Susmak güzel bir şey mi?Arastr biraz ögren öyle konus, ayrıca size bnm çevrem de sacma sapan isim koyan okdr kişi varki bn kırılmasınlar dıye kmseye kndi fikrimi söylemiyorum onlar ztn seçmiş güzel diyip gecmek bukdr mı zor
Yorum niye yazıyrosun kardesim ozaman ben 2 secenek arasında kalmısım 2 sinden birini koycam sonucta benm zevkım benım terchım ve sizce hangisi demişim 2 sinden seçemiyorsanız yorum yapmayın kmseye akıl sormadm akıl sorcak olsam isim onerın derımÇocuğuna niye beddua ediyorsun,ayıp ya alt tarafı bir isim koyacaksın.İnsanların fikirlerine tahammül edemiyorsan kamuoyuna sunma fikrini,içinden ne geçiyorsa onu koy.Bize ne sizin çocuklarınızın isimlerinden ya.
Lena kuranda biz anlamına geliyor yunancada ay ışığı gayet güzel verdiğiniz örnekte tşk ederim.Seçtiğiniz isimler arasindan ben Öykü Lena'yı beğendim.
Lena, Da Vinci'nin tamamlamadigi tek eserindeki kadının adıdır. Eskiz olarak bırakılmış bir tablodur. Kadin ise yasadigi döneme göre oldukça güzeldir, evli olup Da Vinci'yle gizli bir aşk yaşadığı düşünülmektedir.
Bu arada insanları cahillikle itham ediyorsanız bir zahmet önce kendi anadilinizi düzgün yazın.
Canım öyle yazmak istiyor öyle yazıyorum bu seni alakadar niye ediyo okuma ozaman mesela :)) yani işiniz gücünüz muhalefet olmak sordugum soruyla verilen cvpların alakası yok saçma sapan isimler koyan var bende saçma sapan koymak istyorm demekkiSusmak güzel bir şey mi?
Şu çocuğun amcası da sussa ismi benekli kartal olacaktiEki Görüntüle 3416200 kötüye kötü demek lazım. Ki sizin sectginiz isimler de kötü yanı. Aynı cevreniz de sizin gibi "saçma sapan bir isim ama kirilmasinlar" diye susmuslardir. Ama kızınızın arkadaşları akran zorbaligi yaparken susmayacak, dalgasını gececeklerdir.
Ha bir de Nokia 3310 ile mi girdiniz konuya? Neden sesli harf kullanımıyorsunuz? Eskidendi az kontur gitsin diye sesli harfleri kullanmamak
OkYorum niye yazıyrosun kardesim ozaman ben 2 secenek arasında kalmısım 2 sinden birini koycam sonucta benm zevkım benım terchım ve sizce hangisi demişim 2 sinden seçemiyorsanız yorum yapmayın kmseye akıl sormadm akıl sorcak olsam isim onerın derımkendnızı bse sanmayn sizde ya
Ee sizene peki yazdıklarımdan ifade atıyorsanız bende atarım :) tşklerBurada dediğiniz isimlere bir kere yorum yapmışım asla dalga gecer küçümser sekilde değil. Yazdıgınız mesajlardaki uslubu begenmediğim için o butonu kullandım. Konunuzdan alakasız mesajlarıma girip beğenmedim yapmanız ayrı bir komiklik.
Hayatınızda bu kadar hırs ve nefret biraz fazla geldi. Şaka gibisiniz.
Aynn knkiOyuktaki ışık hüzmesi, gökteki bulgur sarısı, çanaktaki ilk leke tanesi, çöpten ilk batan kıymık gibi müthiş anlamlı şeyleri bilen bir kitleye sorarsanız sizi müthiş yönlendirirler. Asabiyetiniz karşısında yazmadan geçmek istemedim çünkü neden yazmayayım ki?
Aradaki farkı anlayamıyorsunuz sanırım ben yorum yaptıgım bir konunun devamına bakıyorum. Peki ya sizin yaptığınız?Ee sizene peki yazdıklarımdan ifade atıyorsanız bende atarım :) tşkler
Valla arkadaslar ben size fikrinizi düşüncenizi sormadım 2 isim arasından secenek sordumherkesın bi fikri var masallah ama bu zevk istek meselesi jerkesin Cocugu kendi ve kendi ne istiyosa onu koyar biraz toparlayn kendnzi sizin begendgnzi ben benm begendmi siz begenmek zorunda dglsiniz cunku
Ayrıca ben bilinçli ve farkındalıklı acıdan bakıyorum siz gidip saçma anlamlı isimler koyun birimizin cocugu isim kderi yaşamıoken brimizinki yasıyor oluryanı siz bole konustugunuzda ben sadece ne kdr bilinçsiz bir nesil devam ediyor die düşünüyorum okdr biraz araştırın zor değil bu arada lena ismi kuranda geçiyor mesela?
Yani ben anlamdan çok daha farklı şeylere bakıorum çünkü yani düşününce çevremdeki isimleri falan hiç kimse ismin anlamına göre yaşamıyoruz hatta tam tersi yaşıyor o yüzden ismin direk anlamına göre isim vermek bana birtık saçma geliyor anlamda önemli ama benim önem verdiğim kısım daha başkaamin tsk ederm
Hz. Peygamber'e başkası tarafından verilen iki ismi bile sünnet oluyor da kendi kızlarına koyduğu isimleri neden sünnet olarak almıyorsunuz? Madem bu kadar ehli sünnetsiniz Peygamberimizin kızlarına koyduğu isimlerle sizi başbaşa bırakıyorum, birini seçersiniz artık:Muhammed mustafa? Peygamber efendimizin her yaptıgı hareket bile sünnet sayılırken ismi değilmi?
yorumlara göre Fatma Serra falan koymam gerekiyoronlarda benlik değil :)
Yorumunuz için tsk ederim demek istedigimi anlayan tek kisi olarak… öykü lena yı tercih ettimYahu kime ne isterse çengelli iğne koyar adını. Kız size bu isimler nasıl dememiş iki isim arasından hangisini seçerdiniz demiş beğenmediyseniz cevap vermeyin geçin. Ayrıca çocuklar dalga geçer diyip işte zorba çocukların aileleri nasıl olur onu sergiliyorsunuz. Eminim kızına venüs adını verse okulda çocuk zorbalansa adı yüzünden sizin gibi anne babaları olduğu için bunu yapar o çocuklar. Aksine çocuklarınıza dalga geçmemeyi saygıyı öğretin kendiniz de öğrenin.
Merak ettim adını ne koydunuz. Kızımın adı Lena bu yüzden konu ilgimi çekti. Kanadada yaşıyorum adını sorduklarında Lena dediğimde Mısırlısı da filipinlisi de rusu da yunanı da arabı da italyanı da aa bu isim bizde de var diyor faydasını çok görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?