• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

isim analizi

gulinna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
17
15
8
Arkadaslar merhaba isim analizi bilen var mi? Ben anlamiyorum. Ebced nedir cifir nedir bilmiyorum. Ismim kotu hissettiriyordu degistirdim yillar evvel ama dahada battim. Cok bi degisiklikte yapmadim aslinda hatta duzeltme oldu diyebilirim... Fiyat sordum bi iki yere 5000 liradan bahsediyorlqr. Bu negatiflikten nasil kurtulurum 😢

benim arkadaşımda benzer bişeyden bahsetmişti, kolye ritüel falan anlattı. tanıdığı yaptırmış öyle olmuş, böyle kapılar açılmış. tanıdığıda sülük gibi bir kocası vardı bu kolyeyle boşanma aynı zamana denk geliyordu. bence o sülükten kurtulduğu için olmuştu güzel olan herşey ama o kolyeye yordu. ne diyebilirizki. türkiyede benzer şeylerden çok para kazanan ve epey tanınan biri üniversiteden arkadaşım. nasıl yalancı olduklarını böyle kişilerin ilk elden biliyorum, nolur o 5binlirayı terapiye harcayın.
Arkadasim zatn o para verilmez merak etme. Ben dr ada gittm ilacta istedm malesefki hic birsey vermedi etraf degismedikce hic bisey degismiyor fakat benm yakindigim konu cok farkli. Cok inancli biride degilim acikcasi. Basiret ni deniyor sanssizlik mi oyle bi yerlerde biseylerim ters gidiyor. Parami geldi hoop egzantirik bi durum oluyo gidiyo o para veya cok buyuk bi is mi yapilacak hersey okey ama oyle bisey oluyor ki olmuyor... Yuzup kuyruguna gelip avucumuzu yaliyoruz. Asla sonunu goremiyorum hic bir isimin. Beterdi iyice beter oldu yani

Arkadasim zatn o para verilmez merak etme. Ben dr ada gittm ilacta istedm malesefki hic birsey vermedi etraf degismedikce hic bisey degismiyor fakat benm yakindigim konu cok farkli. Cok inancli biride degilim acikcasi. Basiret ni deniyor sanssizlik mi oyle bi yerlerde biseylerim ters gidiyor. Parami geldi hoop egzantirik bi durum oluyo gidiyo o para veya cok buyuk bi is mi yapilacak hersey okey ama oyle bisey oluyor ki olmuyor... Yuzup kuyruguna gelip avucumuzu yaliyoruz. Asla sonunu goremiyorum hic bir isimin. Beterdi iyice beter oldu yani
valla ülkece basiretimiz bağlandı o zaman, şu yaşadığınız durumu tüm çevremde duyuyorum artık. herkes bi isyanda, doğru düzgün giden iş kalmadı valla. ben hissizleşerek başa çıkıyorum herseyle artık.

Amannnn koskoca evrende toz zerresi kadar bile değiliz . Kim sizi nasıl inandırmışsa artık üstünüze çekiyorsunuz bence olumsuzlukları :KK11: ben mesela öğretmenim , adımı değiştirince bakan mı olacağım 😂 inanmayın böyle şeylere.
Tamam bazı mübarek zatlar isimleriyle doğdu , müjdeleyici rüyalar vs .
Benim Berat isminde iki öğrencim var biri pırlanta gibi, annesine bazen bu oğlanı bana ver diyorum gülüyor . Diğeri de evlerden uzak , mahallede görünce hocccaaaammmmm demesinden utanıyorum 😂 6 tane Ecrin adında kızım var , hepsi apayrı kişiler .
Ogretmenler basimizin tacisiniz 🙏

Arkadaslar merhaba isim analizi bilen var mi? Ben anlamiyorum. Ebced nedir cifir nedir bilmiyorum. Ismim kotu hissettiriyordu degistirdim yillar evvel ama dahada battim. Cok bi degisiklikte yapmadim aslinda hatta duzeltme oldu diyebilirim... Fiyat sordum bi iki yere 5000 liradan bahsediyorlqr. Bu negatiflikten nasil kurtulurum 😢
Kesinlikle isim insanın kaderini etkileyebiliyor. Nene dede isimleri asla tavsiye edilmez . Bazı harfler in frekansı dusuktur. Kiside tembellik şanssizlık gibi etkenleri cekebilir. Nomen est omen diye bir latince atasozu vardır. Binlerce yıl öncesinden, yani ismin kaderindir.
Ben de isim analizi egitimi aldım. Ama 5000 lira çok uçuk bir rakam. Maximum 300 500 liraya analiz yapan egitmenler var. Belki atalarınızın karmik borcu ağır geliyordur size ve bir isimle bu dengelenebilir. Theta healing, access soruları, kas testi ile blokajı çozme gibi pek cok yontem var. Nefes terapisi ile birlikte. Lutfen arastirin

Back