- 2 Ocak 2025
- 12
- 25
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderaysma01
-
Pelin çok ağır bir isim yaaa...Şimdiye kadar tanıdığım bütün Pelinler engelliydi. Ben klasik seç derim, mesela adı Zeynep olanlar niyeyse aşırı özgüvenli oluyor hep veya semraların hepsi yarı deli ve mutluPelinsu yap bence bu isme sahip olup fakir olan ya da kötü bi sonla gazete haberinde kimseyi görmedimyani su olmasa bile Pelin olabilir
Aslında ism etkilemiyor bence benim düşüncelerim hayatımı etkiliyor ben taktım bir kere böyle olduğunu düşünüyorum kötüye yoruyorum hepİsmin kaderi etkilemesi fikri bir tek bana mı çok saçma geliyor yahuo zaman benim bu isimle besleme falan olmam lazım
Sesli güldüm yeminleDirekt Şeyma Subaşı yap. Dünyayı gezersin. Hayatını hep tatilde geçirirsin, dinlenmek için başka bir kıta da tatil yaparsın..
Kaderde Bi tuhafYok vallahi isimle alakası yok, isminizi değiştirince öyle bir sihirli değnek dokunmaz hayatınıza ama madem kafaya koydunuz bunu, şu abidik gubidik isimlerden olmasın madem. Saydıklarınızın hiçbiri iyi değil bu arada
İsim karaktere ve hayata yansır. Etkilemiyor diye bir şey yok. Kişinin isim ve soyismi çok önemlidir. Bu kararı almakla en doğru şeyi yapmışsınız.Aslında ism etkilemiyor bence benim düşüncelerim hayatımı etkiliyor ben taktım bir kere böyle olduğunu düşünüyorum kötüye yoruyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?