Merhaba hanımlar, benim bat tarihim 17 kasımdı ama hala regl olmadım. Yaptığım idrar testleri şu şekilde sonuç verdi;
30 kasım - beş saat sonra silik çizgi
2 aralık - dört saat sonra silik çizgi
4 aralık - beş saat sonra silik çizgi
5 aralık - Kan testi negatif
11 aralık - tamamen tek çizgi
O saatler sonra çıkan ikinci çizgi beni çok umutlandırdı kan verdim çıkmadı hala regl olmayınca bugün yine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı.
Bu arada kasıkta batma, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı gibi belirtiler de yaşadım günlerdir.
Şimdi benim anlamadığım şey o kadar belirti varken, silik çizgiler çıkıyorken ne oldu da hepsi birden kesildi? Kimyasal gebelik olsa kanamam olurdu ama o da olmadı. Bana bi akıl verin lütfen. Ben işin içinden çıkamadım
30 kasım - beş saat sonra silik çizgi
2 aralık - dört saat sonra silik çizgi
4 aralık - beş saat sonra silik çizgi
5 aralık - Kan testi negatif
11 aralık - tamamen tek çizgi
O saatler sonra çıkan ikinci çizgi beni çok umutlandırdı kan verdim çıkmadı hala regl olmayınca bugün yine test yaptım silik çizgi bile çıkmadı.
Bu arada kasıkta batma, göğüs hassasiyeti, bel ağrısı gibi belirtiler de yaşadım günlerdir.
Şimdi benim anlamadığım şey o kadar belirti varken, silik çizgiler çıkıyorken ne oldu da hepsi birden kesildi? Kimyasal gebelik olsa kanamam olurdu ama o da olmadı. Bana bi akıl verin lütfen. Ben işin içinden çıkamadım