işin içinden çıkamıyorum (abi meselesi)

Bu yorumunuzu simdi gordum , bipolar olabilir mi abiniz? Hic saglikli bir insan profili cizmiyor bu anlattiklariniz
Belki bipolar yanlis bir tabirdir ama cift kutuplu mizac bozuklugu gibi birsey olabilir
Eger sizi dinliyoraa mutlaka bir uzmana goturun , sadece aile ici degil cevresine de boyledir , dislanip yanliz kalirsa cok daha ciddi sorunlara yol acabilir

Sevgili irisAlatariel ve Milana22
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Biraz araştırmıştım Mani yani bipolar gibi gözüküyor evet. Tabi bunu uzman doktora danışmamız lazım.
İkna edebilirsem..

Mutlaka bir psikoloğa götürün. Teyzem bipolar hastası ve bana çok tanıdık geldi bu haller. Özellikle şu cümle."Mutluluğu gerçekten çok mutlu, sinirliliği çok sinirli. Ortasını bulamıyor. Gün içerisinde bir ruh halinden diğer ruh haline birden geçebiliyor en ufak şeyde."

Çünkü ailenin içerisinde en çok benden çekiniyor ve bana kıyamıyor.
O zaman psikologa birlikte gitmeyi teklif etmelisin.
Seni üzmemek için kabul edebilir.
En azından bir başlangıç yapmış olursunuz sorunu çözmek için.
Mutlaka bu davranışlarını tetikleyen bir şeyler vardır,onu öğrenmiş olursunuz belki.

Bence abin madde kullanıyor

Belki nişan olup evlenirse sakinleşir cnm kız bulun ona siz
Nisan olup evlenirse sakinleşir mi şaka yapmisiniz dir inşallah konu sahibi çok ciddi bir durumdan bahsetti abide ciddi bir dengesizlik var bunun çözümü kiz bulup başkasının evladını yakmak değil uzmana gidip yardım almaktır bazı yorumlar beni benden alıyor ya

Yalnız şu son paragraf da madde kullanımına işaret bir anlamda ..

Sizin de dusundgnuz gibi benmde aklma bagimlilik geldi ama esimden biliyorum sinirli olan dengesiz olan insan asla bir yardim almayi kabul etmez hadda teklif ederseniz uzman destegi al diye cok cok daha fazla sinirlenir.halamin ogluda biraz zor biriydi simdi evlendi coluk cocuga karıştı cok efendi ailesine bagli saygili duzgun bir adam oldu onu düşünerek soyledm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…