İsim seçme konumuza buyrun

Hangi İsim koyardınız

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
43
Merhaba kızlar bugün ilk defa konu açmayı öğrendim bir akrabamız hamile kısmetse kız bebeği olucak kendisi bu foruma üye değil fakat beraber bu anketi ve konuyu açtık sayılırız kız bebeğine beni çok sevdiği için kendisi Ada isminide koymak istiyo benim ismimde ada çünkü ama kararsız ayrıca Nihal- Esma ve Gönül ismini koymak istiyo bu 4 isimde kararsızlar siz olsanız hangisini koyardınız ve hangi isimler daha hoş sizce lütfen düşüncelerinizi buraya yazın kendisine ileteceğim :))

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bugün ilk defa konu açmayı öğrendim bir akrabamız hamile kısmetse kız bebeği olucak kendisi bu foruma üye değil fakat beraber bu anketi ve konuyu açtık sayılırız kız bebeğine beni çok sevdiği için kendisi Ada isminide koymak istiyo benim ismimde ada çünkü ama kararsız ayrıca Nihal- Esma ve Gönül ismini koymak istiyo bu 4 isimde kararsızlar siz olsanız hangisini koyardınız ve hangi isimler daha hoş sizce lütfen düşüncelerinizi buraya yazın kendisine ileteceğim :))

ayy ben beğenmedim bu isimleri, ada içlerinden güzel ama çok koyuyorlar, nerdeyse her kıza ada diyolar tek y a da çift isim olarak

Biraz eski isimler ama Esma dini isim olduğu için düşünmüşler canım :)

ha o açıdan bakarsan tamam ama ıııı ıııhhh :KK50: gönül falan hele hiiiçççç... bence düşünsünler daha kaç aylık ablan. bu arada ne kadar düşkünsün ablana konularında bi illki adı geçiyor

En güzeli ada diğerleri kadın ismi esma teyze Nihal teyze gibi ne bileyim ya dini isim istiyorlarsa çok güzeller var araştırsınlar iyice.Anneanne babaanne ismi gibi olur sonra.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En güzeli ada diğerleri kadın ismi esma teyze Nihal teyze gibi ne bileyim ya dini isim istiyorlarsa çok güzeller var araştırsınlar iyice.Anneanne babaanne ismi gibi olur sonra.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya zaten bende anlamıyorum bu eski isimleri illa koyucaz sanki gelenek haline gelmiş gibi ben sadece Ada esma veya Gönül Esma diye dedim onlara ama dini olarakta biçok isim vardır elbette

X