- 16 Haziran 2011
- 14.635
- 59.828
-
- Konu Sahibi flowerworld
Evet biliyor sevgilim.Ya uzakta üniversite de okuyunca cokta gerek duymadım o zamanlar ama artık ciddiye bindi
Sevdiğinizle birlikte önce teyzenizle durumu konuşup,ailenizle tanıştırma ve açıklama kısmında ondan destek isteyin.O
Evet biliyor haberleri olmadıgını.Teyzem tanıstı cok sevdi
Ne için peki. ? Hapse niye girmiş ?İhrac edilmis
Deneyecegim en mantıklısı bu sanırımSevdiğinizle birlikte önce teyzenizle durumu konuşup,ailenizle tanıştırma ve açıklama kısmında ondan destek isteyin.
Ftö bağlantısından dolayıNe için peki. ? Hapse niye girmiş ?
Kesinlikle ailene tanistirmadan soylemelisin sonrasında çok büyük sorunlar yaşarsın en azından şimdi şöyle belki olumlu olur ve bilirler güvensiz konumunda olmazsın tanırlarsa iyi insanlarsa ( görüşünden dolayı kimse kötü bir insan değildir) elbette ki olur ailene değer veriyorsan mutlaka söylemelisin belki ikna dahi edersin, tanımaya fırsat verirlerse ki inşallah verirler hakkında hayırlısı olsunSevgilimle 4 yıllık birlikteligimiz var onu seviyorum bana deger veriyor ben de ona.Ama sorun ailesi.Babası bazı olaylardan dolayı cezaevinde ve ben bunu kabul ederek yola cıktım.Siyasi görüslerimiz de ayrı ailesiyle.Kendisi çok iyi bir insan akıllı başlı,meslegi de var,benim de öyle.Ama anneme söylemedim bu durumu.Simdi işler ciddiye bindi tanısmak istiyor ailem.Ben ne yapacagım bilmiyorum acıklamaktan korkuyorum.Neden söylemedim diye kendime de kızıyorum basiretim baglandı sanki..Annem sürekli darlıyor ne zaman gelicekler istemiyorlar mı vs.Yani kendime cok kızıyorum, kac haftadır ölü gibiyim.Hep erteledim bu durumu kendimi onu üzmeyeyim diye ama artık geldi zamanı.Ayrılmakta istemiyorum ama ailem ne tepki verir,nasıl acıklayayım bilmiyorumlütfen yardımcı olun her sey üstüme üstüme geliyor.Tam söylicem cesaretimi topluyorum yine söyleyemiyorum üzmekte istemiyorum onları
İnsallah olurlar ama cok zorlanıcam sanırım su an nile yorgun hissediyorum.Ama tanıstırmadan söyleyecegim zatenKesinlikle ailene tanistirmadan soylemelisin sonrasında çok büyük sorunlar yaşarsın en azından şimdi şöyle belki olumlu olur ve bilirler güvensiz konumunda olmazsın tanırlarsa iyi insanlarsa ( görüşünden dolayı kimse kötü bir insan değildir) elbette ki olur ailene değer veriyorsan mutlaka söylemelisin belki ikna dahi edersin, tanımaya fırsat verirlerse ki inşallah verirler hakkında hayırlısı olsun
Aileni ikna etmeye çalış sevgiline güveniyorsan. Ama ne olursa olsun aileni yok sayıp evlilik hayatına ayak basma.Sevgilimle 4 yıllık birlikteligimiz var onu seviyorum bana deger veriyor ben de ona.Ama sorun ailesi.Babası bazı olaylardan dolayı cezaevinde ve ben bunu kabul ederek yola cıktım.Siyasi görüslerimiz de ayrı ailesiyle.Kendisi çok iyi bir insan akıllı başlı,meslegi de var,benim de öyle.Ama anneme söylemedim bu durumu.Simdi işler ciddiye bindi tanısmak istiyor ailem.Ben ne yapacagım bilmiyorum acıklamaktan korkuyorum.Neden söylemedim diye kendime de kızıyorum basiretim baglandı sanki..Annem sürekli darlıyor ne zaman gelicekler istemiyorlar mı vs.Yani kendime cok kızıyorum, kac haftadır ölü gibiyim.Hep erteledim bu durumu kendimi onu üzmeyeyim diye ama artık geldi zamanı.Ayrılmakta istemiyorum ama ailem ne tepki verir,nasıl acıklayayım bilmiyorumlütfen yardımcı olun her sey üstüme üstüme geliyor.Tam söylicem cesaretimi topluyorum yine söyleyemiyorum üzmekte istemiyorum onları
