İsim konusunda herkes olumsuz konuşuyor

senasenasenasena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
64
29
3
Kızlar merhaba Allah nasip ederse bir kızım olcak ve bilge ismini koymak istiorum. Hiç aklımda yoktu bu isim birden geldi ve gönlüm çok ısındı. Ama kime söylesem olumsuz tepkiler veriyor yok ilerde kızım beğenmezmiş yok erkek ismiymiş bilmem ne. Her söylediğimde de kayınvalidem beğenmemiş gibi davranıyor çok bozuluyorum ya. Acaba ben hassasım abartıyor muyum bilmiyorum. Valla canım çok sıkılıyor bu konuya
Kimseden isme ayılıp bayılmasını beklemiyorum ama kırmamak nazik olmak bu kadar mı zor

Kırmamak ve nazik olmak bukadar zor artık. İnsanlar sizin koyacağınız her isme aynı tepkiyi verir. Siz herkesi kulak ardı ederek içinize en çok sinen ismi koymaktan çekinmeyin. Bilge çok güzel bi isim bence. Sağlıkla kucağınıza alın.

Abidik gubidik isimler koyacağına keşke böyle anlamlı ve güzel isimler koysa herkes, Bilge çok güzel bir isim, bence koyun. Cahil cühela insanları da karıştırmayın kararlarınıza.

Kızlar merhaba Allah nasip ederse bir kızım olcak ve bilge ismini koymak istiorum. Hiç aklımda yoktu bu isim birden geldi ve gönlüm çok ısındı. Ama kime söylesem olumsuz tepkiler veriyor yok ilerde kızım beğenmezmiş yok erkek ismiymiş bilmem ne. Her söylediğimde de kayınvalidem beğenmemiş gibi davranıyor çok bozuluyorum ya. Acaba ben hassasım abartıyor muyum bilmiyorum. Valla canım çok sıkılıyor bu konuya
Kimseden isme ayılıp bayılmasını beklemiyorum ama kırmamak nazik olmak bu kadar mı zor
Kime ne ya. Gayet güzel bir isim. Erkek ismi falan da değil. Garip değil kötü değil. Kıskanmış kaynanan boşver. Onun adını koymanı istiyodue içten içe veya kendi seçtiği bi ismi koymanı istiyodur. Hiç umursama. Annesi olarak bu isme karar verdim isim hakkı annenindir de geç

Kırmamak ve nazik olmak bukadar zor artık. İnsanlar sizin koyacağınız her isme aynı tepkiyi verir. Siz herkesi kulak ardı ederek içinize en çok sinen ismi koymaktan çekinmeyin. Bilge çok güzel bi isim bence. Sağlıkla kucağınıza alın.
Allah razı olsun çok sağolun. Valla insanlara çok şaşırıuorum bu dönemde dediğiniz gibi kırmaktan hiç çekinmiyorlar

Kime ne ya. Gayet güzel bir isim. Erkek ismi falan da değil. Garip değil kötü değil. Kıskanmış kaynanan boşver. Onun adını koymanı istiyodue içten içe veya kendi seçtiği bi ismi koymanı istiyodur. Hiç umursama. Annesi olarak bu isme karar verdim isim hakkı annenindir de geç
Bi tane daha saçma bi tepki alırsam tersleyeceğim zaten aşırı batıyor bazı konuşmalar :)

Benim beğendiğim isimlerden bir tanesidir . Bence de koyun beğendiğiniz ismi

İnsanlar da nezaket kalmadı artık canım çocuk senin kimene isminden annesi sensin senin içine ne siniyorsa tabiki o olsun ayrıca Bilge de çok güzel bi isim sağlıkla gelsin inşallah

Kaynananın adını versen güzel tepki alırdın, gerisi boş yani hiçbir ismi begenmeyecek 😂

Sen beğeniyorsan sorun yok. Hem niye söylüyorsun ki herkese, sonra öğrenirler bilmek zorunda değil kimse, ben 30.haftadayim karar vermedik deyip geçiyorum çünkü herkesin bı fikri oluyor, oglumda da söylemedik he deyip geçtik her fikirlerine, kafamizi yormadik yorumlarla🤷🏻‍♀️

Bence cok guzel bir isim. Hem kiza hem erkege olur. Millet lala lolo lulu diye isim koyuyor. Zorbalayacak bilgeyi mi buldular

Kaynananın adını versen güzel tepki alırdın, gerisi boş yani hiçbir ismi begenmeyecek 😂

Sen beğeniyorsan sorun yok. Hem niye söylüyorsun ki herkese, sonra öğrenirler bilmek zorunda değil kimse, ben 30.haftadayim karar vermedik deyip geçiyorum çünkü herkesin bı fikri oluyor, oglumda da söylemedik he deyip geçtik her fikirlerine, kafamizi yormadik yorumlarla🤷🏻‍♀️
Çok mantıklı davranmışsınız. Bana ne düşünüyorsunuz isim olarak deyince söyledim hep hiç aklıma gelmedi böyle konuşulacağı. Bundan sonra ben de nasip deyip geçerim dediğiniz gibi çünkü baş edemiyorum uorumlarla

biz de bebeğimize il düsündüğümüz ismi aptal gibi her sorana söyledik ve sürekli olumsuz yorum aldık. ilk basta cok sevmemize rağmen insanlar yüzünden soğuduk isimden. Sonra başka bir isim bulduk ve doğuma kadar kimseye söylemedik. Doğumdan sonra hastane odasında söyledik ilk kez.

İnsanlar da nezaket kalmadı artık canım çocuk senin kimene isminden annesi sensin senin içine ne siniyorsa tabiki o olsun ayrıca Bilge de çok güzel bi isim sağlıkla gelsin inşallah
Valla kalmamış belki 10 arkadaşım doğurmuştur her isme de bayılmadım ama her zaman mutlu olacakları tepkiler verdim. Ben herkes öyle olur sanmıştım :)

Bilge çok güzel bir isim yaa
Millet şaşırmış

Sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Çok teşekkür ederim ya 💐
biz de bebeğimize il düsündüğümüz ismi aptal gibi her sorana söyledik ve sürekli olumsuz yorum aldık. ilk basta cok sevmemize rağmen insanlar yüzünden soğuduk isimden. Sonra başka bir isim bulduk ve doğuma kadar kimseye söylemedik. Doğumdan sonra hastane
Keskinlikle bundan sonra ben de böyle yapacağım söylemeyeceğim kimseye
odasında söyledik ilk kez.

Bilge çok güzel bir isim ben de oğluma deniz koyacağım bana da kız ismi diyorlar babası bile beğenmiyor penis derler diyor umrumda değil lila lola vs isimlerden çok daha güzel tanıdığım bilgeler de hep akıllı güzel kızlar

Back
X