İsim Değişikliği

ısmını degıstırme yenı ısım zor gelır hem eskı cevren yıne eskı ısmınle cagırır

ılla ısım ıstıyosan eskı ısmıne yenı ısım ekle :)
aysegul mesela guzel abıdık hubıdık ısım koymayın bence :) benımkı bır fıkır

Defne nasıl? Kızıma koydum hızımı alamadım sana da tavsiye ettim

Mesele 2. isim değil ki, ilk isimden kurtulmak :)
ama babana saygı duyup yınede kulln derım yoksa hepımızın ısmınde sevmedıklerımız var onemlı olan senın o ısmı nasıl yasatıyo olman..

ama babana saygı duyup yınede kulln derım yoksa hepımızın ısmınde sevmedıklerımız var onemlı olan senın o ısmı nasıl yasatıyo olman..

Babama saygı duyamam canım, sırt çevirdi bize. Önceliği biz değiliz, ailesi de biz değiliz, umrunda da değiliz.

Babama saygı duyamam canım, sırt çevirdi bize. Önceliği biz değiliz, ailesi de biz değiliz, umrunda da değiliz.
hmm anladım ısım cevırmek cozum degıl yınede senı bu dunyaya getırıpbu yasa getırdı cnm kan bagın var ama yasadıklarını hıssettıklerını bılemem tabı..ısım degıldır yenı bı hayat ıcın .. ama senın tercıhın ne demeli

Bilemezsin ne hissettiğimi.

Bence aile kan bağıyla olmaz. Teşekkür ederim hassasiyetin için.

Benim arkadaşım keyfi değiştirdi, daha doğrusu ekletti. Ayçaydı adı, bir kursa gidiyordu orada adım tuana demiş, herkese tek tek tembihliyordu. En sonunda isim eklettirmişti tuana ayça oldu şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…