• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim değiştirme

kaderaysma01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
12
25
3
27
Merhaba ismim kader ve bu yaşıma kadar bir kere yüzüm gülmedi gerçekten . İlk okul zamanında da pazarda annem bana seslenince yanımızdan geçen yaşlı teyzenin “ benim torunumun ismi de kader hç yüzü gülmedi demişti “ onu da unutmuyorum . Pazartesi isim değişme için adliyeye gideceğim . Enerjisi yüksek anlamı güzel isim arıyorum çok klasık olmayan bir türlü bulamadım da . Aslında hayalim hep melisti keşke adım olsa derdim küçükten Buse , duru vs de olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba ismim kader ve bu yaşıma kadar bir kere yüzüm gülmedi gerçekten . İlk okul zamanında da pazarda annem bana seslenince yanımızdan geçen yaşlı teyzenin “ benim torunumun ismi de kader hç yüzü gülmedi demişti “ onu da unutmuyorum . Pazartesi isim değişme için adliyeye gideceğim . Enerjisi yüksek anlamı güzel isim arıyorum çok klasık olmayan bir türlü bulamadım da . Aslında hayalim hep melisti keşke adım olsa derdim küçükten Buse , duru vs de olabilir siz ne düşünüyorsunuz
Duru hariç güzel isimler.

Benim enercim çok yüksektir ama ismimi veremem :KK53:

İsmini değiştirebilirsin ama bundan sonra kaderim değişecek gibi büyük bir beklenti içine girme. Hayatımızı ismimiz ekseninde yaşamıyoruz malum, bir sürü parametre var yaşantımızı şekillendiren. Pztesi adliyeye gideceksin ve daha seçimini yapmadın mı… Melis olur bence. Buse ismini hiç sevmem. Ağırlığı yok, bana saçma geliyor öpücük kelimesini ad olarak koymak. İkbal talih, kısmet anlamına geliyor. Belki seni pozitif kodlar.

Son düzenleme:
İsmini değiştirmek isteyenlere hep numerolojiyi tavsiye ediyorum.Zamaninda bize koymuşlar işte bir isim.İsmimi hiçbir zaman sevmedim ama değiştirmeye de cesaret edemedim.Yaş da ilerledi.İsmim numerolojiye göre tam da beni yansıtıyor !!İnanıyorsanız numeroloji diyorum ben.İsim konusunda ise karşılaştığım "İpek" ler güzel, zarafetli,zeki,nahif ve hep aurasi güçlü insanlardı.

Trend isimlerden değilde içinize sinen bir isim seçin. Benim iki ismim var ve birini dedem fikir vermiş, annem çok beğenmiş ama hani böyle klasik bir şey değil. Taa o zamanda bir de dedem 🤣 nasıl akıl etmişse çok entel dantel 😅 yabancı isim çağrıştırıyor ve ben genelde diğer ismimi kullanıyorum. En azından seçenek sunmuşlar 😅 Karakter olarak iki isminde enerjisini taşıyorum ☺️

Back