Bazen hayat bunu gerektiriyor, dikenli yolda yürümeden gül bahçesine ulasilmiyor zorluk cekiceksin belki ama en sonunda güzellikler seni bulucak eminimİnsallah olurlar ama cok zorlanıcam sanırım su an nile yorgun hissediyorum.Ama tanıstırmadan söyleyecegim zaten
Yetiştiğimiz aile, anne-baba mutlaka çocuğa karakter katksı sağlar, ben de ailenizin yerinde olsam kayıtsız kalamazdım bu duruma ama bu durumu aşmanın tek yoluda erkek arkadaşınızı tanımaları o yüzden erkek arkadaşınızı önce onlarla yçtanıştırıp sonra durumu anlatın bence saklanacak şey değil buSevgilimle 4 yıllık birlikteligimiz var onu seviyorum bana deger veriyor ben de ona.Ama sorun ailesi.Babası bazı olaylardan dolayı cezaevinde ve ben bunu kabul ederek yola cıktım.Siyasi görüslerimiz de ayrı ailesiyle.Kendisi çok iyi bir insan akıllı başlı,meslegi de var,benim de öyle.Ama anneme söylemedim bu durumu.Simdi işler ciddiye bindi tanısmak istiyor ailem.Ben ne yapacagım bilmiyorum acıklamaktan korkuyorum.Neden söylemedim diye kendime de kızıyorum basiretim baglandı sanki..Annem sürekli darlıyor ne zaman gelicekler istemiyorlar mı vs.Yani kendime cok kızıyorum, kac haftadır ölü gibiyim.Hep erteledim bu durumu kendimi onu üzmeyeyim diye ama artık geldi zamanı.Ayrılmakta istemiyorum ama ailem ne tepki verir,nasıl acıklayayım bilmiyorumlütfen yardımcı olun her sey üstüme üstüme geliyor.Tam söylicem cesaretimi topluyorum yine söyleyemiyorum üzmekte istemiyorum onları
Gerçekten bağlantılıysa uzak durun bence böyle şeylere genelde ailede tek kişi bulaşmaz sülalece bulaşılırFtö bağlantısından dolayı
Neden babasının suçunu çocuğu çeksin ki biraz empati yap olmaz diye birsey yok senin baban hapiste diye sen de kotu bir insan olamazsın birde çocuklarını bu isin içine karıştırma istersen ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma.Sence de ayrılman gerekmiyor mu? Yani her ne olursa olsun babası hapiste olan bir insanı ailen zaten istemez. Ben de evladım olsa ben de istemem.
Hanımefendi diğer yorumları da bir okuyun ben ailesinin penceresinden değerlendirdim olayı. Ama haklısınız tabiki ailesinin cezasını çocuk çekmemeli fakat sizce de ailesinin kafasından çıkar mı bu durum? Tepkim biraz sert olmuş ben de farkettim fakat ailesinin de tepkisinin böyle olacağını düşünüyorum. Bir de fetöden içerideymiş beyefendinin babası bu çok yerde maalesef çıkar karşılarına.Neden babasının suçunu çocuğu çeksin ki biraz empati yap olmaz diye birsey yok senin baban hapiste diye sen de kotu bir insan olamazsın birde çocuklarını bu isin içine karıştırma istersen ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma.
Orası öyle zaten ama ailem dinlemez işteNeden babasının suçunu çocuğu çeksin ki biraz empati yap olmaz diye birsey yok senin baban hapiste diye sen de kotu bir insan olamazsın birde çocuklarını bu isin içine karıştırma istersen ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma.