- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedene sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Babam sağolsun, anneme danışıp fikir almayı gurur meselesi yapıp, annesinin lafını dinlediği için gitmiş saçma sapan isim koymuş. Neyse.. İyi ki değiştirebiliyoruz. :)
mesela ben bu ismi çok severim etrafta çokta duymadım...çiğdem ismi Berna ismi İlknur ismi
bunun yanısıra eski isim ama manası hoş...yasemin,gizem,tugçe,nurdan,berrin,unlar geldi aklıma
Sanirim artik degismiyo. Bosanmazsam tabi
Işıl guzelmis ya begendim bende. Bunu bi dusun bence
Teşekkürler kızlar.
Evet ya okudum bende şimdi, evli kadınlar soyadı değiştirme davası açamıyor yazıyordu ama belki de değişmiştir sen yine de araştır bence çok rahatsız oluyorsan.
Yasemin güzel bak.. Onu düşünebilirim. Gerçi annem kesin muhalefet edecek ama hoşuma gitti. :) Sağol.
Kullanıcı adının bana çağrıştırdığı ilk isim ışık oldu. Etrafına ışık saçarsın bol bolTeşekkürler kızlar.
Evet ya okudum bende şimdi, evli kadınlar soyadı değiştirme davası açamıyor yazıyordu ama belki de değişmiştir sen yine de araştır bence çok rahatsız oluyorsan.
Yasemin güzel bak.. Onu düşünebilirim. Gerçi annem kesin muhalefet edecek ama hoşuma gitti. :) Sağol.
yasemin ismi benim için özeldir...beğenmiş olmana sevindim...inşallah yeni ismin ugur getirsin
Evlenince, bekarken sahip oldugum hersey mukemmelmis gibi gelmeye basladi. Ismimi cok severim. Soyadimla da cok uyumluydu. Ikisi melodi gibi geliyor kulagimaAy al benden de o kadar.
tanıdığım bir abla kızına " sure " ismini koyacak. çok hoşuma gitti benim.
yasemin ismi benim için özeldir...beğenmiş olmana sevindim...inşallah yeni ismin ugur getirsin
Kullanıcı adının bana çağrıştırdığı ilk isim ışık oldu. Etrafına ışık saçarsın bol bol![]()
yasemin benimde en yakın arkadaşlarımdan biri çok güzel ve klasik,
Sinem,Başak,Eylül de klasik
Evlenince, bekarken sahip oldugum hersey mukemmelmis gibi gelmeye basladi. Ismimi cok severim. Soyadimla da cok uyumluydu. Ikisi melodi gibi geliyor kulagima
Oysa simdi biriyle tanisirken soyadimi soylemek istemiyorum. Sanki karsimdaki "hic uymamis" diye dusunecek saniyorum.
Size klasik birşey lazım meltem nasıl
İsim aranan tüm konularda yazıyorum ; Ayla çok hoşuma gidiyor, hatta Ayşe Ayla :)
Ben böyle ufak isimleri seviyorum ya kısa yani Nil gibi Ada gibi. Melisa ismini çok severim hem havalı hem zarif. Ay yeni bebek gelmiş de ona seçiyomuşuz gibi hissettim. Yeni ismin yeni hayat daha güzel bi hayat olur umarım sizin icin.![]()
çağıl?
Benim kızım olursa asını Işık koycam çok güzel isim bence, zaten arkadaşlar bir çok güzel isim önerisinde bulumuş.
Önceki yorumları da şimdi okudum da ışık diyen baya bi olmuş. :) bu bi işaret olabilir mi acaba?