- 11 Ekim 2016
- 281
- 382
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan 3 . yü düşürme peşindeYahu ben kocama vermedim o şansı kayınpeder ne alaka??? He he deyip geçin bildiğinizi okuyun valla kimse kusura bakmasın 9 ay içinde büyüt bir ömür sevginle ilginle büyüt ama istediğin isimle sesleneme.. hem sonra bu ailede kişi başına kaç şevket düşüyo?? Nasıl bi isimim yürüsün hırsıdır bu..
Benim kayınpederde görüştüğüm sıralar kızınız olursa anamın adını koyarsınız dedi.. ben de 4 tane kızınız olmuş birine ananızın adını koysaydınız kusura bakmayın çocuğumla ilgili tüm kararları ben ve eşim vericez demiştim.. o oldu bir daha asla öyle bişey diyemedi zaten görüşmüyürumda artık.. cevabı o an yapıştırmazsanız devam eder sessiz kalmayınBizim bir tane küçük gelin var bir gün dayım herkesin içinde bebekleri olursa benim ismim olacak dedi gelin de ay baba sacmalama o nasıl isim öyle ben çocuğama hayatta böyle geri kalmış isim koymam diye bir bağırdı o gün bu gündur kimse isim meselesini açamıyor tavsiye ederim.
Mahmutta öyleKp adı mı neyse de Şevket ismi hic de guzel degil.
Ahahhaa bi de mahmut mu varMahmutta öyle
Kaynım ikinciye evlendi eltım yaranmak için koyduAhahhaa bi de mahmut mu var
Otekiler nasıl koymus ya o ismi. Cirkeflik mi yaptıki. Yaranmak icin mi yaptılarki. Onlara da bi sasırdım.
Bir yaşındaSizin kızınız kaç yaşında??
Canım ıkı yonlu korundugumuz halde hamıle kaldımCanım kuzum çok küçükmüş.5/6 yaşında olsaydı.Bir tavsiyem vardı ama bu yaşta zor
Aynı egoist bende de var benden size tavsiye 5 tane civciv alin erkek olsun tabi. Bunları kp hediye verin isimlerini de sevket 1, sevket 2 ,sevket 3, 4, 5 koyun iyice doysun Şevket'e. Nasil bir his acaba herkes benim ismimi koysun egosu. Bunu ben tamamen varolmaya devam etme ismim yaşasın dünyadan bir sevket gecti, gen aktarımı, ölümsüzlüğe kafa atma istegi, unutulma korkusu olarak görüyorum. Ama bu silsile en fazla 3. Nesle kadar gidecek peki ya sonra? Sonrasi; sonrasi yok anca buraya kadar düşünebiliyor... velhasil koymayin efendim canınızi sıkan adama canınızın parçasınında yaşatmayın çünkü siz çok değerlisinizDert değil kızlar benim ki ama ister istemez istemsizce gülesim geliyor
Kayınvalıdemlerle çay içerken kayınpederim erkek olursa benim ismimi koyarsınız gibi araya laf sıkıştırdı
Biraz çekindim açıkçası duymamış gibi yaptım
Adam tekrar yineledi
Bende " baba daha fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçayı sıvamayalım " dedim
Kendisi hala " olsun olsun yeri adı belli olsun " diyor
Kızlar dediğim gibi bebişim daha sağlıklımı değilmi orada mı belli değil
Ben söylemedim ama saolsun eşim heyecandan söylemiş
Şimdi görümcemin oğlunun adı şevket
Eltimin oğlunun adı şevket
Adam anlamsızca kendi ismini bütün soyunda sopunda istisnasız yürütme derdinde
Kızımın cinsiyeti belli olduğunda " bunu bari siz koyun ilk çocuğunuz " dedi
Allah razı olsun
Oda kız diye yani
Şimdi doğmamış çocuğa don biçip çocuğuma şevket adını koymayı planlıyor
Birde dedesinin ismini ekleyecekmiş , mahmut
Ya yaşlı adam kırmak istemiyorum elbette
Ama bana hakları geçse koyardım belki
Ama 8 yılımı bana zindan etmiş insanların ismini koymak gibi bir niyetimde yok
Evet herşey belki eskide kaldı ama anılar unutulmuyor tabi
Ve dediğim gibi doğmamış çocuğa don biçmek çok anlamsızca
Hala cok kırarsanız beni diyor
Dert değil kızlar benim ki ama ister istemez istemsizce gülesim geliyor
Kayınvalıdemlerle çay içerken kayınpederim erkek olursa benim ismimi koyarsınız gibi araya laf sıkıştırdı
Biraz çekindim açıkçası duymamış gibi yaptım
Adam tekrar yineledi
Bende " baba daha fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçayı sıvamayalım " dedim
Kendisi hala " olsun olsun yeri adı belli olsun " diyor
Kızlar dediğim gibi bebişim daha sağlıklımı değilmi orada mı belli değil
Ben söylemedim ama saolsun eşim heyecandan söylemiş
Şimdi görümcemin oğlunun adı şevket
Eltimin oğlunun adı şevket
Adam anlamsızca kendi ismini bütün soyunda sopunda istisnasız yürütme derdinde
Kızımın cinsiyeti belli olduğunda " bunu bari siz koyun ilk çocuğunuz " dedi
Allah razı olsun
Oda kız diye yani
Şimdi doğmamış çocuğa don biçip çocuğuma şevket adını koymayı planlıyor
Birde dedesinin ismini ekleyecekmiş , mahmut
Ya yaşlı adam kırmak istemiyorum elbette