- 2 Şubat 2011
- 865
- 43
-
- Konu Sahibi esmeraysem
Merhaba kızlar bugün ilk defa konu açmayı öğrendim bir akrabamız hamile kısmetse kız bebeği olucak kendisi bu foruma üye değil fakat beraber bu anketi ve konuyu açtık sayılırız kız bebeğine beni çok sevdiği için kendisi Ada isminide koymak istiyo benim ismimde ada çünkü ama kararsız ayrıca Nihal- Esma ve Gönül ismini koymak istiyo bu 4 isimde kararsızlar siz olsanız hangisini koyardınız ve hangi isimler daha hoş sizce lütfen düşüncelerinizi buraya yazın kendisine ileteceğim :))
ayy ben beğenmedim bu isimleri, ada içlerinden güzel ama çok koyuyorlar, nerdeyse her kıza ada diyolar tek y a da çift isim olarak
Biraz eski isimler ama Esma dini isim olduğu için düşünmüşler canım :)
Biraz eski isimler ama Esma dini isim olduğu için düşünmüşler canım :)
ha o açıdan bakarsan tamam ama ıııı ıııhhhgönül falan hele hiiiçççç... bence düşünsünler daha kaç aylık ablan. bu arada ne kadar düşkünsün ablana konularında bi illki adı geçiyor
Canım ablam değilki hamile olan bir akrabamız :))
Cnm esma isimler demek arapcada bi anlami yok yani. Tıpkı aleyna gibi. Oda uzerinde demek ama isim olarak koyuyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha pardon abladan hep bahsediyosun o sandım
Gönül dedim ben. İçlerinde en iyi oydu.
Dinsel isimler ağır gelebilir bu arada.
En güzeli ada diğerleri kadın ismi esma teyze Nihal teyze gibi ne bileyim ya dini isim istiyorlarsa çok güzeller var araştırsınlar iyice.Anneanne babaanne ismi gibi olur sonra.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağ ol canım hepsinin anlamına baktık canım Esma kuranda geçtiği için istemişler Nihal ismide kibar olduğu için anlamıda ince fidan gibi demekmiş :))
içlerinden en güzeli nihal..................
Gülnihal olsa ? :)))