İsim Değişikliği

Dedene sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Babam sağolsun, anneme danışıp fikir almayı gurur meselesi yapıp, annesinin lafını dinlediği için gitmiş saçma sapan isim koymuş. Neyse.. İyi ki değiştirebiliyoruz. :)

annem Damla yada Tuğçe Diye tutturmuş zorla nur koymuşlar yine çok şükür öyle babanemin ismini filan koymamışlar,

evet canım ne yapıcan bu kadar içine sinmiyorsa değiştir ismini de sen seçiceksin bu konuda şanslısın

bak yeni yasaya göre de bayağı kolaylaşmış tam iyi zamana denk geldin

tanıdığım bir abla kızına " sure " ismini koyacak. çok hoşuma gitti benim.

mesela ben bu ismi çok severim etrafta çokta duymadım...çiğdem ismi Berna ismi İlknur ismi

bunun yanısıra eski isim ama manası hoş...yasemin,gizem,tugçe,nurdan,berrin,unlar geldi aklıma

Sanirim artik degismiyo. Bosanmazsam tabi :KK48:
Işıl guzelmis ya begendim bende. Bunu bi dusun bence

Teşekkürler kızlar.

Evet ya okudum bende şimdi, evli kadınlar soyadı değiştirme davası açamıyor yazıyordu ama belki de değişmiştir sen yine de araştır bence çok rahatsız oluyorsan.

Yasemin güzel bak.. Onu düşünebilirim. Gerçi annem kesin muhalefet edecek ama hoşuma gitti. :) Sağol.

Teşekkürler kızlar.

Evet ya okudum bende şimdi, evli kadınlar soyadı değiştirme davası açamıyor yazıyordu ama belki de değişmiştir sen yine de araştır bence çok rahatsız oluyorsan.

Yasemin güzel bak.. Onu düşünebilirim. Gerçi annem kesin muhalefet edecek ama hoşuma gitti. :) Sağol.

yasemin ismi benim için özeldir...beğenmiş olmana sevindim...inşallah yeni ismin ugur getirsin

Teşekkürler kızlar.

Kullanıcı adının bana çağrıştırdığı ilk isim ışık oldu. Etrafına ışık saçarsın bol bol ;)

Benim komsum da megersem evlenince ismini degistirmis. Duyunca Cok sasirdik. Ama herkes onu yeni ismiyle tanidigi icin, eski ismini soyleyen yoktu.. sadece kendi akrabalari soyluyormus, esinin akrabalari da yeni ismi soyluyormus.alisirsiniz bence.. nilay, miray, feyza betul, bunlari oneririm..

Ay al benden de o kadar.
Evlenince, bekarken sahip oldugum hersey mukemmelmis gibi gelmeye basladi. Ismimi cok severim. Soyadimla da cok uyumluydu. Ikisi melodi gibi geliyor kulagima :KK70:
Oysa simdi biriyle tanisirken soyadimi soylemek istemiyorum. Sanki karsimdaki "hic uymamis" diye dusunecek saniyorum.

Ben böyle ufak isimleri seviyorum ya kısa yani Nil gibi Ada gibi. Melisa ismini çok severim hem havalı hem zarif. Ay yeni bebek gelmiş de ona seçiyomuşuz gibi hissettim. Yeni ismin yeni hayat daha güzel bi hayat olur umarım sizin icin. :KK68:

tanıdığım bir abla kızına " sure " ismini koyacak. çok hoşuma gitti benim.

Evet güzelmiş ama çok ağır bir isim. Kaldırabileceğimi sanmıyorum. Teşekkürler önerin için..
yasemin ismi benim için özeldir...beğenmiş olmana sevindim...inşallah yeni ismin ugur getirsin

Sağol canım, teşekkür ederim. :)
Kullanıcı adının bana çağrıştırdığı ilk isim ışık oldu. Etrafına ışık saçarsın bol bol :KK66:

Dimi dimi :) Zaten o niyetle seçmiştim bu rumuzu. Teşekkürler Sephora :)

yasemin benimde en yakın arkadaşlarımdan biri çok güzel ve klasik,

Sinem,Başak,Eylül de klasik

Sinem de hoş aslında. Başakta öyle. Siz yazınca farkettim, ne kadar çok isim varmış. :)

Evlenince, bekarken sahip oldugum hersey mukemmelmis gibi gelmeye basladi. Ismimi cok severim. Soyadimla da cok uyumluydu. Ikisi melodi gibi geliyor kulagima :KK70:
Oysa simdi biriyle tanisirken soyadimi soylemek istemiyorum. Sanki karsimdaki "hic uymamis" diye dusunecek saniyorum.

Kıyamam ya, keşke babanın soyadını da alsaydın. :( İkisini kullanabiliyor olman lazım, nasıl yasak ki anlamadım.

Benim kızım olursa asını Işık koycam çok güzel isim bence, zaten arkadaşlar bir çok güzel isim önerisinde bulumuş.

Önceki yorumları da şimdi okudum da ışık diyen baya bi olmuş. :) bu bi işaret olabilir mi acaba?

Ben böyle ufak isimleri seviyorum ya kısa yani Nil gibi Ada gibi. Melisa ismini çok severim hem havalı hem zarif. Ay yeni bebek gelmiş de ona seçiyomuşuz gibi hissettim. Yeni ismin yeni hayat daha güzel bi hayat olur umarım sizin icin. :KK68:

Çok teşekkür ederim ya. Bende hep kendi çocuklarımın adını koyacağım diye düşünürdüm. Başlangıcı kendi adımla yaptım :)

Ben uymaz gibi bana. Teşekkürler önerin için canım :)

Benim kızım olursa asını Işık koycam çok güzel isim bence, zaten arkadaşlar bir çok güzel isim önerisinde bulumuş.

Işık güzel ama yaşıma gitmez gibi geldi nedense.

Önceki yorumları da şimdi okudum da ışık diyen baya bi olmuş. :) bu bi işaret olabilir mi acaba?

Olabilir belki, bilemedim şimdi. :KK57:

Back