Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neva bence güzel isim canım
ılla ısım ıstıyosan eskı ısmıne yenı ısım ekle :)
aysegul mesela guzel abıdık hubıdık ısım koymayın bence :) benımkı bır fıkır
Defne nasıl? Kızıma koydum hızımı alamadım sana da tavsiye ettim![]()
ama babana saygı duyup yınede kulln derım yoksa hepımızın ısmınde sevmedıklerımız var onemlı olan senın o ısmı nasıl yasatıyo olman..Mesele 2. isim değil ki, ilk isimden kurtulmak :)
ama babana saygı duyup yınede kulln derım yoksa hepımızın ısmınde sevmedıklerımız var onemlı olan senın o ısmı nasıl yasatıyo olman..
Annenin istediği bir isim var mı peki?Defne çok hoş bir isim aslında ama annem nedense hoşlanmadı. :)
hmm anladım ısım cevırmek cozum degıl yınede senı bu dunyaya getırıpbu yasa getırdı cnm kan bagın var ama yasadıklarını hıssettıklerını bılemem tabı..ısım degıldır yenı bı hayat ıcın .. ama senın tercıhın ne demeliBabama saygı duyamam canım, sırt çevirdi bize. Önceliği biz değiliz, ailesi de biz değiliz, umrunda da değiliz.
Annenin istediği bir isim var mı peki?
nazlı,begümYok şu an için. Zamanında düşündüğü isimler olmuş ama şu an da onlar bana uygun gelmiyor. Ona da söyledim bul diye.
Zamanında Pınar koymak istemiş ama ben içime sinmedi benim.
hmm anladım ısım cevırmek cozum degıl yınede senı bu dunyaya getırıpbu yasa getırdı cnm kan bagın var ama yasadıklarını hıssettıklerını bılemem tabı..ısım degıldır yenı bı hayat ıcın .. ama senın tercıhın ne demeli
erkek olsan kurtulus olsun derdim
Nazlı listeye eklendi. :)nazlı,begüm