- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.818
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi degilim tabi ki Ben isim kararini kimselere birakmamCanım yalanla dolanla iş olmuyor. Bence en iyisi eşlerin karar verip herkese net bir şekilde konuşması. Bize de karışıyorlardı şimdi eşimle ortak kArar verip tek ağız konuşuruz kimse bi şey diyemiyor
Hep eşofmanlı şevket geliyor aklıma
Baba istersen tüm sülaledeki erkek isimlerini Şevket olarak değiştirelim deseydin
Baba istersen tüm sülaledeki erkek isimlerini Şevket olarak değiştirelim deseydin
Kendi ismimide sevket olarak degıstırıcem babama dava acıpBaba istersen tüm sülaledeki erkek isimlerini Şevket olarak değiştirelim deseydin
Yok duygu sömürüsü yapıyor :)Birak kirilsin.
Sakin koyma
Şevket amca kv olacakmis yanlisinla kp olmuşYa kızlar eşimin halası doğumumda bir cumhurıyet almıştı kızıma
Kadının eşi rahatsızkanınca kayınpederime vermiş
Kayınpederimde ben aldım diye cocuga taktı
Valla ne dıyım adama ayar oluyorum bıraz bu yuzden
Maksat gönlü olsun Şevket’ler karışacak ama olsunKendi ismimide sevket olarak degıstırıcem babama dava acıp
Şom ağızlı işteBebege hic sevket ismi konur mu yaaaa :))
Valla esinin sucu.. bu kdr erkenden solerseniz olacagi bu.. 9 ayboyi daha neler duyacaksiniz hazirlikli olun
Neeee biz elti miyiz kii kp derin adi ş.mahmutKızlar kızımın ismini duyunca one öyle demişti begenmemişti
Cok asortık falan fılan dedı
Yıl olmuş 2018 ve sevket mahmut koyun diyor
Annemin isminide koyun diyebilirSevket Hoca aklima geldi
Kiz olursa Sevkiye filan demiyorlar demi
Şevket diye oğlun varsa olabilirNeeee biz elti miyiz kii kp derin adi ş.mahmut
Annemin isminide koyun diyebilir
Nurşide ..