- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Demek ki o ikili isim fenomenmis bir zamanlarŞevket diye oğlun varsa olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki o ikili isim fenomenmis bir zamanlarŞevket diye oğlun varsa olabilir
Demek ki o ikili isim fenomenmis bir zamanlar
Paşa hazretleriSultan 3. Şevket mi olacakmış
Birde ıkı adet sevkeyımız var ayrıcaCocugumu kiracagima seni kirarim sevket ne la deseydiniz ya
Allahtan esım oyle bırı degılarkadasim esiyle bebek dogmadan isim koydular sonra kaynanasi benim adimi koymuyorsun diye alindigini soylemis...kocasi sen koş git nufusa ismi yazdir ..kiz agladi ama yapacak birsey yok
Birde ıkı adet sevkeyımız var ayrıca
Ekstra bırde mahmutlu sevket istiyor
Kaynımın ismide babasının ismiKendi oğullarının adını şevket koysaymış ya bu kadar seviyosa
Tümsülaleyi şevket yapmış adam
Mahmut diyor bide yaKayinpederinin karsisina cik ve ona de ki "evladima bunu yapamam"
Yanlış bilgi. Kimliği isterse anne de çıkarabilir doğum raporu ile giderse. Genelde anne yeni doğum yapıp bebekle ilgilendiği için baba çıkarıyor.Cinsiyeti öğrendiğimizde bilerek iki babanın ismini koyacaz demiştim ne yapacaksın ikisi de güzel değil demişlerdi ama kaynanam ilk torununa kendi adı kondu diye En büyüğünden altın taktı ve o torununu ayrı sever. Kendi adı sanki modern isimmiş gibi davranır... önemli olan eşinizle sizin kararınız hatta daha da önemlisi eşinizin sizi ciddiye alıp almaması. Sonuçta nüfus cüzdanını erkekler gidip çıkarıyor .. gittiği yerde istediği ismi yazdırabilir :/ babam benim Adımı öyle yapmış mesela .. annem şok olmuş kavga gürültü ile ismime annemin koyduğu isim eklenmiş. Şimdi olsa mahkeme ile falan uğraşılır :/
İşte onlara göre bu var demek oluyorSana nasıl davrandiklariyla bir ilgisi yokki.Tut ki sana süper davrandilar,el üstünde tuttular, yine de çok saçma bunu istemeleri.Ne isterseniz onu koyarsiniz, kimseyi de ilgilendirmez.
Aynen öyleYanlış bilgi. Kimliği isterse anne de çıkarabilir doğum raporu ile giderse. Genelde anne yeni doğum yapıp bebekle ilgilendiği için baba çıkarıyor.