İşin içinden cıkamıyorum ailem mi sevgilim mi?ne yapmalıyım yardım edin lütfen

Evet biliyor sevgilim.Ya uzakta üniversite de okuyunca cokta gerek duymadım o zamanlar ama artık ciddiye bindi

23 yaşındaymışsınız.Erkek arkadaşınız da aynı yaşta mı ? Öğrenciliğiniz esnasında uzak mesafe ilişkisi mi yaşadınız , sadece telefon ve internet aracılığıyla mı görüştünüz ?

Siyasi görüşün düzeyi nedir ? Babası hangi nedenle cezaevinde ? Bazı suçların sonuçları bireyselken, bazıları ise aileye mensup olan herkesi etkiliyor. Buradaki durum nedir ?

İş hayatına başladınız mı ? İşleri ciddiye bindirmeden önce, çalışma hayatı içinde de bir süre birbirinizi tanıdınız mı ?

Kesinlikle ailene tanistirmadan soylemelisin sonrasında çok büyük sorunlar yaşarsın en azından şimdi şöyle belki olumlu olur ve bilirler güvensiz konumunda olmazsın tanırlarsa iyi insanlarsa ( görüşünden dolayı kimse kötü bir insan değildir) elbette ki olur ailene değer veriyorsan mutlaka söylemelisin belki ikna dahi edersin, tanımaya fırsat verirlerse ki inşallah verirler hakkında hayırlısı olsun

İnsallah olurlar ama cok zorlanıcam sanırım su an nile yorgun hissediyorum.Ama tanıstırmadan söyleyecegim zaten

Aileni ikna etmeye çalış sevgiline güveniyorsan. Ama ne olursa olsun aileni yok sayıp evlilik hayatına ayak basma.

Yetiştiğimiz aile, anne-baba mutlaka çocuğa karakter katksı sağlar, ben de ailenizin yerinde olsam kayıtsız kalamazdım bu duruma ama bu durumu aşmanın tek yoluda erkek arkadaşınızı tanımaları o yüzden erkek arkadaşınızı önce onlarla yçtanıştırıp sonra durumu anlatın bence saklanacak şey değil bu

Babasının ne sebeple cezaevinde olduğu da biraz önemli sanki. Suç kişiseldir ama ailenizin açısından bakıp söylüyorum bunu şu an. Bir de, benim kendi öz babamla siyasi görüşüm farklı Eşimin ailesinin de komple farklı. Karşılıklı en baştan karar alındı, siyaset konuşulmuyor iki aile arasında. Çok da seviyorlar birbirlerini, ondan siyasete girmiyorlar zaten. Önce bir sevgilinizi tanıştırın bence, bakarsınız çok severler, olaylar farklı gelişir boşuna endişe ettiğinizle kalırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sence de ayrılman gerekmiyor mu? Yani her ne olursa olsun babası hapiste olan bir insanı ailen zaten istemez. Ben de evladım olsa ben de istemem.
Neden babasının suçunu çocuğu çeksin ki biraz empati yap olmaz diye birsey yok senin baban hapiste diye sen de kotu bir insan olamazsın birde çocuklarını bu isin içine karıştırma istersen ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma.

Hanımefendi diğer yorumları da bir okuyun ben ailesinin penceresinden değerlendirdim olayı. Ama haklısınız tabiki ailesinin cezasını çocuk çekmemeli fakat sizce de ailesinin kafasından çıkar mı bu durum? Tepkim biraz sert olmuş ben de farkettim fakat ailesinin de tepkisinin böyle olacağını düşünüyorum. Bir de fetöden içerideymiş beyefendinin babası bu çok yerde maalesef çıkar karşılarına.

Orası öyle zaten ama ailem dinlemez işte

Adamın suçunun ne olduğuna ve siyasi görüş ayrılığından kastettiğinizin ne olduğuna göre durum değişir. Görüş farkı diye kastettiğiniz basit bir şey de olabilir ailenizin asla istemeyeceği bir durum da olabilir. Ben şahsen çok zıt kutuplardaki insanların evlendiğinde mutlu olamadığını düşünüyorum. Beklentiler farklı oluyor, çocuk doğuyor yetişme tarzı sıkıntı oluyor. Bunun gibi durumlar sebebiyle sonu iyi bitmiyor diye düşünüyorum. Kendi durumunuzu özel olarak düşünüp ona göre karar verin, açıkça yazmadığınız için bende genel bir yprum yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…