Merhaba Kızlar ...

canım özelden yazıyorum bakarsan sevıırım

bencede erkek çocuk gururuna yenilip bir şey yapabilir , annenizin de yaptığına bakın yahu ne tuhaf :26:
o evde kalamsındansa yurtta veya yatılı okulda falan kalması daha mantıklı :31: kötü etkiliyordur kardeşinizi üzüldüm :50::50:

kardeşinizi kendi yaşadığınız ildeki bi yurda yerleştirmeniz en doğrusu sanırım. annenize çok kızdım kusura bakmayın... benim hayatım deyip geçmeye hakkı yok, iki evlat doğurmuşsun onlar dünyaya gelmeyi kendileri seçmediler, sen sebep oldun o zaman kafana göre hareket edemezsin... o evde kalırsa kardeşiniz Allah göstermesin evi terkeder kaybolur gider sahip çıkın, Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
buna benzer bi konu daha vardı daha öncelerden...

annenizle konuştunuzmu.

Dinlemeyecek biliyorum .

Evet canım o konuda benimdi üyeliği hayatımdan cok fazla detay verdiğim için kapattım ..
(Tanıyanlar oldu işin açığı ..)

Daha önce bahsetmiştim hatrlarsın benim yaşadığım sehırdeydı onlarda sevgılısı de burda ..
Annem taşınınca bu çile biter sanmştım ama görüldüğü gibi devam ediyor ..
Adama yol parasını gönderip yanına çağırıyomus ..
Düzelecek diye umduğum hiçbişey olmadı .. Yıllardır annemin sevgilisiyle ugrasmaktan yorulduk artık ..

Amin canım sağol ... İlk cagrdıgımda zaten ilk tepkisi eniştem var abla gelmem sana biliyosun dedi direk . Kötü biri değil aslında eşim ama o da içten içe istemez zamanla davranıslarına da yansıyacak bana ve ona .. Annesının doldurusuna da hemen gelen birisi zaten . Kardeşimin düzenini bozup daha da mutsuz etmekten korkuyorum .. Hoşşş suanki yaşamına düzen denilirse ..

en iyi çıkış yolu yurt o zaman hem arkadaş edinir hem eski çevresinden kurtulur. çalışıyorsan ona destek de olursun inşaallah altından kalkabilirsin canım çünkü kardeşinin yaş olarak en zor zamanları şu anda.. ve çok çaresiz durumda ve tek güvenebileceği kişisin

Çok üzücü hele de erkek çocuğu okadar haklı ki
Özel bi yurda yerleştirip hafta sonları onla olabilirsiniz yanınıza gelebilir
Yurt yakınlarınızda olursa ve onla sürekli iletişim halinde olursanız sanmıyorum kötü birşey olsun
Böyle birşeye karar verirseniz onla güzel bi şekilde konuşup anlaşma yapabilirsiniz birtakım sözler alabilirsiniz
Elinizden gelen ne varsa yapmalısınız

Annenize Allah akıl fikir versin ne diyim. en mantıklısı yurt herkesin dedği gibi. Allah yardımcınız olsun kardeşinizinde sizinde

kardeşinizi kendi yaşadığınız ildeki bi yurda yerleştirmeniz en doğrusu sanırım. annenize çok kızdım kusura bakmayın... benim hayatım deyip geçmeye hakkı yok, iki evlat doğurmuşsun onlar dünyaya gelmeyi kendileri seçmediler, sen sebep oldun o zaman kafana göre hareket edemezsin... o evde kalırsa kardeşiniz Allah göstermesin evi terkeder kaybolur gider sahip çıkın, Allah yardımcınız olsun.

Anneme bende çok kızıyorum ama annem yapacak hiçbişey yok ..
Laf dınlemez anlamaz hemen bunalıma gırer bi laf desem ..
10 yıldr sıze tek basıma bakıyorum maddi manevi birini sevip sevılmek hakkım bu kadar da hayatımı zindan etmeyin diyip ağlıyor hemen.

Cok da üstüne gidince bu sefer hakaret bağırma moduna giriyor ev savaş alanına dönüyor ve değişen hiçbişey olmuyor..
O kadar kavga ettiğinle kalıyosun adam gayet güzel yüzsüzce giriyor yani eve ..

Anneme bende çok kızıyorum ama annem yapacak hiçbişey yok ..
Laf dınlemez anlamaz hemen bunalıma gırer bi laf desem ..
10 yıldr sıze tek basıma bakıyorum maddi manevi birini sevip sevılmek hakkım bu kadar da hayatımı zindan etmeyin diyip ağlıyor hemen.

Cok da üstüne gidince bu sefer hakaret bağırma moduna giriyor ev savaş alanına dönüyor ve değişen hiçbişey olmuyor..
O kadar kavga ettiğinle kalıyosun adam gayet güzel yüzsüzce giriyor yani eve ..

Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim zor gerçekten. Anneniz düzgün bir evlilik yapsa daha kabul edilebilir olmaz mıydı sizin için ve çevreniz için?

Allah yardımcınız olsun canım ne diyeyim zor gerçekten. Anneniz düzgün bir evlilik yapsa daha kabul edilebilir olmaz mıydı sizin için ve çevreniz için?

Olabilir tabiki hemde ne güzel olur ama 40ını geçmiş kadını saçından tutup nikah masasına annesi bile oturtamaz ki ..

Yatılı okul var gerekirse özel yurda da yazdırırım ama daha da bunalıma girip yanlş cevre edinmesinden korkuyorum .. Nasıl güvenicem o benim canım , evladım gibi ..

haklısın etrafa güvenmek zor ama iyice gurur yapıp annene yada birlikte olduğu adama zarar vermesinden korktum açıkçası ben..
en azından kontrol etme sansın olur yine de annenle konuş derim ben hatta bir mektup yaz aile olmayı çok özledim annem gibi hissetmeyi özledim yapma ben anne kardeşimi düşün falan dolu suçlayıcı değil ama duygu dolu..:26::26::26::25:

Back