Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar:) bi arkadaşımın düğün fotoğraflarında gördüm ve bayıldım. gelinliğinin askıdayken resmini cekmişler ve elbise askısında isim yazıyor cok hoşuma gitti bunları nerden bulabiliriz yapan yerler var mı acaba? resmi eklemeye calıstım umarım ekleyebilmişimdir
selam kızlar:) bi arkadaşımın düğün fotoğraflarında gördüm ve bayıldım. gelinliğinin askıdayken resmini cekmişler ve elbise askısında isim yazıyor cok hoşuma gitti bunları nerden bulabiliriz yapan yerler var mı acaba? resmi eklemeye calıstım umarım ekleyebilmişimdir Eki Görüntüle 797652
Evet, ben yapan birini biliyorum :) Link verirsem sıkıntı olabiliyor sanırım ama google'a "didosh nikah şekeri" diye yazarsan sitesi çıkar, sitesinin "aksesuarlar" bölümünde senin beğendiğin de dahil bir kaç model var :)
Evet, ben yapan birini biliyorum :) Link verirsem sıkıntı olabiliyor sanırım ama google'a "didosh nikah şekeri" diye yazarsan sitesi çıkar, sitesinin "aksesuarlar" bölümünde senin beğendiğin de dahil bir kaç model var :)