- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamza ismi çok güzel HEİLKİNİN ADI DURU
İsim olarak kendı koycağım isim HAMZA diyorum :)
Bu arada garip bır rastlantı kızım olursa duru koymayı dusunuyrdum .
Öyle uyum peşine duşmeyın . Ne kulağınıza hoş geliyorsa . Telaffuzu kolaysa onu seçin.
İsmim aslında okadar basit ama bazı insanlar garip bir sekilde söyleyınce snırım bozuluyor. Buna dıkkat edın . Hayatı boyunca taşıyacak güzel manalı bir isim olsun. Sağlıkla sıhhatle gelsin.
Aynen bayılıyorum Hamza ismine nerde bu isimli bir çocuk görsem sevmelere doyamam. Rabbım nasip etcekmı bılmıyorum ama çok istiyorum bu ismi evladıma koymayı.Hamza ismi çok güzel HE
Nekadarda heybetli geliyor bana asıl sahibi gibi
Birde Yusuf ismini çok seviyorum
Evet bende öyle denk geldimAynen bayılıyorum Hamza ismine nerde bu isimli bir çocuk görsem sevmelere doyamam. Rabbım nasip etcekmı bılmıyorum ama çok istiyorum bu ismi evladıma koymayı.
Yusuf isminide çok severım . Nedense tanıdgım butun yusuflar çok uysal , karakterli yapıdalar.
Bence isim çok önemli. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım .
ilkinin adı Duru demek yerine
kızımın adı ,
prensesımın adı ,
güzel kızımın adı deseydınız daha güzel olurdu ,
sağlıklı dogumlar olsun , erkek ismi aklıma gelmedi
Ayni seyi dusundum.Bi tek bu yorumu anlamadım
Neden ilkinin adı diyince daha güzel olmadı? prensesim falan yazanlar çocuğunu daha çok mu seviyor?
Sadece meraktan soruyorum lütfen eleştirdiğimi düşünmeyin.
İsim konusuna gelince sizin içinize sinen ama lütfen uydurmasyon olmayan birşey tercih edin
Deniz iyidir
kardesler arasında kafiye vs uyum olma olayını şahsen ben pek sevmem, ama tercih sizin tabiki..isim önerebilirim. Can, KeremMerhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
prensesım , çiçeğim böceğim demesın ama ilkinin çok kaba olmuş .Bi tek bu yorumu anlamadım
Neden ilkinin adı diyince daha güzel olmadı? prensesim falan yazanlar çocuğunu daha çok mu seviyor?
Sadece meraktan soruyorum lütfen eleştirdiğimi düşünmeyin.
İsim konusuna gelince sizin içinize sinen ama lütfen uydurmasyon olmayan birşey tercih edin
Deniz iyidir
Rüzgar,Kuzey,Poyraz ismi olup da yerinde oturabilen , tenefüste şikayet edilmeyen çocuk görmedimKoyduğumuz isimler,çocuğumuzun karakterine yansıyor .Mesela;çevremde ismi Poyraz olan bütün çocuklar aşırı hareketli gördüğüm bütün Hamzalar sessiz,sakin .Melisler naif,kibar vb.
İsim seçerken pek dikkat etmiyoruz.Nereden aklıma geldi bilmiyorum ama yazayım dedim :)
Bence de Deniz gayet güzel olur.
Doru'yu kim salladı afedersin istemsizce güldüm ya boru gibi
Burak ismi geldi aklıma bir tek