Oğlumuza isim yorumlarınızı bekliyorum

Evet aynen sert geldi söylemde ; Merhaba ben Pamir Yılmazer mesela , bilemedimya.
Bir kanalda isim analizi yapan kişi , sesli harflerin uyumu çok önemli demişti , ince sesliyle başlayıp inceyle bitmeli mesela Okyanus kalın sesliyle başlayıp bitiyor bu okey ama Pamir kalın başlayıp inceyle bitiyor gibi mesela , bütün geleceğini belirleyen aslında bu demişti , şans iş evlilik ne gelirse aklına işte . Bende çocuklarıma bu uyuma göre isim koydum , ben ismin kişilik karakter üzerinde etkili olduğunu düşünüyorum bu arada .
Velhasıl kelam , ben hakkımı Okyanus Ata dan yana kullanıyorum :)
Bunu dikkate alıcam ben de ismin anlamına ve analizine önem veriyorum ama bu ince başlayanın ince kalın başlayanın kalın bitmesinin daha iyi olduğunu bilmiyordum 😊

Adıyla yaşasın şansı ömrü bol olsun inşallah.....okyanus isminde tanıdığım birinin kızı var pamirde kız ismi unisex ama çoğunluk kız ismi olarak kullanılıyor....nacizane fikrim şu ki kendi zevkinizden ziyade çoçuğunuz bu ismi kullanırken zorlanıcakmı hayatında sorunlar yaşayacakmı bunu da düşünmenizi tavsiye ederim şimdi minik bi kişi için isimler şirin geliyor ama ileri yaşlarda eğitim askerlik iş hayatında bu isimleri taşıyabilecekmi buna göre karar verseniz daha iyi olur diye düşünüyorum kuzenimin ismi mertcan kendisi subay ve erler mertcan komutanım deyince hiş şık durmuyor kendiside çok şikayetçi bu durumdan sadece bi örnek verdim...seçtiğiniz her iki isimde birbirinden güzel....sağlıkla gelsin bebeğiniz
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🤗☺️
Pamir’i erkek ismi olarak düşünüyorum sanki kızlar da tek tük koyulmuş ama genel anlamda unisex hissettirmedi bana. Bu arada haklısınız hep çocuk kalmayacaklar Pamir o anlamda içime siniyor. Pamir amca, pamir dede 🤗 ama Okyanus açısından haklı olabilirsiniz teşekkür ederim tavsiyeniz ve ayrıca güzel yorumunuz için ☺️

Pamir tek başına daha güzel geldi kulağıma Okyanus düşünemedim nedense hiç duymamıştım daha önce de :KK68:

Okyanusu kiziniz olduğunda koysanız daha hoş olur sanki

Erkek de pek hoş gelmiyor kulaga

X