- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
Batu , Doru , Doğu pek güzel gelmedi bana Utku güzel ama ..Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Zamanla isim olur. İlk uydurulduklarında hiçbir isim isim değildi neticede.Doru ne yahu
Allah aşkına farklı olacak diye ne isim koyacaklarını şaşırıyor millet
Çoğu isim bile değilmiş
Doru kadar guldurmemistirben de senin yorumuna guldum kiz
batu en uyumlusu benceMerhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bi tek bu yorumu anlamadım
Neden ilkinin adı diyince daha güzel olmadı? prensesim falan yazanlar çocuğunu daha çok mu seviyor?
Sadece meraktan soruyorum lütfen eleştirdiğimi düşünmeyin.
İsim konusuna gelince sizin içinize sinen ama lütfen uydurmasyon olmayan birşey tercih edin
Deniz iyidir
yani ne zararı var ki?sizce güzel bir cümlemi diyesormak istiyorum
ilkinin adı demek ,
ben biraz kız erkek ayrımı var gibi hissettim ,
Uras anlamı şanslı demekMerhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bir oğlum var adı utku maşallah o kadar akıllı uslu bir bebekti nasıl büyüdü anlamadım bir kızım olsa adı kesin duru olacaktı ama Rabbim nasip etmedi bir oğlum daha olacak bende isim bulamadım hala sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?